• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۶۳۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
یادداشت؛

از گمانه زنی برای سکاندار جدید سازمان سینمایی تا قطعی شدن وضعیت «آن 23 نفر»

گمانه زنی برای سکاندار جدید سازمان سینمایی، پاسخ ابراهیم حاتمی کیا درباره ساخته شدن فیلم «آن 23نفر» و داغ شدن بازار سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران از مهم ترین اخبار سینما در هفته ای که گذشت بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ انتخاب سیدرضا صالحی امیری به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مهمترین خبری بود که در از گمانه زنی برای سکاندار جدید سازمان سینمایی تا قطعی شدن وضعیت «آن 23 نفر»هفته ای که گذشت در جامعه هنری منتشر شد. به دنبال همین موضوع گمانه زنی های مختلفی درباره جانشین حجت الله ایوبی در سازمان سینمایی مطرح شد که علیرضا تابش مدیر کنونی بنیاد سینمایی فارابی، محمدحسن پزشک و محمدرضا فرجی از جدی ترین آنها هستند.

در همین روزها حجت الله ایوبی درباره وضع کنونی سینما گفت: 100 سالن سینما به دست بخش خصوصی در حال ساخت است و امسال از نظر تولید و نمایش فیلم های ارزشی جزو سال‌های با شکوه و درخشان به حساب می‌آید.

وی افزود: امسال نخستین سالی است که بودجه خود را صرف ساخت تله فیلم می‌کنیم زیرا اهمیت شبکه نمایش خانگی را کمتر از پرده سینما نمی‌دانیم. پارسال نیز40 درصد مصرف فیلم‌های خارجی کم شده و 218درصد مصرف فیلم‌های داخلی افزایش پیدا کرده است.

در هفته ای که گذاشت از نخستین کتاب هنری سینمای ایران رونمایی شد. کتاب هنری فیلم سینمایی«بادیگارد» جدیدترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا به همت اسماعیل حاتمی کیا گردآوری و رونمایی شد.

ابراهیم حاتمی کیا در این مراسم گفت: ما با کتاب هنری بادیگارد به نحوی زکات این فیلم را پرداخت کردیم. اگر روح نوگرایی احسان محمد حسنی در سازمان اوج و صبر و طاقت پژمان لشکری‌پور نبود این اتفاق نمی‌افتاد.

حاتمی‌کیا افزود: البته با این وضع بد فضای مجازی و دانلود فیلم‌ها، سینما از لحاظ اقتصادی لطمه زیادی خواهد خورد و پخش فیلم‌ها از شبکه‌های ماهواره‌ای نیز به لطمات کار اضافه خواهد کرد.

وی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه این مراسم درباره سفرش به سوریه و ساخته شدن فیلم آن 23 نفرگفت: سردار قاسم سلیمانی نامه ای به من دادند که در آن نامه پیشنهاد ساختن فیلم سینمایی «آن 23 نفر» مطرح شده بود و من هم جواب ایشان را دادم این یک مسئله شخصی بود و نباید منتشر می شد به ‌نظرم نویسنده آن خبر کمی عجله کرده بود.

حاتمی‌کیا افزود: رفتن به سوریه وظیفه ام بود و اتفاقاً دیر هم رفته بودم و این قضیه ربطی به ساخته شدن فیلم جدیدم ندارد. 

در روزهایی که گذشت بازار اخبار سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران داغ بود. از دبیرخانه این جشنواره خبر رسید که نشست های «سینما و یک دیدگاه» در سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران با حضور ابراهیم حاتمی کیا افتتاح می شود. محمدعلی حسین‌نژاد، مهدی کرم پور، نازنین مفخم و احمدرضا درویش دیگر سینماگرانی هستند که در این جشنواره از تجربیات خود می گویند. خبر دیگر معرفی هیئت انتخاب بخش فیلم های ملی این دوره بود. اکبر عالمی، محمدرضا هنرمند، رضا میرکریمی، محسن امیر یوسفی و داود خیام قضاوت فیلم های حاضر در بخش ملی سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران را بر عهده دارند. 

سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران 18 تا 24 آبان به دبیری فرید فرخنده کیش در تهران برگزار می شود.

هیئت انتخاب بخش داستانی ملی نخستین جشنواره بین المللی فیلم وحدت اسلامی هم 15 فیلم را برای شرکت در بخش مسابقه ملی فیلم های بلند معرفی کردند. نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم وحدت اسلامی توسط مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همزمان با سی امین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی و هفته وحدت به دبیری هاشم میرزاخانی در تهران برگزار می شود.

انتصاب علی اصغر جعفری به سمت رییس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس، ثبت قرارداد فیلم های «مالاریا» و «هفت ماهگی» در شورای صنفی نمایش و بزرگداشت رضا رستمی خبرنگار در گذشته از دیگر اخبار مهم سینما در هفته ای که گذشت بود.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)