• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۸۸۱۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی؛

اجرای سند هوا و فضا به هماهنگی بیشتر دستگاه ها نیاز دارد

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور:­ نبود هماهنگی کافی میان دستگاه های مربوطه و کمبود بودجه کافی از جمله نگرانی های اجرایی سازی سند هوا و فضا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما منصور کبگانیان در پایان جلسه 99 شورای نقشه افزود: اولین دستور جلسه امروز،​ بحث مهم کنکور بود که در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی آسیب شناسی شده بود و ضرورت ساماندهی این موضوع ایجاب می کرد تا گرچه این موضوع در نوبت دستور نبود اما به دلیل اولویت آن وارد بحث شود.
کبگانیان با اشاره به اینکه بررسی ها در خصوص نظام سنجش و پذیرش سه سال پیش در ستاد شورای نقشه آغاز شد اما به دلیل ملاحظاتی جهت بررسی دقیق تر به آینده موکول شد گفت: در این جلسه صرفاً به گزارش کارهای انجام شده پرداختیم؛ و جوانب مختلف آسیبها، چالشها و فرصت هایی که در نظام سنجش و پذیرش دانشگاه های ما وجود دارد مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه منصور غلامی وزیر جدید علوم تحقیقات و فناوری برای نخستین بار در جلسه ستاد نقشه حضور داشت گفت: این بحث نه به منظور اخذ تصمیم خاصی بلکه به منظور بررسی های لازم شورای انقلاب فرهنگی مطرح شد و به مجرد اینکه به نتایج و جمع بندی برسیم نتیجه را به مجاری مربوطه اطلاع خواهیم داد و از همه دستگاهها هم دعوت کرده ایم که نظرات خود را در ارتباط با چالش ها، آسیب ها و فرصت های سنجش و پذیرش ارائه کنند.
دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور­ گفت: دستور دوم یا همان دستور اصلی جلسه نود و نهم که در ادامه سلسله جلسات گذشته بود، به تکمیل نهایی گزارش اجرایی سازی سند جامع هوافضای کشور اختصاص داشت که این سند از جمله اسناد بسیار مهم شورای انقلاب فرهنگی محسوب می شود که امروز با وجود ارائه گزارش نهایی وزارت علوم و پژوهشگاه هوافضا، مجموعه گزارش های اجرایی سازی سند هوافضا نیز تکمیل شد.
کبگانیان­ با اشاره به بیان دستاوردهای حوزه هوافضا در این جلسه، در عین حال به نگرانی ها و پیشنهادات و آسیب های حوزه هوافضا اشاره کرد و گفت: برای اجرایی سازی سند هوا و فضا به هماهنگی بیشتری نیاز داریم که برای این منظور به دستور رئیس جمهور کمیته ی مشترک رصد و نظارت بر اجرایی سازی سند متشکل از مرکز ملی فضایی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شورای عالی انقلاب فرهنگی، این کار را پیش می برند.
وی در خصوص کمبود بودجه و موانع بر سر راه اجرایی سازی سند هوافضا گفت: نماینده سازمان مدیریت در این جلسه حضور داشتند و قول مساعد داد که برنامه هایی را در سه بخش مختلف برای حوزه هوافضا جمع بندی کند تا مسئله کمبود بودجه که مورد گلایه دستگاه های مربوطه بود مرتفع شود کما اینکه بخش بسیاری از این پیش بینی ها در برنامه ششم توسعه دیده شده است تا از بودجه موجود استفاده بهینه شود و کمبود بودجه هم با کمک سازمان مدیریت و مسئولین مربوطه مرتفع گردد.
دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به تناقضات موجود در گزارش های ارائه شده در سند هوافضا گفت: گزارش های متناقض رسیده تلفیق خواهد شد و در حضور روسای قوا در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می شود تا این گزارش کامل و به تصویب برسد.
کبگانیان با تاکید بر اینکه اسناد مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی رها نمی شوند گفت: تک تک اسناد مصوب شورا رصد می شوند و اگر در روند اجرا کندی پیش بیاید شورای عالی انقلاب فرهنگی به دستگاه های مربوطه تذکر می دهد تا اسناد مصوب، آرام آرام اجرایی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)