رکود اقتصادی عامل اصلی افزایش نرخ بیکاری
یک اقتصاددان گفت : تداوم رکود اقتصادی حاکم بر کشور عامل اصلی افزایش نرخ بیکاری در جامعه است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، حجت الله عبدالملکی در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: نرخ بیکاری فصل بهار و تابستان سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بر مدار افزایشی بوده است.
وی اظهارداشت: شرایط کلان اقتصادی کشور طی سالیان اخیر بر محور رونق و شکوفایی نبوده و اقتصاد این مملکت به جهت تداوم رکود فرصت های شغلی قابل توجهی تاکنون نتوانسته است ایجاد کند.
این اقتصاددان با بیان اینکه برجام زمینه گشایش مولفه های اصلی کلان اقتصادی را در ایران فراهم نکرده است، گفت: در این مدت مردم شاهد بهبود شاخصه های کلان اقتصادی کشور نبوده اند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رکود شدید اقتصادی همچنان در فضای اقتصادی کشور جولان می دهد، افزود: تداوم رکود عامل اصلی افزایش نرخ بیکاری و کم نور شدن چراغ واحدهای تولیدی در جامعه شده است.
عبدالملکی با تاکید بر اینکه کار ارزش محوری جامعه است، اظهار داشت : رفع بیکاری به عنوان یک پدیده مخرب اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی همواره باید از دغدغه های اساسی برنامه ریزان و سیاستگذاران کشور باشد.
وی با اشاره به اینکه افزایش نرخ بیکاری تبعات و عوارض منفی زیادی در سطح جوامع به دنبال دارد، یادآورشد: موضوع اشتغال و بهره وری کامل و مناسب از نیروی انسانی باید به عنوان یکی از اهداف راهبردی توسعه کشور در نظر گرفته شود.