• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۰۸۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۵
اقتصادی » صنعت

همکاری های صنعتی و معدنی نقشه راه توسعه همکاری ها با ایران

رئیس جمهور آفریقای جنوبی گفت: تفاهم نامه صنعت، معدن و تجارت نقشه راه و نقطه شروع برای تقویت و توسعه روابط همه جانبه اقتصادی دو کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای جاکوب زوما در همایش اقتصادی ایران با آفریقای جنوبی افزود: تفاهم نامه دیگری نیز در حوزه سرمایه گذاری های مشترک بود که قرار است شکل همکاری های دو کشور عملیاتی شود که اعتقاد دارم می توانیم سطح مبادلات دو کشور را با اجرای این موافقتنامه ها در سطح چشمگیری افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه تنوع بخشی و توجه به ارزش افزوده در همکاری های اقتصادی دو کشور ضروری است، گفت: حجم مبادلات کنونی دو کشور 350 میلیون دلار است که بناداریم تا سال 2020 حجم مبادلات اقتصادی دو کشور را به 8 میلیارد دلار افزایش دهیم.

رئیس جمهور آفریقای جنوبی افزود: تحقق اهداف توسعه اقتصادی دو کشور و اجرایی شدن موافقتنامه ها بدون حضور و مشارکت بخش های خصوصی دو کشور ممکن نخواهد بود از اینرو بخش های خصوصی دو کشور باید نقش فعال تری در توسعه روابط اقتصادی دو کشور ایفا کنند.

زوما با تشکر از استقبال گرم مردم و دولت ایران از هیئت آفریقای جنوبی افزود: جمهوری اسلامی ایران با مقاومت و تعهد خود توانست تحریم ها را لغو کند که این افتخاری برای ما و جمهوری اسلامی ایران است و اعتقاد دارم این مقاومت مردم و دولت ایران ادامه خواهد یافت و ایران با تعامل با اقتصاد بین المللی جایگاه خود را بازپس خواهد گرفت.

وی با بیان نقش ایران در حمایت از جنبش آزادی بخش آفریقای جنوبی گفت: ما هم خود را به حمایت از ایران در مجامع بین المللی متعهد می دانیم و همچنان که تحریم های یکجانبه علیه ایران را همیشه محکوم کرده ایم خود را شریکی قابل اتکا برای همکاری های برد برد با ایران می دانیم.

رئیس جمهور آفریقای جنوبی با بیان اینکه ایران پس از لغو تحریم ها می تواند آینده اقتصادی بهتری داشته باشد، افزود: اینجا هستیم تا در تحقق این هدف شریکی برای ایران باشیم زیرا تحریم ها علاوه بر ایران بر روی اقتصاد ما نیز تاثیر منفی گذاشت.

زوما گفت: به علت اهمیت روابط ایران با آفریقای جنوبی به معاونان وزارت خارجه خود ماموریت دادم که با همکاری با طرف های ایرانی گروه کاری مشترک تشکیل دهند تا علاوه بر رساندن حجم مبادلات به قبل از تحریم ها، کیفیت مبادلات را افزایش دهم که این نشانه تعهد ما در قبال ایران است.

وی افزود: همچنین از معاون خود خواستم که در نوامبر 2015 (آبان 94) به ایران بیاید که نتیجه آن امضای سه تفاهم نامه در حوزه صنایع معدنی، تحقیقات معدنی و اطلاعات اقتصادی میان دو کشور است.

رئیس جمهور آفریقای جنوبی با بیان اینکه در آفریقای جنوبی نظام های مالی پایدار و قوانین محکمی برای حفاظت از مالکیت معنوی وجود دارد از سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی ایرانی خواست در حوزه های مختلف مانند ساخت و ساز، فرآوری محصولات کشاورزی، شرکت های کوچک و متوسط و طرح های انرژی در آفریقای جنوبی سرمایه گذاری کنند ضمن اینکه به حوزه حمل و نقل دریایی، آبزیان و اکتشاف نفت و گاز می تواند فرصت های زیادی برای همکاری های مشترک میان دو کشور ایجاد کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)