• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۳۹۳۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷
سیاسی » عمومی
سعید جلیلی:

اقدام آمریکا، تحریمی جدید و نقض کننده برجام است

عضو هیات نظارت بر اجرای برجام گفت: قانون جدید مجالس آمریکا، اولا یک تحریم جدید است و هم، نقض کننده برجام به شمار می رود و حتی ناقض قطعنامه است.

سعید جلیلی در پایان جلسه تبیین ابعاد فنی و حقوقی قانون H..R. ۳۳۶۴ در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این قانون با اکثریت قاطع ۹۸ درصد مجلس سنا و ۹۷ درصد مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید و نشان می‌دهد که دشمن در مقابله با حقوق ملت ایران چه همبستگی دارد و با انسجام علیه ملت ایران عمل می‌کند چه دموکرات و چه جمهوری خواه و این چیزی نیست که منحصر به آقای ترامپ باشد.

وی اضافه کرد: امروز ما هم باید برای مقابله با تهدید‌ها و این رفتاری که دشمن از خود نشان می‌دهد در کشور همبستگی ملی و اجماع جدی داشته باشیم.

جلیلی افزود: شرط اول آن است که فهم صحیح از رفتار دشمن داشته باشیم و از لحاظ فنی و حقوقی این مصوبه اخیر را برای ملت تبیین کنیم.

عضو هیات نظارت بر اجرای برجام گفت: باید رفتاری از خود نشان دهیم که در شأن این موضوع و درسی باشد که از رفتار خصمانه خود علیه مردم ایران پشیمان شوند.

وی تصریح کرد: نکته مهم این است که بدانیم که آثار این قانون در این حد نیست که تنها افرادی را از رفتن به آمریکا منع کرده یا حساب‌های آن‌ها را تنها مسدود می‌کند البته این دو هست، اما خیلی فراتر از اینهاست، طبق این قانون بخش عمده‌ای از افراد چه در داخل کشور و چه کسانی که با آن‌ها همکاری می‌کنند مشمول تحریم‌های ثانویه می‌شوند و این‌ها همگی حائز اهمیت است و امروز لازم است مردم را با این موضوع آشنا کنیم.

جلیلی گفت: راه مقابله با تحریم‌ها این است که اصل تحریم‌ها را بی اثر کنیم البته این نکته درست است که دشمن امروز منتظر است تا ما برجام را نقض کنیم هرچند که ما بر مبنای برجام به تمام تعهدات خود عمل کردیم، اما با اینکه دشمن به تعهدات خود عمل نکرد امروز ما را به نقض برجام متهم می‌کند، اما راهش چیست؟

عضو هیات نظارت بر اجرای برجام افزود: الان دشمن دارد با این صراحت برجام را نقض و تحریم‌های هسته‌ای وضع می‌کند، ما باید این را به رخ بکشیم و نشان دهیم و بگوییم که این موضوع چقدر اهمیت دارد و رفتار دشمن چقدر خلاف برجام است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم

مهم‌ترین دستاورد برجام این است که همه فهمیدند امریکا دشمن بدعهد است 

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام گفت: شاید یکی از مهم‌ترین دستاوردهای روند اخیری که در این سال‌ها دنبال شد این است که همه امروز به ابطال نظریه تعامل با امریکا اذعان دارند.

جلیلی افزود: همه فهمیدند که امریکا دشمن بدعهد است و این تعبیری است که قرآن کریم مطرح می‌کند" انهم لا ایمان لهم".
 
وی گفت: آن‌ها به عهد خود وفادار نیستند و امروز ما آنچه را قرآن می‌فرماید تجربه کردیم، تجربه عملی.

جلیلی با مهم توصیف کردن تجربه‌ای که از توافق برجام حاصل شد افزود: به دوستانی که به این تجربه رسیدند تبریک می‌گویم و فکر می‌کنم با غنیمت شمردن همین تجربه، امروز یک فرصت خوبی پیش روی ماست و آن همبستگی ملی در دفاع از حقوق ملی و مبارزه با دشمن مشترک ازجانب همه ملت ایران است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم

هدف تحریم‌های جدید آمریکا ایجاد دودستگی در ایران است 

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام در نشست تبیین بندهای قانون H.R. ۳۳۶۴ که با ۹۸ درصد آرا در مجلس سنا و ۹۷ درصد آرا در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، گفت: آمریکا با تصویب تحریم‌های جدید به دنبال آن است که در ایران لیست سیاه و سفید به وجود آورد و هدف و حاصل وضع این تحریم‌ها دودستگی در کشورخواهد بود.

جلیلی گفت: این قانون ابعاد مختلفی دارد از جمله باید توجه کرد که با اکثریت قاطع در دو مجلس آمریکا به تصویب رسیده است.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام افزود: نکته دوم این است که این قانون تحریم، جدید است و سوم اینکه این تحریم هسته‌ای است.

وی افزود: نکته چهارم این است که این قانون نقض برجام است و بعد اینکه ناقض قطعنامه است.

جلیلی در ادامه تبیین قانون جدید تحریم‌ها علیه ایران برای برخی اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی فعلی مجلس و برخی نمایندگان ادوار مجلس گفت: بر خلاف آنچه بیان می‌شود که این قانون چیزی ندارد و تنها یک عده را از ورود به امریکا منع می‌کند باید گفت که اینگونه نیست این قانون تجمیع تحریم‌های قبلی است که به صراحت کل سپاه پاسداران را در لیست گروه‌های تروریستی قرارمی دهد.

وی گفت: این قانون کل سپاه، تمام افراد، مقامات و عوامل سپاه و نهادهای وابسته و تمام دستگاه‌ها و نهادهایی را که با سپاه مراوده دارند تحت الشعاع خود قرار می‌دهد و مشمول دستور اجرایی ۱۳۲۲۴ (قانون مربوط به گروه‌های تروریستی) می‌کند.

جلیلی با اشاره به اینکه این قانون فراتر از مسدود شدن حساب بانکی و ممانعت از حضور برخی افراد در آمریکاست، گفت: با این قانون اضلاع اثرگذاری تحریم‌های علیه سپاه گسترده‌تر شده و هر نهادی که با سپاه در تعامل باشد اعم از شرکت ها، کسانی که بخواهند خدمات و یا مشورت بدهند و حتی خود دولت که رابطه مالی در بودجه با سپاه دارد نیز متوجه این تحریم‌ها خواهد شد.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام تصریح کرد: مثلاً قرارگاه خاتم الانبیاء که فعالیت‌های عمرانی عمده‌ای دارد با بیش از ۵ هزار شرکت و نهاد در ارتباط است و لذا شاید بعد از اجرای این قانون برخی بانک‌ها و نهاد‌ها خودشان بیایند و به شرکت‌هایی مانند قرارگاه خاتم بگویند که حسابشان را از آن بانک‌ها ببرد و در این صورت یک دو دستگی به وجود خواهد آمد.

توجیه کردن نقض برجام از جانب آمریکا بازی در زمین دشمن است

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام گفت: توجیه کردن نقض برجام ازجانب امریکا بازی در زمین دشمن است؛ برخی می‌خواهند خیانت جدید آمریکا را تعدیل کنند و می‌گویند اتفاق جدیدی نیفتاده است وقتی دلخوش‌ترین افراد به امریکا هم به واقع‌بینی رسیده‌اند فرصتی بزرگ برای همبستگی ملی به وجود آمده است؛ فایده برجام، ابطال نظریه تعامل با امریکا بود.

جلیلی گفت: مصوبات ۹۷ درصدی و ۹۸ درصدی نمایندگان دموکرات و جمهوری خواه در کنگره امریکا علیه ملت ایران، موضوع شکاف انداختن در حاکمیت امریکا را به یک لطیفه تبدیل کرده است.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام با بیان اینکه آن‌ها در دشمنی با ما تردید ندارند و یکپارچه‌اند، افزود: ما نیز باید به یکپارچگی برای مقابله با صریح‌ترین عداوت‌ها برسیم.

جلیلی ادامه داد: اینکه امروز دلخوش‌ترین افراد به امریکا به واقع‌بینی و دلواپسی رسیده‌اند فرصتی برای همبستگی ملی در دفاع از حقوق ملت است.

وی در ادامه با بیان اینکه هدف دشمن خالی کردن منابع قدرت ایران است، گفت: فایده برجام، ابطال نظریه تعامل با امریکا بود و امروز خوشبختانه همگان به ابطال نظریه کدخدامحوری در روابط بین الملل رسیده‌اند و می‌گویند به‌رغم خواست امریکا باید با دیگران کار کرد.

جلیلی تصریح کرد: رسیدن به فهم این اشتباه خسارتبار و خطرناک را به دوستان تبریک می‌گویم البته رسیدن به این فهم وقتی مفید است که به قدرت و توانایی‌های داخلی و ملت ایمان داشته باشیم.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام گفت: شنیدن گزاره‌های قدیم از زبان برخی آقایان مبنی بر کاغذپاره بودن و روی کاغذ بودن تحریم‌ها جای تعجب دارد.

وی افزود: دولت در آستانه دوره جدید می‌تواند روی کسانی که به ایشان رای نداده‌اند نیز حساب باز کند، اگر با ملت با زبان تکریم سخن بگوید، داشته‌ها و توانایی‌های آن‌ها را بزرگ بدارد و آب خوردن آن‌ها موکول به خواست دشمن نشود.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: می‌گویند دشمن منتظر نقض برجام ازجانب ماست، این حرف درستی است، اما الان وقت آن است که ابعاد تحریم‌ها را برای ملت روشن‌تر و شفاف‌تر بیان کنیم نه اینکه الان که او نقض برجام می‌کند رفتار دشمن آنگونه که هست بیان نمی‌شود و با عباراتی غلط، چون «چیز جدیدی نیست» واقعیت رفتار او تحریف می‌شود.

مسئول سابق تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان ادامه داد: بازی در زمین امریکا آن است که به موارد نقض برجام ازجانب دشمن نپردازیم تا موارد نقض او مشروعیت پیدا کند و هرگونه پاسخ ما در دفاع از حقوقمان را نقض تلقی کنند.

جلیلی با بیان اینکه از مهم‌ترین سرمایه‌های ملی ما بصیرت همگانی درباره ذات استکبار و رفتار امریکاست، گفت: در ماجرای برجام تنها منفعتی که ملت ما می‌تواند ببرد افزایش و غنی‌سازی همین بصیرت است و اگر کسانی همین سرمایه را هم از بین ببرند برجام به معنی واقعی کلمه چیزی جز خسارت محض نخواهد بود.

وی افزود: این خدمت به مردم نیست که آن‌ها را از عمق عداوت و شیطنت دشمن غافل کنیم و بگوییم اتفاق تازه‌ای نیفتاده است.

جلیلی تصریح کرد: دیگر نمی‌توان خوش‌بینی به دشمن یا کوچک نشان‌دادن عداوت‌های او را خطای محاسباتی تعبیر کرد؛ خطرناک‌ترین مواجهه با تحریم‌ها، ادامه تردیدافکنی در ماهیت خصمانه رفتار امریکاست.

وی با بیان اینکه برخی می‌خواهند خیانت جدید امریکا را تعدیل کنند، کوچک جلوه دهند و می‌گویند اتفاق جدیدی نیفتاده است، گفت: اگر نیت و هدف آن‌ها حفظ آرامش هم باشد، روش آن‌ها حتما غلط و زیانبار است. 

مسئول سابق تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان افزود: راه درست آن است ابعاد خیانت امریکا به تفصیل برای ملت تبیین و اهداف دشمن برای توقف اقتصاد ملی تشریح شود و در کنار آن ظرفیت‌های بزرگ ملی برای عبور موفق از تحریم‌ها تبیین گردد.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام افزود: راه درست برای کوچک کردن عداوت دشمن آن است که ظرفیت‌های داخلی را بزرگ بشمارید، قدر بشناسید و بشناسانید.

جلیلی خاطرنشان کرد: باید مثل زمان دفاع مقدس سرخط همه بخش‌های خبری گزارش جهادگران عرصه نبرد اقتصادی باشد؛ امروز به والفجر ۸ ها، بیت المقدس‌ها و فتح‌المبین‌ها در نبرد اقتصادی نیاز داریم.

وی در پایان با بیان اینکه ده‌ها هزار پایگاه بسیج هنوز به معنی واقعی و فراگیر در جنگ اقتصادی بسیج نشده اند، گفت: در زمان دفاع مقدس والفجر ۸ در اوج تحریم‌ها اتفاق افتاد و با اتکا به شجاعت و ابتکار جوانان مومن ما جهان مبهوت شد.

تحریم‌های هسته‌ای جدید امریکا، نقض آشکار برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ است
 
جلیلی گفت: مصوبات ۹۷ درصدی و ۹۸ درصدی نمایندگان دموکرات و جمهوری خواه در دو مجلس امریکا علیه ملت ایران، موضوع شکاف انداختن در حاکمیت امریکا را به یک لطیفه تبدیل کرده است.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام با بیان اینکه «آن‌ها در دشمنی با ما تردید ندارند و یکپارچه‌اند»، افزود: ما نیز باید به یکپارچگی برای مقابله با صریح‌ترین عداوت‌ها برسیم.

جلیلی ادامه داد: اینکه امروز دلخوش‌ترین افراد به امریکا به واقع‌بینی و دلواپسی در برابر دشمنی‌های امریکا رسیده‌اند فرصتی برای همبستگی ملی در دفاع از حقوق ملت است.

وی افزود: اینکه برخی می‌گویند «این تحریم جدید محسوب نمی‌شود»، «غیر هسته‌ای است» و یا «فقط تجمیع تحریم‌های قبلی است» غلط است زیرا طبق این تحریم، دستور اجرایی ۱۳۳۸۲ رئیس جمهور امریکا در سال ۲۰۰۵ که به بهانه «مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی» از جمله سلاح‌های «هسته ای» اعمال شده بود، امروز به یک «قانون» جدید تبدیل شده و علاوه بر آن تحریم‌های وسیع و جدید دیگری نیز علیه ایران وضع شده است.

جلیلی گفت: از سوی دیگر، در بخش ۴ قانون H.R. ۳۳۶۴ موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی مورد تحریم واقع شده و این در حالی است که پیش از این، تحریم‌های موشکی ایران مانند بند ۹ قطعنامه ۱۹۲۹ به بهانه «هسته‌ای» وضع شده بود و همگان اذعان داشتند که بهانه تحریم‌های موشکی «هسته ای» بوده از این رو تحریم‌های موشکی در قانون جدید امریکا ادامه تحریم‌های هسته‌ای است.

وی ادامه داد: بر این اساس با یک گروه تحریمی جدیدی مواجه هستیم که وسعت و شمول آن نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است و معلوم نیست افرادی که ادعا می‌کنند این قانون تحریم جدیدی محسوب نمی‌شود یا صرفا تجمیع تحریم‌های قبلی است، بر چه اساس چنین صحبتی را بیان می‌کنند.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام افزود: قانون H.R. ۳۳۶۴ علاوه بر آنکه نقض بند «ح» مقدمه برجام است، بندهای ۲۶؛ ۲۸ و ۲۹ و همچنین بند ۴. ۸. ۱ ضمیمه برجام را نیز به طور آشکار نقض کرده است و از طرف دیگر بندهای ۳ و ۵ پیوست B قطعنامه ۲۲۳۱ را نیز نقض می‌کند.

جلیلی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه طبق قطعنامه ۲۲۳۱، تسلیحات ایران برای یک دوره زمانی ۵ ساله مورد تحریم قرار می‌گرفت ولی امروز با قانون تحریمی H.R. ۳۳۶۴ حتی تمام تسلیحات متعارف، آن هم برای همیشه و بدون دوره زمانی محدود مورد تحریم واقع می‌شوند، گفت: طبق این قانون علاوه بر سپاه قدس، مجموعه‌ی سپاه، مقامات، عوامل و نهادهای وابسته به آن به بهانه حمایت از تروریسم مشمول فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴ می‌شوند و به این بهانه به دلیل قرار گرفتن در فهرست تحریم امریکا (SDN) مشمول تحریم‌های ثانویه بانکی و غیر بانکی امریکا خواهند شد.

وی افزود: اگر از این قانون تحریمی جدید به عنوان «سیاه چاله تحریم» یاد می‌شود به خاطر این است که طبق آن گستره وسیعی از افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند مشمول تحریم‌های ثانویه واقع شوند.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام در ادامه با بیان اینکه «هدف دشمن خالی کردن منابع قدرت ایران است»، گفت: فایده برجام، ابطال نظریه تعامل با امریکا بود و امروز خوشبختانه همگان به ابطال نظریه کدخدامحوری در روابط بین الملل رسیده‌اند و می‌گویند به‌رغم خواست امریکا باید با دیگران کار کرد که رسیدن به فهم این اشتباه خسارتبار و خطرناک را به آن‌ها تبریک می‌گویم.

مسئول سابق تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: برخی می‌گویند دشمن منتظر نقض برجام از جانب ماست و نباید به او بهانه داد! پس چرا الان که او نقض برجام می‌کند و بهانه‌ای ندارد، رفتار دشمن آنگونه که هست بیان نمی‌شود و واقعیت رفتار او تحریف می‌شود؟

جلیلی ادامه داد: بازی در زمین امریکا آن است که به موارد نقض برجام ازجانب دشمن نپردازیم تا موارد نقض او مشروعیت پیدا کند و هر گونه پاسخ ما در دفاع از حقوقمان را نقض تلقی کند!

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام با بیان اینکه «از مهم‌ترین سرمایه‌های ملی ما بصیرت همگانی درباره ذات استکبار و رفتار امریکاست» گفت: در ماجرای برجام منفعتی که ملت ما می‌تواند ببرد افزایش و غنی‌سازی همین بصیرت است.

وی افزود: این خدمت به مردم نیست که آن‌ها را از عمق عداوت و شیطنت دشمن غافل کنیم و بگوییم اتفاق تازه‌ای نیفتاده است!

جلیلی تصریح کرد: دیگر نمی‌توان خوش‌بینی به دشمن یا کوچک نشان دادن عداوت‌های او را «خطای محاسباتی» تعبیر کرد. خطرناک‌ترین مواجهه با تحریم‌ها، ادامه تردیدافکنی در ماهیت خصمانه رفتار امریکاست و راه درست آن است که ابعاد خیانت امریکا به تفصیل برای ملت تبیین و اهداف دشمن برای توقف اقتصاد ملی تشریح شود و در کنار آن ظرفیت‌های بزرگ ملی برای عبور موفق از تحریم‌ها تبیین گردد.

عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام افزود: رویکرد صحیح برای کوچک کردن عداوت دشمن آن است که ظرفیت‌های داخلی را بزرگ بشمارید، قدر بشناسید و بشناسانید.

وی گفت: شنیدن گزاره‌های قدیم از زبان برخی مبنی بر روی کاغذ بودن تحریم‌ها وقتی مفید است که به قدرت و توانایی‌های ملت ایمان داشته باشیم.

جلیلی خاطرنشان کرد: باید مثل زمان دفاع مقدس سر خط همه بخش‌های خبری گزارش جهادگران عرصه نبرد اقتصادی باشد چرا که امروز به والفجر ۸ ها، بیت المقدس‌ها و فتح‌المبین‌ها در نبرد اقتصادی نیاز داریم.

وی در پایان با بیان اینکه ده‌ها هزار پایگاه بسیج هنوز به معنی واقعی و فراگیر در جنگ اقتصادی بسیج نشده اند، گفت: در زمان دفاع مقدس والفجر ۸ در اوج تحریم‌ها اتفاق افتاد و با اتکا به شجاعت و ابتکار جوانان مومن ما بود که جهان مبهوت شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)