• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۰۱۷۰۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۶
اجتماعی » جامعه و شهری
استاندار تهران :

تدوین سند توسعه استان تهران در مراحل پایانی

هاشمی :باید با ورود معاونت عمرانی و همکاری سازمان ها کارگروهی تشکیل شود تا به سند توسعه برنامه ششم نگاه عملیاتی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هاشمی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران در سال 95 با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه و اهمیت سند توسعه استان در این بر برنامه ریزی و همکاری دستگاه ها در شکل گیری سند توسعه استان تا کیدکرد.تدوین سند توسعه استان تهران در مراحل پایانی
در ابتدای جلسه نعمت الله ترکی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گزارشی از روند تنظیم سند توسعه استان در برنامه ششم توسعه ارایه داد.
وی بر تهیه گزارش عملکرد گذشته و تبیین وضع موجود استان در مقایسه با سایر استان‌ها در تهیه سند توسعه تاکید کرد.
ترکی با بیان اینکه براساس زمان بندی قرار است سند توسعه استان در خرداد ماه ارایه شود تصریح کرد: با توجه به اینکه تهیه اهداف کلان بخشی و فرابخشی توسط دستگاه‌ها زمان بر بود، سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارچوبی برای تهیه اطلاعات هریک از دستگاه ها وبخش های استان مشخص کرده است.
رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان تهران افزود: در تهیه سند توسعه استان اطلاعات دستگاه ها لازم است و عملکرد گذشته ، توصیف وضع موجود ،تنگناها،چالش‌ها، راهبردها و شیوه تامین منابع مالی در هربخش باید مشخص باشد.
ترکی گفت: قرار است تا پایان اردیبهشت ماه اطلاعات تکمیلی هر یک از دستگاه ها برای سازمان ارسال شود و لازم است دستگاه های اجرایی معاون برنامه ریزی خود را برای حضور در جلسه آموزشی نحوه تدوین اطلاعات سندتوسعه معرفی کنند.
در ادامه جلسه ، گزارشی از معاونت شهرسازی ومعماری وزارت راه وشهرسازی در خصوص طرح ویژه ساماندهی کالبدی و ساختاربخشی فضای اراضی داخل و خارج از حریم شهرهای شهرستان های دماوند و فیروزکوه ارایه شد.
در این گزارش نحوه کنترل ساخت و سازهای بی رویه آبسرد و دماوند و روش های اعمال محدودیت ها و نحوه تجاوز به اراضی کشاورزی درتغییرکاربری ها تشریح شد.
براساس این گزارش، از سال 88 تا 94 تصرف اراضی کشاورزی پنج برابر شده است ، شیوه های زندگی تغییرکرده است که ادامه این روند موجب بی هویتی مناطق مهم روستایی می شود.
استاندار تهران در ادامه جلسه با بیان اینکه از طرح معاونت شهرسازی و معماری وزارت راه استقبال می کنیم گفت: فراموش نشود که اقدام استانداری با همکاری فرمانداری ها در کنترل منابع طبیعی و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در دولت یازدهم بی نظیر بوده است.
وی افزود: از طرح وزارت راه و شهرسازی استقبال می کنیم با این شرط که استان در جریان روند امور قرار بگیرد و ساماندهی وضع ساخت و سازهای غیرمجاز از اولویت‌های استانداری تهران است.
هاشمی ادامه داد: اجرای طرح پایلوت ارایه شده کار بزرگی است و البته مناطق حساس تری از آبسرد همچون اطراف لواسانات نیز وجود دارد.
استاندار تهران افزود: گزارش های لازم برای انجام اقدامات به دستگاه های استان داده شود تا در نشست آینده به منظور ورود طرح در مصوبات استانی بررسی شود.
در ادامه نشست،حناچی معاون شهرسازی و معماری وزیر راه با بیان اینکه هیچ طرحی بدون همکاری با استان قابل اجرا نیست گفت:چاره ای جز همکاری بین دستگاهی نداریم زیرا عدم هماهنگی دستگاه ها در استان موجب نفع افرادی می شود که در کوتاهترین زمان به دنبال منافع شخصی هستند و اهمیتی به منابع کشور نمی دهند.
وی افزود: برای اجرای هر طرحی در استان تهران نظر شورای برنامه ریزی استان نیاز است.
نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران به ریاست استاندار تهران و با حضور دکتر پیروز حناچی معاون شهرسازی و معماری وزارت راه وشهرسازی، معاونان و مدیران استانداری و مدیران ادارات استان، با دستور جلسه ارایه گزارش سند توسعه استان و بررسی روند طرح مدیریت مجموعه شهری تهران برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)