• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۷۴۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۳

هدیه غرب به رژیم صهیونیستی

ریاست رژیم صهیونیستی بر کمیته «مبارزه با تروریسم» در تضاد با قواعد حقوق بشری است.

ریاست کمیته ششم مجمع عمومی سازمان ملل؛ هدیه غرب به رژیم صهیونیستیروز گذشته (دوشنبه) مجمع عمومی سازمان ملل متحد صحنه رأی‌گیری برای انتخاب رؤسای شش کمیته بود. به گزارش آسوشیتدپرس، در جریان یکی از این رأی‌گیری‌ها، مجمع عمومی سازمان ملل متحد، رژیم صهیونیستی را به عنوان رئیس کمیته حقوقی این سازمان انتخاب کرد. در این رأی‌گیری که به صورت مخفی انجام شد، 109 رأی مثبت، 23 رأی ممتنع و 14 رأی مخالف برای نامزدی تل‌آویو در ریاست کمیته حقوقی داده شده است.

آنچه در این میان جلب توجه می‌کند نادیده گرفتن مسایل حقوق بشری است چراکه ریاست رژیم صهیونیستی بر کمیته «مبارزه با تروریسم» در تضاد با موازین و قواعد حقوق بشری است. اینکه یک رژیم اشغالگر می‌تواند بر ریاست کمیته‌ای تکیه زند که خود حامی تروریسم است سؤال برانگیر و در عین حال مضحک است. زیرا رژیمی بر کرسی ریاست این کمیته نشسته است که خود از ناقضان اصلی حقوق بشر در قبال مردم فلسطین است و قطعنامه‌های زیادی علیه آن در این خصوص تصویب شده است.

به علاوه اینکه ریاست کمیته ششم، مسئولیتی را ایجاب و اقتضا می‌کند که ناقض همیشگی بندهای قانون بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل نباشد و در این میان رژیم صهیونیستی نمی‌تواند به دلیل کارنامه شرم‌آور خود در جنایت‌ها و نقض‌ مصوبات کمیته ششم بر این کمیته ریاست کند.

در این باره دبیرکل اتحادیه عرب بر مخالفت قاطع کشورهای عربی با ریاست رژیم صهیونیستی برای ریاست کمیته حقوقی ششم مبارزه با تروریسم تاکید کرده است. نبیل العربی در نامه‌ای به اعضای گروه غرب اروپا تصریح کرد که به نمایندگان این کشورها ابلاغ کرده است که رژیم صهیونیستی که خود قوانین بین‌المللی را زیر پا می گذارد و مرتکب جنایت‌ها و تجاوزاتی گسترده از جمله ساخت دیوار نژاد پرستانه و جنایت‌های روزمره علیه ملت فلسطین می‌شود، عاقلانه و منطقی نیست که ریاست کمیته حقوقی بین‌المللی را بر عهده داشته باشد.

سؤال اینجاست چطور رژیم صهیونیستی که انواع و اقسام جنایت را علیه مردم فلسطین مرتکب می‌شود و در این مسیر به انحای مختلف قوانین بین‌المللی و حقوق بشر را زیر پا می‌گذارد، می‌تواند بر چنین کمیته‌ای ریاست کند؟ رژیمی تروریستی چطور ممکن است مبارزه با تروریسم را سرلوحه کارهای خود قرار دهد؟ چگونه مجرم می‌تواند خودش قاضی باشد؟ ریشه این تناقضات و پارادکس‌ها در کجاست؟

به هرحال ناگفته پیداست که رویه رسیدگی به حقوق بشر از رویه قانونی خود خارج و به موضوعی سیاسی تبدیل شده است، واقعیتی که خطر ریاست رژیم صهیونیستی بر کمیته ششم مجمع عمومی را بیش از پیش نمایان می‌سازد. لذا مثل روز روشن است که غربی‌ها که رژیم صهیونیستی را برای این کمیته حقوقی، نامزد و تعیین کرده‌اند، علی‌الاصول تمایلی برای حل و فصل مساله فلسطین از خود نشان نمی‌دهند و تنها می‌خواهند که وقت بیشتری برای پیشبرد اهداف و خواسته‌های خود کسب کند. در این باره به نوشته پایگاه تایمز آو اسرائیل، انتخاب رژیم صهیونیستی به ریاست این کمیته با پیشنهاد و لابی‌گری گسترده کشورهای غربی انجام شده است.

در این مسیر در حالی که جنایات رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین بر کسی پوشیده نیست، ریاست صهیونیست‌ها بر کمیته حقوقی ششم سازمان ملل که مبارزه با تروریسم نام گرفته به منزله مهر تائیدی بر ادامه سیاست‌های تروریستی این رژیم کودک کش علیه فلسطینی‌ها خواهد بود.

کلام آخر اینکه ریاست رژیم صهیونیستی بر کمیته حقوقی مجمع عمومی سازمان ملل می‌تواند تبعات و پیامدهای مخاطره آمیزی برای محور مقاومت داشته باشد چراکه ریاست این رژیم و خصومت آن با کشورهای عضو این محور مقاومت می‌تواند زمینه عنادورزی و کینه‌جویی این رژیم را در یک بستری حقوقی و با ابزار کمیته حقوقی مجمع عمومی سازمان ملل بیش از پیش علیه جبهه مقاومت فراهم سازد.

..............................................................

بررسی و تحلیل // مصطفی عبدلی


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)