• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۵۶۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱
بین الملل » غرب آسیا
اسناد جرم و جنایت وزیر جنگ ، چگونه محو شد !

لیبرمن، کابینه صهیونیست ها را سیاه تر کرد

هاآرتص در گزارشی با انتقاد از انتصاب لیبرمن به سمت وزیر جنگ رژیم اسرائیل، هدف از این انتصاب را تامین منافع نتانیاهو ذکر کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی در گزارشی نوشت: صندلی وزیر جنگ اسرائیل که تاکنون موشه یعلون بر آن تکیه زده بود، نصیب آویگدور لیبرمن شده است. لیبرمن فردی نیست که اذهان آمادگی پذیرش وی را به عنوان به اصطلاح وزیر دفاع داشته باشند. روز انتصاب لیبرمن به سمت وزیر دفاع روز سیاهی است.  
این امر فقط به علت سوء رفتار لیبرمن نیست. تاکنون روال این بود که اگر کسی به این  سمت  منصوب می شد، سابقه کیفری نداشت و اگر مرتکب جرمی شده، پس از تصدی به این سمت بوده است.
اما لیبرمن بیش از 20 سال ، یعنی از زمان شروع پرونده مربوط به سازمان تحت ریاست وی  در سال 1992، چندین مورد از قانون تخطی داشته است. 
به موجب این پرونده، خودروی لیبرمن به قیمتی بسیار بالاتر از یک خودروی نو به این سازمان غیرانتفاعی فروخته شد. در نهایت، با پرداخت اندکی پول، پیگرد قضایی لیبرمن متوقف شد و وی توانست به وجوه کلان خود دست یابد. 
لیبرمن وزیر دفاعی خواهد بود که پرونده (کیفری اش) به علت فقدان شواهد و مدارک بسته شد، نه گناهکار نبودن- درست مانند بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در پرونده «آمِدی» در سال 2000  !

پاکسازی سوابق سوء 
       بر اساس مقررات پلیس اسرائیل، پرونده کیفری که به خاطر فقدان مدارک بسته می شود، تا هفت سال در سوء پپیشینه افراد ثبت و حفظ می شود. باید چنین سابقه ای در پرونده لیبرمن به عنوان یادگار پرونده اخیر (کیفری) وی که مربوط به شرکت های صوری است، درج شده باشد، که به احتمال زیاد یکی از مقامات بلندپایه پلیس اسرائیل پرونده های اعضاء جدید کابینه را به سرعت پاکسازی کرده است.
این اتفاق قبلاً نیز رخ داده است، البته در سرویس امنیتی شین بت. ریوون هازاک، معاون پیشین در این نهاد امنیتی در کتابش با عنوان «راه من» توصیف کرده است که چگونه آوراهام آهیتوف، رئیس شین بت از سال 1974 تا 1980، پرونده های این نهاد درباره مناخم بگین و همکارانش را پس از به قدرت رسیدن حزب لیکود برای نخستین بار، از بین برد. وی در کتاب خود نوشته است: «در شب آن تحول تاریخی در مه 1977، آهیتوف و یکی دیگر از مقامات بلندپایه به بخش بایگانی شین بت رفتند و در طول شب همه آن پرونده ها را نابود کردند.» آهیتوف که از سوی گلدا مایر، نخست وزیر سابق، به سمت ریاست شین بت منصوب شده بود، پس از این اقدام در سمت خود ابقاء شد. 

لیکود ، زمینه مناسب برای محو اطلاعات 
اما توانایی سیاستمداران برای سرکوب تحقیقات علیه خود - یا همسرانشان- زمانی واقعاً افزایش یافت که وزارت امنیت عمومی از کنترل حزب «اسرائیل خانه ماست» وابسته به لیبرمن، خارج شد و تحت کنترل  حزب لیکود، وابسته به نتانیاهو، قرار گرفت. 
رونی الشیخ، کمیسر پلیسی که پیشتر در شین بت کار می کرد - و این هفته به دایره تحقیقات و اطلاعات پلیس دستور داد توصیه صدور کیفرخواست علیه سارا نتانیاهو را پنهان کند- ممکن است به زودی واحد اصلی تجسس موسوم به  لاهاو 433  را از اداره پلیس جدا کند و ریاست و نظارت بر این واحد را به طور مستقیم بر عهده گیرد. 

انتصاب ها مختص رفقای نتانیاهو  !
برای نتانیاهو که فارغ التحصیل یک دانشکده آمریکایی است، همه انتصاب ها در وزارتخانه ها بدون توجه به شایستگی افراد صورت می گیرد. تنها ملاحظاتی که در انتصاب این افراد مد نظر قرار می گیرد، منافعی است که برای شخص نتانیاهو در بر دارد، نه دولت و نه آن سازمان و وزارتخانه. به هر حال، وی هرگز نمی تواند ادعا کند که لیبرمن بهترین گزینه برای تصدی سمت وزیر جنگ یا حتی بهترین سیاستمدار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل ۴۵۰ پرونده قاچاق به ارزش بیش از ۷ میلیارد ریال توسط مرزبانی خوزستان
روایتی از رویداد‌ها با روایتی متفاوت
بازگشت بارش‌ها به آسمان ایران پس از پاییز کم‌بارش
معرفی هنر شیشه و آبگینه در ورامین
جهان پهلوان تختی، نماد جوانمردی و پهلوانی
تعویض دریچه آئورت قلب به روش باز و بدون استفاده از بخیه در بیمارستان گلستان اهواز
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
کشتی فرنگی جام وهبی امره؛ نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند
دستبند بر دستان عاملان سرقت خشن در غرب گلستان
برگزاری دومین کارگاه توانمندسازی مدرسان میانی مدرسه تراز استان
زمین لرزه چهار ریشتری در گلمورتی سیستان و بلوچستان
آغاز واریز مرحله نخست سود سهام عدالت | جزئیات مبالغ واریزی
اجرای طرح جدید کالابرگ از امروز
امحای ۸۰۰ کیلوگرم افزودنی دارویی تاریخ‌گذشته در اندیمشک
توزیع ۷۰ تن بذر گندم دیم بین کشاورزان سرخس
بازدید رییس کل دادگستری گلستان از واحد‌های تولیدی؛ پیگیری خواسته‌های تولیدکنندگان
معرفی ­چهار تیم برتر والیبال قهرمانی پیشکسوتان ایران
آغاز طرح جدید کالابرگ ویژه نهاد‌های حمایتی
اختلاف کرد‌ها برای تصاحب ریاست جمهوری در عراق
باخت استقلال گنبدکاووس مقابل سایپا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
باد و برف در راه همدان
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)