• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۲۰۰۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۷
بین الملل » آفریقا
در دیدار وزیر دفاع کشورمان با همتای آفریقای جنوبی؛

آغاز فصل جدیدی از روابط نظامی ایران و آفریقای جنوبی

سردار دهقان با تشریح آخرین شرایط منطقه غرب آسیا به ویژه در مواجهه با تروریسم ؛ همکاری همه جهان را برای ریشه کنی این غده سرطانی ضروری دانست

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری صدا و سیما به پرتوریا، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران که در صدر هیاتی عالی رتبه به آفریقای جنوبی سفر کرده است ؛ در دیدار با همتای آفریقای جنوبی خود گفت : این سفر فصل جدیدی از روابط دفاعی – نظامی بین دو کشور را رقم خواهد زد . 
 سردار سرتیپ حسین دهقان در دیدار با ماپیسا انکولا با ابراز خرسندی از سفر به آفریقای جنوبی به عنوان کشور نلسون ماندلا قهرمان پیشتاز مبارزه با نژادپرستی گفت: شرایط منطقه ای و جهانی ایجاب می کند که کشورهای دوست و همسو با ارتقای تعامل و همکاریهای فی مابین برای مقابله با بحرانها وحدت نظر و عمل داشته باشند . 
وی تاکید کرد : این وحدت عمل علاوه بر فائق آمدن بر مشکلات ؛ امنیت و رفاه را برای ملت ها تامین خواهد کرد . 
سردار دهقان با تشریح آخرین شرایط منطقه غرب آسیا به ویژه در مواجهه با تروریسم ؛ همکاری همه کشورهای جهان را برای ریشه کنی این غده سرطانی ضروری دانست .
وزیر دفاع کشورمان با ابراز تاسف از حمایت برخی کشورهای منطقه از گروههای تروریستی که موجب تصاعد بیشتر بحران و جنگ درمنطقه شده است تصریح کرد:اگر مقاومت کشورهایی مانند ایران؛ روسیه ؛ عراق و سوریه نبود ، تروریست ها پس از تثبیت و استقرار در این منطقه به سایر نقاط جهان سرازیر می شدند. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران گفت : ایران و آفریقای جنوبی می توانند با توجه به ظرفیت های فراوانی که در همه حوزه ها برای همکاری دارند ، در زمینه مبارزه با تروریسم ، بحران های امنیتی و جرایم سازمان یافته نقش کلیدی ایفا کنند.
وزیر دفاع آفریقای جنوبی در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر وزیر دفاع کشورمان به کشورش از مواضع انقلابی مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم آپارتاید که در آن روزهای ترس و وحشت از مبارزات ضد نژاد پرستی ملت ما حمایت کردند ؛ تشکر و قدردانی کرد و گفت : ما هیچ گاه آن حمایت های موثر و به یاد ماندنی را فراموش نمی کنیم. 
ماپیسا انکاکولا افزود : پس از سقوط نظام آپارتاید روابط بسیار خوبی بین دو کشور برقرار شد و سفر نلسون ماندلا به ایران ؛ روابط دو کشور را به سطح به بسیار خوبی ارتقا داد . 
وی همچنین با اشاره به سفر اخیر رییس جمهوری آفریقای جنوبی به تهران نیز گفت : در این سفر هشت سند همکاری امضا شد و با سند همکاری دفاعی – نظامی که امروز امضا می شود ؛ روابط دو کشور از استحکام و گسترش بیشرتی برخوردار خواهد شد . 
ماپیسا انکاکولا با تاریخی خواندن سفر سردار دهقان به آفریقای جنوبی تصریح کرد : اجرای مفاد یادداشت تفاهم همکاریهای دفاعی – نظامی ایران و آفریقای جنوبی بی تردید جهشی در سطح روابط دو کشور در این حوزه ایجاد خواهد کرد . 
وی با انتقاد از ساختار سازمان ملل و شورای امنیت و اعمال تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران گفت : با اقدام خوب رئیس جمهور ایران و تصویب برجام شرایط خوبی برای گسترش همکاری با ایران فراهم شده است و ما این فرصت را مغتم می شماریم تا همکاریهای خود را با ایران گسترش دهیم . 
بر اساس این گزارش یادداشت تفاهم همکاریهای دفاعی - نظامی میان جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی صبح امروز در محل وزارت دفاع آفریقای جنوبی در پرتوریا امضا شد. 
این یادداشت تفاهم را سردار سرتیپ حسین دهقان و ماپیسا ان کواکولا وزیران دفاع دو کشور امضا کردند . 
گسترش همکاریهاى دفاعى - نظامى ایران و آفریقاى جنوبى، تلا ش براى تحکیم صلح ثبات و امنیت منطقه اى و جهانى و مبارزه قاطع و همه جانبه با تروریسم از مهمترین محورهاى این یادداشت تفاهم است. 
‎همکاریهاى در زمینه امنیت دریایى و امور آموزشى و تبادل تجربیات در مبارزه با جرایم سازمان یافته از دیگر مفاد این یادداشت تفاهم به شمار مى رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشن شب یلدا در پادگان شهید برخورداری عجب شیر
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)