• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۹۸۶۲
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۱
مازندران » سیاسی
آمریکا به دنبال توطئه در ایران و منطقه؛

حل مشکلات کشور با وفاق ملی

رئیس مجلس در ساری: مشکلات کشور با مدیریت جهادی و وفاق ملی مبتنی بر عمق فکری برطرف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی لاریجانی در مراسم سومین روز درگذشت مرحوم حاج حسن عبوری پدر شهیدان عبوری در حسینیه شاهزاده حسین شهرستان ساری با بیان اینکه آمریکا دنبال توطئه در ایران و منطقه است و دشمنی آنها از شکل پنهان به صورت آشکار درآمده است،گفت: ولایت فقیه مظهر وفاق ملی در کشور است و حفظ انسجام و وفاق ،نقشه های استکبار را می تواند خنثی کند.

وی افزود: رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری سبب ایجاد همدلی بین جریانات و گروه‌های مختلف بوده و خواهد بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توطئه دشمنان علیه ایران همچنان ادامه دارد، گفت:‌ روحیه مقاومت مردم ایران سبب شده است دشمن جرأت نکند به کشور خدشه‌ای وارد کند.

علی لاریجانی گفت: کشورهای استعمارگر در مجامع بین المللی اینگونه قلمداد می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران به دنبال امپراطوری است اما ایران به دنبال ایجاد امپراطوری‌ نیست چرا که آن دوران به سر آمده است.

رئیس قوه مقننه خطاب به برخی کشورهای هم‌پیمان آمریکا و اسرائیل در منطقه، گفت: در حالیکه برخی از این کشورها به صدام برای افروختن آتش 8 سال جنگ علیه کشورمان کمک کردند ایران هیچگاه به کشورهای منطقه تجاوز نکرده است چرا که ما به دنبال تقویت فرهنگ مقاومت و روحیه اسلامی در کشورهای منطقه هستیم.

وی افزود: کشورهای منطقه باید بدانند ما همسایه هستیم ولی آمریکا و اسرائیل به دنبال ماجراجویی و دستیابی به هدف‌های مادی و منابع انرژی منطقه هستند .

لاریجانی گفت: جنگ 8 ساله بیش از هزار میلیارد دلار به کشور ما خسارت زد اما دفاع مقدس با دستاوردهای چون ایجاد روحیه مقاومت ،مجاهدت و فرهنگ ایثار و پایداری در ملت ایران برای ما ارزشمند بوده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امنیت پایدار و عزت ملی و استقلال امروز جامعه به برکت روحیه مقاومت، ایثار و شهادت ملت ایران بوده است.

وی با بیان اینکه مشکلات اساسی کشور اکنون در حوزه اشتغال و مسائل اقتصادی است، بیان کرد: بخش اعظمی از درآمدهای کشور صرف حقوق کارکنان  و بخش کمی از آن برای آبادانی کشور هزینه می‌شود اما در کشور ظرفیت‌های بالقوه فراوانی وجود دارد که باید بالفعل شود.

علی لاریجانی با تأکید بر اینکه مدیریت جهادی که رهبری بر آن تأکید دارند باید جدی گرفته شود گفت: نیروی جوان و فعال باید به کار گرفته شود تا با جان و دل برای آبادانی ایران اسلامی تلاش کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عده‌ای در داخل کشور هنرمندانه دنبال تخریب، مسئله‌سازی و اختلاف‌افکنی هستند، گفت: اختلاف‌نظر نباید تبدیل به دشمنی شود چرا که اختلاف‌نظر نوعی خیانت به کشورخواهد بود.

رئیس قوه مقننه از زباله و پسماند به عنوان دو معضل استانهای شمالی یاد کرد و گفت: در بودجه 97 برای حل و مدیریت پسماندها اعتباراتی در نظر گرفته شده است.

لاریجانی با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال مولد و تولید در روستاهای کشور 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات با بهره 6 درصد در نظر گرفته‌ایم، افزود: تا زمانی که تولید در کشور راه نیفتد اشتغال واقعی ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تسلیت درگذشت پدر شهیدان عبوری گفت: حاج حسن عبوری انسانی وارسته بود که با هدف و آرمان خود راه را درست تشخیص داد و آنگونه زندگی کرد که ثمرات آن در جامعه مشهود است.

وی با بیان اینکه شهیدان عبوری روحیه آگاهی به مرگ و مجاهدت و عزت نفس را در خانواده خود و مردم مازندران تقویت کرده بودند، یادآور شد: روحیه مجاهدت موهبتی بزرگی است که نصیب هر کشوری نمی‌شود و برای کشورعزت‌آفرین است.

علی لاریجانی امروز در سفر به مازندران ضمن دیدار با خانواده شهیدان عبوری از پروژه در حال احداث بوستان ولایت شهر ساری بازدید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)