• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۵۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۸
مرکزی » سیاسی

نشست نمایندگان عضوشورای نظارت بر صدا وسیما و مجمع نمایندگان استان+فیلم

نشست مشترک نمایندگان عضو شورای نظارت بر صدا و سیما ؛ مجمع نمایندگان و معاون حقوقی و امور مجلس صدا و سیما با مدیرکل و معاونین شبکه آفتاب در اراک برگزار شد .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ درابتدای این نشست مدیر کل صدا و سیمای استان مرکزی با تبریک اعیاد شعبانیه با ارائه گزارشی از فعالیت شبکه استانی آفتاب گفت : رسانه ملی به تعبیر رهبر معظم انقلاب هنجره نظام است انشاالله بتوانیم در آزمون های بزرگ و سترگی مثل انتخابات و سایر مناسبت ها پیروز و سربلند باشیم.
قربانی جم ، استان مرکزی را پایتخت مشاهیر و مفاخر ایران زمین دانست و گفت : اولویت کاری ما در این پنج سال ، حضور دوربین ها در نقاط مختلف استان بوده به همراه افزایش و پوشش سامانه دیجیتال  ؛ معرفی چهره ناشناخته استان مرکزی با تمام مزیت ها به هموطنان و ارتقاء سطح کیفی مجموعه برنامه ها و تراز برنامه ها البته با پیوست افزایش مخاطب و افزایش اعتماد و رضایتمندی مخاطبان .
وی ادامه داد: در استان مرکزی از 95 درصد پوشش دیجیتال عبور کردیم در حالی که میانگین پوشش سامانه دیجیتال در کل کشور 87 درصد است.
مدیر کل صدا و سیمای استان مرکزی به فعالیت خبرنگاران آزاد در تمام شهرها استان مرکزی اشاره کرد و افزود : در حوزه اقتصاد مقاومتی بالاترین امتیاز ارزیابی شده را کسب کردیم و 1200 اثر رادیویی ، تلویزیونی و خبری در حوزه اقتصاد مقاومتی رونمایی شده است.
 قربانی جم از 24 ساعته شدن پخش برناتمه های سیمای شبکه آفتاب از سوم خرداد امسال خبرداد و گفت: تولید 26 قسمت سریال قصه های یاسین ، مستند شهید بابایی ، تبدیل کامل استودیو آنالوگ به دیجیتال و برگزاری 19 جلسه انتخاباتی از کارویژه های شبکه آفتاب بوده است .
سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی هم با خیرمقدم گویی به مهمانان این نشست ؛ از تلاشهای مدیر کل ؛ معاونین و کارکنان صدا و سیما استان مرکزی تقدیر کرد و گفت : استان مرکزی ظرفیت های متعدد صنعتی و جاذبه های دیدنی و گردشگری دارد  و در بخش کشاورزی هم بسیار موقعیت خوبی دارد .
سلیمی افزود : دفاع از دستاوردهای نظام ؛ پل ارتباطی مردم با مسولان مقابله با فرهنگ های وارداتی در این عصر آشوب ، امید بخشی  به جامعه و تحرک بخشی سیاسی و اجتماعی از مهمترین اثرات فعالیت رسانه ملی در کشور است .
وی ادامه داد :  متأسفانه علیرغم رویکرد بسیار مثبتی که صدا و سیما در تقویت شبکه های استانی ایفا کرده در سال های اخیر به دلایل کمبود منابع مالی نتوانستیم اقدامات و ایده های خودمان را در شبکه های استانی پیاده کنیم.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : صداوسیما جناح نیست و متعلق به همه مردم است و میدان جنگ است و جنگ رسانه ای و همه باید در این عرصه هشیار باشیم .
رضایی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با تبریک اعیاد شعبانیه و خیر مقدم به عبدالله زاده و کاتب مجموعه کارکنان صدا و سیمای  صداوسیمای استان را  یک مجموعه پویا زنده و با نشاط در استان دانست و گفت : همه مردم ما در صداوسیما احساس تعلق دارند  و این مهم با  پوشش گسترده همه روستائیان و مناطق شهری محقق شده است .
رضایی ادامه داد : تکلیفی بر عهده صدا وسیما است که به عنوان دانشگاه عمومی عمل کند  و قدم های خوبی در این راستا برداشته شده است .
وی افزود : نقش رسانه ملی و استانی در خنثی کردن دسیسه های دشمنان بی بدیل است و نسبت به همه دستگاههایی مرتبط با تهاجم فرهنگی عملکرد مناسبی داشته است .
نماینده مردم خمین در مجلس ادامه داد : نکته  ای که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که انتخابات ریاست جمهوری و به گفته مقام رهبری نباید باعث دو قطبی شدن جامعه شود و مردم بروند به سمت انتخابات عقلانی تا بتوانند تصمصم درستی برای آینده کشور بگیرند .
ابراهیمی نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی هم با تشکر ویژه از پرسنل صداوسیمای استان مرکزی علی الخصوص مدیر کل  مرکز که با یک مدیریت پویا سعی می کنند خدمات ارزشمندی را در سطح استان ارائه بدهد.
ابراهیمی از مسولان رسانه استانی خواست با برنامه ریزی منسجم  در افزایش جذابیت و جذب مخاطب  تلاش کنند .
وی جذب مخاطب و نگهداشتن آن را با استفاده تاز زبان هنر و روشه های مختلف از وظایف صدا و سیما دانست و افزود: درخصوص پخش اخبار؛ صداوسیما باید به شکلی عمل کند که مردم به راحتی به اخبار منتشره اعتماد بشود و دنبال منبع خبری دیگری نباشیم.
مقدسی نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از زحمات کارکنان صدا و سیمای  استان گفت : مدیران و کارکنان این رسانه با کمال بی طرفی  رسالت خودشان را به خوبی عمل کردند و بنده به سهم خودم اعلام رضایت می کنم.
مقدسی از کمبود امکانات صداو سیما استان مرکزی انتقاد کرد و گفت : داشتن سیستم ارسال صدا و تصویر SNG نیاز مبرم استان مرکزی و شبکه آفتاب است .
وی ادامه داد : در ایام انتخابات  هم شبکه آفتاب پوشش خوبی داشته و جای تقدیر دارد و باید بازهم مدیریت شود و مردم احساس آرامش کنند .
کریمی دیگر نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس هم با تقدیر از زحمات کارکنان صدا و سیما به ویژه در ساخت مستند شهید بابایی که رتبه کشوری هم کسب کرده است ؛ به انتخابات 29 اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت : هیات های نظارت بر انتخابات استان مرکزی در سطح کشور کمترین رد صلاحیت را داشته اند که به کمتر از 4 درصد رسیده اما در این مورد هجمه و هیاهوی خیلی زیادی غیر منصفانه علیه هیات نظارت به راه افتاد.
وی ادامه داد : لازم است این فرصت در اختیار ما قرار گیرد تا برای روشن کردن افکار عمومی و خنثی کردن فضای ایجاد شده و ارایه واقعیات اتفاق افتاده تا ایام باقی مانده انتخابات اقدام کنیم .
حسینی نماینده مردم تفرش آشتیان و فراهان در مجلس هم در این نشست گفت : امروز شرایط خبی در صدا و سیمای استان مرکزی رقم خورده ولی باز هم با نقطه مطلوب فاصله داریم و هم در مقایسه با سایر استان ها عقب تر هستیم .
حسینی به جایگاه ویژه استان مرکزی از نظر جغرافیایی و نزدیکی به پایتخت اشاره کرد و گفت: الان جز 4 استان فاقد دستگاه  اس ان جی هستیم که این موضوع برازنده استان ما نیست .
وی افزود : انشا الله از 100 میلیون دلار صندوق توسعه ملی که داده شده سهم استان مرکزی یک دستگاه اس ان جی باشد .
منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس هم در این جلسه عملکرد صدا و سیمای استان را مثبت ارزیابی کرد و گفت : با توجه به مسایل و مشکلات و تحریم ها باید نقاط مثبت را هم دید .
 کاتب عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و عضو شو.رای نظارت بر صدا و سیما هم با ابراز خرسندی از تشکیل جلسه گفت : این سومین استانی است که این جلسه در آن تشکیل می شود و استانها هم به شدت استقبال می کنند از این رویکرد .
کاتب افزود:  همکاران  من در مجلس حداقل هفته ای و ماهی به صورت متناوب حضور پیدا کنند و دیدگاههای مجلس را در رابطه با رسانه ملی بیان می کنند.
وی بر افزایش ارتباط مجلس و رسانه ملی تاکید کرد و افزود: نگاه مجلس یک نگاه بسیار شفافی است در دوره جدید برای کمک به صداوسیما اماده هر گونه همکاربی هستیم .
عبدالله زاده معاون حقوقی و امور  مجلس سازمان صدا و سیما  هم از نمایندگان استان که همکاری بسیار خوبی با سازمان صداوسیما داشتند تشکر کرد و گفت :  این جای خرسندی است برای این استان که نمایندگان نخبه و فرهیخته دارد .

وی ادامه داد : سال گذشته سال پرکاری برای نمایندگان محترم مجلس بود و با بکارگیری همه قوانین به  سازمان توجه شد.

 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 





بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­روایت ریشه‌های تئاتر دینی در یک کتاب
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
لغزندگی تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ و تمدید نمی‌شود
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
باید و نباید های علت های  خلط گلو
پلیس شیروان حساب کلاهبردار اینترنتی را مسدود کرد
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
مردم از حضور در حریم رودخانه‌ها و مکان‌های پر خطر خودداری کنند
حزب‌الله: هتک حرمت به قرآن جنایتی مشمئز کننده است
انتقاد هلند و اسپانیا از تحریم آمریکا علیه قضات دیوان بین‌المللی کیفری
۱۹ اثر خراسان شمالی به بیست و هفتمین کنگره شعر دفاع مقدس راه یافت
باغ صدساله پسته در بام و صفی‌آباد هنوز بذر زندگی می‌دهد
نوازندگی دیشب باد، خواب را از چشم ایلام گرفت
اطلاعیه ستاد بحران شهرستان فاریاب
استقرار موشک‌های هسته‌ای اورشنیک روسیه در بلاروس
بارش شدید باران و برف در نقاط مختلف استان کرمان
رژیم صهیونیستی از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
انتشار فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
هوای سرد در تهران ماندگار است
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)