• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۵۲۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۰
بین الملل » تحلیلی

نتایج یک تحقیق: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا اقتصاد آن را به رکود می کشاند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  یورونیوز، پیامدهای اقتصادی و مالی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را بررسی کرد و اعلام کرد بر اساس نتایج تازه ترین گزارشی که خزانه داری انگلیس منتشر کرده است یک سال رکود اقتصادی ،افزایش بیکاری و سقوط ارزش پوند انگلیس در مقابل دیگر ارزهای معتبر جهان پیامدهای اولیه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا خواهد بود.
نتایج همین گزارش باعث شده است تا طرفداران ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا توپ پرتری نسبت به طرفداران خروج داشته باشند.
در نتیجه در حالی که یک ماه بیشتر به برگزاری همه پرسی ماندن یا نماندن انگلیس در اتحادیه اروپا باقی نمانده است طرفداران ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا که دیوید کامرون نخست وزیر کشور نیز جز آنهاست نسبت به مخالفان اندکی پیشی گرفته اند.
دیوید کامرون در این باره گفت تکانه ای(شوک) که اقتصاد انگلیس با خروج از اتحادیه اروپا متحمل خواهد شد کشور را به ورطه رکود اقتصادی خواهد انداخت.شاید این نخستین رکود اقتصادی در تاریخ انگلیس خواهد بود که اینگونه بر اقتصادمان تحمیل خواهد شد.
جرج ازبرن وزیر دارایی نیز که در کنار دیوید کامرون درباره پیامدهای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا هشدار می داد خاطر نشان کرد طی دو سال حدود نیم میلیون نفر کار خود را از دست خواهند داد و این تازه پایین ارزیابی هایی که ما در خصوص پیامدهای چنین رویدادی انجام داده ایم.انگلیس ممکن است تا 800 هزار شغل را از دست بدهد.
اما طرفداران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا استدلال های خاص خود را در این باره دارند و نتایج این گونه گزارش ها را مغرضانه می دانند.آنها استدلال می کنند که در صورت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، این کشور پول بیشتری به دست می آورد. 
بوریس جانسون که رهبری طرفداران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را در برعهده دارد در این باره می گوید چرا ما باید هر سال 10 میلیارد پوند پول خالص را به بروکسل(اتحادیه اروپا) بفرستیم. آنها همچنین موضوع مهاجرت را نیز عنوان کرده اند و می گویند با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا دیگر مهاجران نمی توانند به انگلیس بیایند.
به هر حال در هر حالی که یک ماه به برگزاری همه پرسی ماندن یا نماندن انگلیس در اتحادیه اروپا باقی نمانده است نتایج نظرسنجی به درستی نشان نمی دهند که چه گروهی دست بالا را دارند. آراء خاموش هنوز زیاد است و طرفداران ماندن انگلیس در اتحادیه امیدوارند که آرای خاموش را به نفع خود جلب کنند.
همین موضوع در محافل تجاری و اقتصادی نیز باعث ترس و دلهره شده است.چون اگر اکنون شمار زیادی از شرکت های خارجی در انگلیس سرمایه گذاری می کنند به خاطر این است که انگلیس جز اتحادیه اروپاست و این گونه آنها از بازاری با 500 میلیون نفر مصرف کننده سود می برند.
بر اساس نتایج گزارشی که اندیشکده اوپن اروپا Open Europe انجام داده است هزینه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا کاهش سه درصد رشد اقتصادی این کشور تا سال 2030 خواهد بود.اما اگر انگلیس بعد از خروج از اتحادیه اروپا بتواند با آن توافقنامه تجاری جامع ای ببنند میزان افت رشد اقتصادی کشور به هشت دهم درصد خواهد رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«تب ناتمام» و «خانوم ماه»، در ایران صدا
باغ‌های میوه اردبیل برای مقابله با سرمازدگی آماده شد
اهدای ویلچر و تجهیزات توانبخشی به نیازمندان توانخواه در خوزستان
پیگیری ابلاغ سند ضوابط نمایش خانگی
تقابل مدعیان تکواندو در هفته سوم جام نقش جهان
ازسرگیری پروازهای لوفت‌هانزا به تهران
هیچ‌گونه حمله تروریستی به مراجع قضایی سیستان و بلوچستان صورت نگرفته است
زنگ راهداری در مدارس مازندران نواخته شد
شمارش معکوس برای پرتاب ۳ ماهواره ایرانی به فضا
علم در موضوعاتی مانند ناترازی آب و برق و فشارهای جهانی راهگشاست
مالزی با زیرساخت دیجیتال قوی جذب سرمایه می‌کند
افزایش ۶.۶ درصدی تحویل برق به صنایع در فصل پاییز
توقیف سواری پژو با خلافی ۹۳ میلیون ریال در شهرستان کهگیلویه
«ستایشگران خورشید»، «مریم مقدس»، «مردان آنجلس» و «شیش‌ماهه»، از قاب تلویزیون
دعوت از ۱۹ تیرانداز برای حضور در اردوی تیم ملی تفنگ
کرمان منبع الهام اندیشه‌های باستانی پاریزی
از سنگر تا محراب؛ نماز، ستون معنوی دفاع از میهن
ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران
بارش‌های اخیر آسیبی به تخت جمشید و نقش رستم وارد نکرد
تداوم اختلال در شبکه پستی فرانسه و سرگردانی دهها میلیون بسته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۳ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)