• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۹۱۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۱
بین الملل » سیاسی
یوکیا آمانو پس از دیدار با نیکی هیلی تاکید کرد؛

دسترسی آژانس به همه مکان‌های مورد نیاز بازرسی در ایران

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی: ایران هم اکنون هدف سختگیرانه‌ترین رژیم راستی آزمایی در جهان قرار دارد و آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون به تمامی اماکنی که به بازدید از آن‌ها نیازمند بوده است، دسترسی داشته است.

دسترسی آژانس به همه مکانهای مورد نیاز بازرسی در ایرانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی آژانس بین المللی انرژی اتمی، یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از دیدار با نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت آژانس تاکنون به همه مکانهایی در ایران که بازدید از آنها لازم بوده است در ایران دسترسی داشته است.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی با نماینده آمریکا در سازمان ملل، در نیویورک و در مقر سازمان ملل دیدار کرد. آنها در این دیدار درباره موضوع راستی آزمایی آژانس بین المللی انرژی اتمی و نظارت آن بر اجرایی سازی تعهدات اتمی ایران بر اساس طرح جامع اقدام مشترک گفتگو کردند.

آمانو در این دیدار گفت طرح جامع اقدام مشترک نشان دهنده استفاده قابل توجه و مفید از راستی آزمایی و این موضوع است که ایران به تعهدات اتمی خود بر اساس توافق عمل کرده است. او در این دیدار نماینده آمریکا در سازمان ملل را در جریان فعالیت های پادمانی موثر و قدرتمند آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران قرار داد.
ایران هم اکنون هدف سختگیرانه ترین رژیم راستی آزمایی در جهان قرار دارد و آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون به تمامی اماکنی که به بازدید از آنها نیازمند بوده است، دسترسی داشته است. بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به کار خود به روشی بی‌طرفانه و واقعی ادامه خواهند داد.
مدیر کل آژانس همچنین اعلام کرد که در جریان سفرش در بیست و نهم اکتبر به تهران بر روی اهمیت اجرای کامل تعهدات اتمی ایران مرتبط با طرح جامع اقدام مشترک تاکید کرده است.

هیئت دیپلماتیک آمریکا در سازمان ملل نیز در بیانیه ای اعلام کرد هیلی از حرفه ای گری و توانایی های بالای آژانس قدردانی و حمایت آمریکا را از تلاش های آژانس برای نظارت دقیق و قاطع بر فعالیت های هسته ای ایران اعلام کرده است. این بیانیه در پایان افزود: هیلی بار دیگر بر اهمیت دسترسی کامل و شفاف آژانس به تاسیسات هسته ای ایران، تاکید کرد.
یوکیا آمانو در حال حاضر در آمریکا به سر می برد. وی با تعداد زیادی از نمایندگان کنگره دیدار داشته و قرار است در مجمع عمومی سازمان ملل هم سخنرانی کند.
آمانو در حال دیدار از آمریکا است و دیدارها و سخنرانی هایی در واشنگتن،نیویورک و بوستون خواهد داشت و روز جمعه در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی سالیانه خود را انجام خواهد داد.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه  آژانس بین المللی انرژی اتمی در بیانیه ای اعلام کرد یوکیا آمانو مدیر کل این آژانس روز پنجشنبه در دیدار با نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل، بر این موضوع تاکید کرد که ایران به تعهدات خود در توافق هسته ای سال 2015 عمل کرده است.
این برای دومین بار بود که هیلی و آمانو دیدار می کردند. نخستین دیدار آنها به اواخر اوت در وین و در زمان بازدید هیلی از مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی باز می گردد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)