• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۲۴۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وزیر بهداشت:

اجرای بزرگترین طرح های درمانی در استان سیستان و بلوچستان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بزرگترین طرح های بهداشتی، درمانی کشور در استان سیستان و بلوچستان اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حسن قاضی زاده هاشمی درحاشیه نشست چگونگی نقش سازمان های مردم نهاد (سمن ها) اقدامات سمن ها باید با نگاه جامع صورت بگیرددر حوزه سلامت در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه در وزارت بهداشت پس از تاکیدات مقام معظم رهبری بر بهبود مسائل اجتماعی ، معاونت اجتماعی تشکیل شد و این جلسه یکی از وظایف این معاونت در جهت استفاده از هموطنان در قالب سازمان های مردم نهاد (سمن ها) است.

وی گفت: در این جلسه که با حضور رئیس دانشگاه استان سیستان و بلوچستان و بیش از 14 انجمن تخصصی تشکیل شده است بررسی مشکلات این استان شامل پیشگیری از بیماری های مرتبط مادر و فرزند، بیماری های صعب العلاج و سایر مشکلات بهداشتی درمانی مورد توجه قرار گرفته است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه هماهنگی بین سمن ها و دانشگاه موجب می شود خود مردم نیز به مسائل بهداشتی، درمانی و بخصوص پیشگیری از بیماری ها توجه کنند افزود: بیشترین طرح های وزارت بهداشت شامل 570 طرح در این استان قرار دارد .

وزیر بهداشت بابیان اینکه دانشگاه های استان تمایل زیادی به بهره مندی از فرصت ها دارند و این امر سبب شده است تا حضور مردم نیز در این فعالیت ها بیشتر شود ادامه داد: من فکر می کنم بزرگترین برکت این دوره ، حضور مردم بر ادای وظایف ملی در حوزه بهداشت و درمان است.

قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درخصوص دستاوردهای سفر به قاهره گفت: این سفر بیش از 8 ساعت به طول نیانجامید و مذاکره دوجانبه ای به همراه نداشت ، بلکه چون دفتر منطقه ای سازمان بهداشت جهانی در قاهره بود ما نیز به آنجا رفتیم و 21 وزیر دیگر نیز از کشورهای جهان برای انتخاب مسئول منطقه ای سازمان بهداشت جهانی در این مراسم حضور داشتند.

وزیر بهداشت افزود: سفر من به قاهره به علت حضور در برنامه سازمان بهداشت جهانی و البته شرکت کارشناسان مان در شصت و سومین نشست کارشناسان بهداشت و درمان جهان ( امرو) بوده است .

وی گفت: البته ساختار این سازمان ها عادلانه نیست و رای کشوری با قدمت و جمعیت ایران همانند یک کشور که به اندازه هر یک از شهرستان های ما بیشتر نیست ، یکی است و این منصفانه نیست.

وزیر بهداشت افزود : امیدواریم بر اساس منابع خودمان و نیروهای انسانی جوان کشورمان بتوانیم در صحنه های بین المللی حضور یابیم.

اقدامات سمن ها باید با نگاه جامع صورت بگیرد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اقدامات سازمان های مردم نهاد (سمن ها) در سیستان و بلوچستان نباید رنگ و بوی قومی قبیله ای داشته باشد و باید با نگاه جامع و بدون منت صورت بگیرد.

حسن قاضی زاده هاشمی در نشست چگونگی نقش سمن ها افزود: در کشوری هستیم که انسانها بر اساس نگاه شان خواستار کمک به دیگران هستند.

وی گفت : من بسیار علاقه مند بودم ، سمن ها بیش از این موفق می بود اما باورهای سنتی که وجود دارد به سختی تغییر می کند و تا اینجا خدا را بابت پیشبرد اهداف ما در سازمانهای مردم نهاد شکر می کنم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه مدیریت بیماری ها در درمان و پیشگیری در بهداشت باید به سمن ها واگذار شود افزود : ما بالغ بر 2000 میلیارد تومان  برای بیماری های دیالیزی و 2000 میلیارد تومان برای بیماری های کلیوی هزینه می کنیم.

وی گفت: باچنین شرایطی بدون نیاز سمن ها کاری نمی توان پیش برد.

وزیر بهداشت افزود: امیدواریم این برنامه ها ادامه دار باشد و بین وزارتخانه ها ادغام شود تا دولت جرات پیدا کند با تامین اعتبار و حمایت، مسئولیت را به سازمانهای مردم نهاد واگذار کند.

وی ادامه داد: عده ای به دنبال به فراموشی سپردن خدمات در استان سیستان و بلوچستان هستند و هم اکنون 570 طرح بهداشتی در این استان درحال راه اندازی است. 

وزیر بهداشت گفت: اگر وزارتخانه از سمن ها استفاده کند بدون نگاه ترحم آمیز می توان شاهد توسعه بهداشتی درمانی در این منطقه بود.

وی با بیان اینکه عمده فعالیت در این استان باید بر مبنای پیشگیری باشد افزود: در سیستان و بلوچستان   باید موارد ابتلا به بیماری ها کنترل‌شود، زمانی بیشترین موارد مرگ و میر مادر و کودک مربوط به این استان بوده که خوشبختانه الان کنترل شده است.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: مسئولین استان با نگاه توهم آمیز به سمن ها نگاه نکنند تا همکاری لازم صورت گیرد و ریشه فقر و بیماری در این استان ریشه کن شود.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)