• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۴۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

پسته روی رینگ صادراتی بورس کالا می رود

نشست توسعه و ساماندهی تجارت داخلی و بین المللی محصول پسته برگزار و اعلام شد پسته روی رینگ صادراتی بورس کالا می رود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛این نشست با حضور استاندار کرمان، مدیرعامل بانک کشاورزی،رئیس کمیسون اقتصادی مجلس، مدیرعامل بورس کالای ایران و نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی در ساختمان بانک کشاورزی برگزار و مقرر شد تا از ظرفیت های بانک کشاورزی برای رونق معاملات محصول پسته در بورس کالای ایران استفاده شود.
بنابر گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، در این جلسه به اهمیت رونق بورس کالای ایران و نقش آن در واقعی شدن قیمت ها ،حذف واسطه ها در چرخه اقتصاد، لزوم بسترسازی برای صادرات محصول پسته و حرکت به سوی تولید صادرات محور تاکید و مقرر شد تا هفته آینده نشست مشترک نمایندگان استان و بانک کشاورزی با مدیریت صندوق توسعه ملی با موضوع تأمین مالی صادرات به ویژه در بخش کشاورزی با محوریت محصول پسته و با موضوع نرخ های خرید پسته، مبلغ خط اعتباری برای خرید در فصل برداشت و نحوه تخصیص اعتبارات مذکور برگزار شود.
همچنین در این نشست مقرر شد اعتبارات خرید پسته از سوی بانک کشاورزی به خریداران از تابلوی بورس اختصاص یابد و میزان اعتبار قابل تخصیص از سوی بانک کشاورزی از محل منابع داخلی بانک برای تصمیم گیری های بعدی در انتهای هفته جاری در محل استان کرمان، اعلام و توسط مدیریت استانی آن بانک در جلسه استانی مطرح شود.
علاوه بر این قرار است تا بانک کشاورزی در خصوص تودیع تضامین مربوط به پذیرش انبارها در بورس کالای ایران (که نزد شرکت سپرده گذاری مرکزی تودیع می شود) تسهیلات لازم را انجام دهد. همچنین انبارهای تعاونی پسته رفسنجان و تعاونی پسته سیرجان که قبلا اکثر مراحل پذیرش را تکمیل کرده اند و در انتظار تودیع تضامین هستند، نسبت به انجام این مهم مبادرت خواهند کرد.
از دیگر نتایج این نشست راه اندازی صندوق کالایی پسته جهت فعالیت بر روی گواهی سپرده پسته بود که مقرر شد تا در دستور کار مجموعه بانک کشاورزی با محوریت کارگزاری بانک کشاورزی قرار گیرد و بورس کالا در این خصوص همکاری و هماهنگی لازم را انجام دهند.
علاوه بر این مقرر شد تا اطلاع رسانی لازم توسط بانک کشاورزی در خصوص فعالیت کلیه شعب این بانک با تأکید بر شهرستانهای کرمان، رفسنجان، سیرجان، راور و زرند جهت مراجعه پسته کاران و خریداران پسته برای فعالیت در حوزه معاملات بورس کالا و صندوق کالایی صورت پذیرد.
از سوی دیگر شرکت گسترش تجارت برنا(از زیرمجموعه های بانک کشاورزی) به عنوان یکی از مباشران خرید و فروش محصول کشاورزان استان در فصل برداشت به فعالان معرفی شده و اعتبار لازم از سوی بانک جهت فعالیت این شرکت تخصیص یابد. همچنین مقرر شد مسئولان استان کرمان نسبت به بررسی و معرفی تعدادی از مباشران جهت تخصیص اعتبارات داخلی برای خرید در فصل برداشت به بانک کشاورزی جهت اعتبارسنجی اقدام کنند.
در این جلسه همچنین قرار شد تا بورس کالای ایران زمینه عرضه پسته در تالار صادراتی را فراهم کند که در این راستا و همزمان به منظور توسعه عرضه پسته در بورس و فعالیت در گواهی سپرده کالایی، استاندارد گونه های مختلف پسته (در چند عنوان محدود پرتولید و پرگردش) توسط مسئولان استانی به بورس کالا اعلام و استانداردهای مذکور جهت عرضه و معامله پسته در بورس کالا نهایی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)