• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۴۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال
اطلاعیه بخش داوران درباره اظهارات مدیرعامل ذوب آهن؛

اطلاعات نادرست شما موجب وهن و تشویش اذهان عمومی می شود

بخش داوران فدراسیون فوتبال درباره اظهارات مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان ، اطلاعیه ای صادر کرد.

اطلاعات غلط شما موجب وهن و تشویش اذهان عمومی می شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، با توجه به اینکه مدیرعامل محترم باشگاه ذوب آهن اصفهان سعید آذری گلایه هایی را به مجموعه داوری مطرح کردند برای تنویر افکار عمومی، قسمت داوران اطلاعیه ای را به شرح زیر صادر کرد:
خارج از تعارفات معمول مستقیم به واکاوی مطلب می پردازیم. اشکال، دقیقا از ابتدای نامه آغاز می شود، جایی که عنوان کردید تمامی شواهد موجود حاکی از غیرقانونی بودن حضور مهدی کیانی است. شواهد موجود که بتوان به آن استناد قانونی کرد، نخست گزارش داور و بعد از آن تصاویر کامل و واضح تلویزیونی است.
بخش داوری قصد ندارد آن گونه که جنابعالی شخص رئیس دپارتمان را خطاب قرار داده اید، شما را نکوهش کند، اما ظواهر نشان می دهد شما قصد دارید برای اثبات حرف خود دیگران را واژه های نامتعارف خطاب کنید که این به دور از اخلاق و حرفه ای گری است، تعجب خود را نمی توانیم مخفی کنیم زیرا شما از بدیهی ترین روال اجرایی پس از مسابقه  اطلاعی نداشته و با دادن اطلاعات غلط موجب وهن و تشویش اذهان عمومی می شوید. 
آقای آذری برای اطلاع شما و مردم فهیم و فوتبال دوست ایران عزیز به طور اختصار روند اجرایی پس از مسابقه را شرح می دهیم.

1-پس از پایان بازی و حضور داوران در رختکن گزارش نویسی داوران در فرم مخصوص آغاز می شود.
2-نماینده فدراسیون اغلب در فضایی مجزا از رختکن داورها بصورت مستقل به گزارش نویسی می پردازد.
3-ناظر داوری نیز بصورت مجزا گزارش و فرم نظارت را نوشته و به دپارتمان ارسال می کند.
4- از نیم فصل امسال علاوه بر فرم گزارش داوری سازمان لیگ بخش داوری فرم الکترونیکی گزارش داوری را در اختیار داوران قرار داده تا بلافاصله پس از اتمام مسابقه حوادث بازی (گل، اخطار، اخراج و...) را در آن درج کرده و به بخش داوری ایمیل کنند.
گزارش نماینده فدراسیون  مستقیما به مسئول مسابقات سازمان لیگ ارسال می شود، ولی آن چیزی که در فرم گزارش داوری سازمان لیگ توسط داور نوشته شده است، در فرم گزارش ناظر داوری درج شده است و همچنین در فرم الکترونیکی بخش داوران از سوی داور نوشته شده است همگی دارای یک تشابه است.
مهدی کیانی به علت دریافت اخطار دوم در دقیقه 72 از زمین بازی اخراج شده است. داور مسابقه هم به همراه ناظر داوری و کمک داوران و داور چهارم نیز این واقعه را تایید می کنند.  حال اگر اعتراضی هست باید به تصاویر تلویزیونی استناد شود، در مثالی که از بازی پرسپولیس و گسترش فولاد آورده اید در تصاویر تلویزیونی به وضوح و آشکار دیده شد که داور به کدام بازیکن کارت نشان داده شده است. همچنین در گزارش ناظر داوری شک به شماره بازیکنی که اخطار گرفته نوشته شده بود و با بازبینی تصاویر تلویزیونی این امر به دپارتمان و همچنین خود داور مسابقه مسجل شد که در نوشتن شماره بازیکن که کارت گرفته اشتباهی رخ داده است.
اما در این صحنه تیم داوری و ناظر داوری متفق القول عنوان کرده اند که مهدی کیانی با اخطار دوم اخراج شده است حال اگر شکی وجود داشته باشد باید به تصاویر تلویزیونی استناد کرد. شبکه ورزش به صورت زنده این مسابقه را تحت پوشش قرار داده است از لحظه ای که خطا رخ می دهد تصاویر قطع شده و صحنه آهسته پخش می شود تا زمانی که تصویر مجددا به صحنه برگشته و داور را نشان می دهد که با کارت قرمر بازیکن تراکتور را جریمه می کند. یعنی زمانی که داور کارت اول را نشان می دهد در تصویر تلویزونی موجود نیست.
حال اگر مدیر عامل ذوب آهن اصفهان اصرار دارد که بگوید داوران، ناظر داوری، سازمان لیگ، دپارتمان داوری و... در وظایف خود اهمال کرده و یا خدای نکرده خلاف واقع می گویند، ویدیویی را که در آن به وضوح مشخص باشد داور یک اخطار داده و سپس بازیکن را اخراج کرده است را منتشر کند.
در صورتی که تصویر ویدیویی که حادثه را کامل نشان ندهد موجود نباشد زدن اتهام به دیگران نه اخلاقی است نه حرفه ای و اتفاقا این نوع رفتار به نفع فوتبال کشور نیست.
نظر کارشناسان در برنامه های تلویزیونی برای ما محترم و عزیز است ولی ملاک اصلی در آنالیز صحنه های داوری در مسابقات، نظر کارشناسان و مشاوران رسمی دپارتمان داوری است. 
آمار نیم فصل اول توسط دپارتمان از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال منتشر شد و اشکالات و اشتباهات داوری کاملا شفاف بیان شد، که آمار رسمی موجود با آمار جنابعالی کاملا متفاوت است. 
در عین حال آنچه در مورد پرونده بازیکن تراکتورسازی رخ می دهد، اتهامات وارده از طرف شما به همه ساختار اجرایی فوتبال است. 
مشتاقیم تا تصویری ارائه دهید که کاملا به وضوح نشان دهد داور چند بار به یک بازیکن اخطار داده است.
در پایان یادآوری این نکته ضروریست که اعتراض بهتر است تا حصول نتیجه نهایی به صورت رسمی به مقامات اجرایی فدراسیون ارسال شود، زیرا جای این قبیل اعتراضات در رسانه ها نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)