• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۱۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال
برخورد فیزیکی کادر فنی استقلال با داور بازی قطعا بررسی می شود؛

تخلفات شهرآورد واضح بود و به زودی رای صادر می شود

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره تخلفات شهرآورد 84 گفت: به زودی رای تخلفات این دیدار صادر می شود.

حسن زاده: تخلفات دربی واضح بود و به زودی رای صادر می شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، اسماعیل حسن زاده، درباره تخلفات بازیکنان و مربیان در جریان برگزاری شهرآورد 84 و بعد از پایان بازی، گفت: اگر چه در دقایق پایانی بازی مشکلات انضباطی پیش آمد، اما در مجموع از نظر مسائل انضباطی که مورد توجه ما است، بهتر از سایر شهرآوردهای گذشته  بود و به خاطر این از تمامی افرادی که برای برپایی یک مسابقه خوب تلاش کردند، تشکر می کنیم.
وی در ادامه گفت: مقامات رسمی مسابقه گزارش بازی را شب گذشته به ما رسانده و اگر چه همکاران انضباطی ما در ورزشگاه بودند و خود من نیز با تماشای پخش مستقیم بازی از تلویزیون، این دیدار را دنبال کردم و ضمن اینکه بخش هایی از حوادث مسابقه نیز توسط رسانه ها پوشش داده شد و در مجموع اطلاعاتی که به دست آمده، بدون شک در اولین وقت ممکن موضوعات را بررسی و رای نهایی را صادر می کنیم.
رئیس کمیته انضباطی در ادامه درباره حواشی شهرآورد تصریح کرد: نکته خاصی که در شهرآورد 84 می شود بیان کرد این است که تا زمانی که در داخل زمین مسابقه تنش هایی پیش نیامده بود، آرامش در حد انتظار روی سکوها وجود داشت و التهاب سکو ها و تخلف هواداران دو تیم زمانی به وقوع پیوست که بازیکنان دو تیم به شرحی که در گزارش ها آمده، با رفتارشان موجب ایجاد تنش در سکو ها شده اند که مطمئنا این نکته مورد توجه کمیته انضباطی قرار می گیرد.
وی در ادامه بیان کرد: در بخشی از گزارش ها به برخورد فیزیکی یکی از اعضای کادر فنی تیم استقلال اشاره شده که ضمن اهانت و فحاشی به یکی از داوران، برخورد فیزیکی نیز با او انجام داده و همچنین مقامات رسمی مسابقه به تنش های سید جلال حسینی و سیدمهدی رحمتی اشاره کرده اند که قطعا این موارد را نیز بررسی می کنیم. با توجه به اینکه تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه که تقریبا به 80 هزار نفر می رسید و پوشش رسانه ای و پخش مستقیم تلویزیونی این مسابقه، مسلما رفتارهای نادرست متخلفین شهرآورد در روحیه جوانان و هواداران بسیار بیشتر از سایر رفتارهایی است که در مسابقات عادی صورت می گیرد تاثیرگذارتر است.
حسن زاده گفت: لذا به نسبت اهمیت شهرآورد تهران و تاثیر مسائل حاشیه ای این مسابقه بزرگ در جامعه، تخلفات و رفتارهای غیر ورزشی متخلفین هم باید با تنبیهات مناسب تری روبه رو شود. باید قبول کنیم که الگو پذیری علاقمندان به فوتبال مخصوصا در قشر نوجوان و جوان از این دو تیم بزرگ بسیار زیاد است بر همین اساس بازیکنان و سایر عوامل این دو باشگاه باید بیشتر مراقب رفتار خود باشند. با توجه به همه نکاتی که مطرح کردم، کمیته انضباطی رای خود را طبق آیین نامه انضباطی درباره این دیدار صادر خواهد کرد و اتفاقات شهرآورد تهران آنچنان روشن و واضح است که نیاز به دعوت و شنیدن صحبت های متخلفین نداریم و امیدواریم که در آینده شاهد چنین رفتار هایی نباشیم.
وی در پایان درباره عضو جدید کمیته انضباطی گفت: رضا جاودانی از حقوق دانان و وکلای با سابقه دادگستری است که البته شغل رسانه ای نیز در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران دارد که همه او را می شناسند و این افتخار را داریم تا از تجربیات ورزشی و حقوقی او بهره ببریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)