مردم نجف اباد اماده استقبال باشکوه ازپیکر شهید حججی+فیلم
خبر بازگشت پیکر پاک شهید حججی حال و هوای دیگری به زادگاهش نجف آباد بخشیده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حالا که همه از بازگشت پیکر مطهر لاله بیسر ایران می گویند شهر نجف آباد و بویژه منزل این شهید شور و حال دیگری دارد.
پدرش محمد رضا از چشم به راهی اش می گوید:دوست داشتیم بیاید و اگر بیاید خیلی خوشحال می شویم.
مادرش هم خوشحالی وصف ناپذیرش را برای خبر بازگشت پیکر پسر شهیدش در یک جمله می گوید:خیلی خوشحالم و از وقتی این خبر را شنیدم اصلا خواب نداشتم.
مردم قدردان و شهیدپرور نجفآباد هم که در این مدت در عرض ارادت و قدردانی از این شهید سنگ تمام گذاشتهاند حالا منتظرند عطر پیکر شهید حججی در زادگاهش بپیچد .
نحف آبادی ها بر ادامه دادن راه شهدای مدافع حرم بویژه شهید حججی تاکید دارند و بی صبرانه در انتظار بازگشت پیکر پاک اویند.
آنها از حماسه آفرینی شهیدی می گویند که در مکتب امام حسین (ع) مشق شهادت آموخته بود و حالا آماده اند تا زادگاهش را برای بازگشت قهرمانانه اش آماده کنند.
بنابراطلاعیه امروز روابط عمومی نیروی زمینی سپاه، پس از تحویل پیکر مطهر شهید مدافع حرم پاسدار "محسن حججی"، هویت قطعی پیکر تایید شد.
شهید حججی رزمنده دلاور مدافع حرم و جهادگر فرهنگی تیر ماه 1370 درخانواده ای مومن و ولایت مدار در شهر نجف آباد متولد شد.
وی پس از گذراندن دوران تحصیلات متوسطه،در دانشکده افسری سپاه پذیرفته و عضو لشگر 8 نجف اشرف شد.
این جهادگر فرهنگی از فعالان ترویج و تبلیغ کتاب ،در قالب اردوهای جهادی برای ساخت مسجد فاطمه الزهرا (س) به دورترین روستای فریدونشهر اصفهان اعزام شد و در این اردوی جهادی مشارکت کرد.
او چند روز پیش از محرم 94 به سوریه اعزام شد و سه ماه در مناطق حلب و لاذقیه با رشادت های خود از مردم این سرزمین در مقابل داعش دفاع کرد.
این شهید مدافع حرم برای دومین بار 27 تیرامسال به سوریه اعزام شد و در عملیاتی مستشاری نزدیک مرز سوریه با عراق در منطقه التنف به اسارت گروه تروریستی داعش درآمد.
خبر شهادت محسن حججی 18مرداد در کمتر از یک ماه رشادت و فداکاری برای دفاع از حریم ولایت منتشر شد.
این شهید مدافع حرم پس از دو روز اسارت ،نیروهای داعش در سوریه سر از پیکر پاک وی جدا کردند.