• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۰۷۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴
سیاسی » سیاست خارجی
برای دهه‌های متوالی؛

ملت ایران طعم دوستی امریکایی را با اقدامات ناعادلانه چشیده است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان معاون رئیس جمهور امریکا تصریح کرد: ملت ایران برای دهه‌های متوالی طعم دوستی امریکایی را با انواع بدخواهی و اقدامات ناعادلانه چشیده است.

قاسمي: ملت ايران براي دهه هاي متوالي طعم دوستي امريکايي را با انواع بدخواهي و اقدامات ناعادلانه چشيده استبه گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از مرکز ديپلماسي عمومي و رسانه اي وزارت امور خارجه، بهرام قاسمي در واکنش به گفتار و اتهامات نادرست و از سر خصومت معاون رئيس جمهور امريکا گفت: ملت ايران براي دهه هاي متوالي طعم دوستي و چگونگي "رابطه امريکايي" را با انواع بدخواهي و اقدامات ناعادلانه از جمله کودتا و سرنگوني دولت ملي و قانوني، کاپيتولاسيون، حمايت از ديکتاتورها، حمايت از صدام در تجاوز به سرزمين ايران و به کارگيري سلاح هاي شيميايي عليه مردم بي دفاع برخي از شهرهاي ايران، سرنگوني هواپيماي مسافربري ايران بر فراز خليج فارس و اعطاي نشان افتخار به فرمانده ناو حمله کننده به اين هواپيماي غيرنظامي، تروريست ناميدن ملت ايران، سال ها تحريم هاي ظالمانه، به کارگيري نام جعلي براي خليج فارس، کارشکني و بهانه جويي هاي بي ربط و مکرر در اجراي تعهدات خود در برجام و ايجاد موانع در جهت جلوگيري از بهره برداري ملت ايران از مزاياي اين توافق بين المللي را چشيده است و براي وعده هاي پوچ و توخالي و تجربه شده مقامات امريکايي هيچ گونه ارزشي قائل نيست.
وي افزود: برخلاف کلمات فريبنده و گرانفروشي اين مقام امريکايي، جمهوري اسلامي ايران هيچ گاه در پي دستيابي به سلاح هسته اي نبوده و نيست و برجام به درستي و راستي، دروغ پردازي هاي چندين ساله امريکايي ها را نزد کشورها و افکار عمومي جهانيان آشکار ساخت.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي همچنين اظهار داشت: انتظار مي رفت اين مقام امريکايي بايد تاکنون و به خوبي دريافته باشد که نقش و حضور ايران در مبارزه با تروريسم و ايستادن در کنار دولت ها و ملت هاي سوريه و عراق، موثرترين و اصلي ترين دليل تعبير نشدن خوابي بود که برخي کشورهاي فرامنطقه اي و همپيمانان منطقه اي آنان و به کمک تروريست هاي افراط گراي خشونت طلب، براي مردم اين منطقه و دولت هاي مستقل آن ديده بودند.
سخنگوي وزارت امور خارجه در پايان تصريح کرد: تلاش دائم و البته بي حاصل مقامات ايالات متحده امريکا براي ايجاد و توليد تهديدات ساختگي و دروغين در خليج فارس و خاورميانه، صرفا با هدف بي ثبات نگاه داشتن منطقه به نفع اهداف شوم و بلندمدت رژيم صهيونيستي و براي جلوگيري از نزديکي و وحدت کشورهاي اسلامي در برابر اين رژيم و تأمين منافع نامشروع اقتصادي از طريق فروش سرسام آور تسليحات به کشورهاي منطقه است.

قاسمی انفجارهای تروریستی در بنغازی لیبی را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه عملیات تروریستی در شهر بنغازی لیبی را که به کشته و مجروح شدن دهها تن از انسان های بی گناه انجامید محکوم کرد.
بهرام قاسمی ضمن ابراز همدردی با بازماندگان قربانیان این حادثه اظهار داشت: تروریسم لجام گسیخته که پس از شکست های مفتضحانه در منطقه، کماکان کشتار آدمیان را هدف شرارت و خشونت خود قرار داده همچنان نیازمند اجماع و همکاری جهانی برای مقابله جدی و فراگیر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)