• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۷۹۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۴
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی؛

آغاز طرح بازپیرایی پیشخوان آرامگاه فردوسی

پروژه بازپیرایی پیشخوان آرامگاه فردوسی پنجشنبه ۲ فروردین ۹۷ با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به طور رسمی در مجموعه فرهنگی تاریخی توس آغاز شد.

به‌ گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، این طرح با حضور علی اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی، شهردار و فرماندار مشهد و جمعی از مسؤولان استان خراسان رضوی آغاز شد و با اجرای این طرح فضایی به مساحت ۶ هکتار در مجموعه فرهنگی تاریخی توس به عنوان پیشخوان آرامگاه فردوسی سامان‌دهی می‌شود.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در این مراسم با اشاره به اهمیت منطقه فرهنگی تاریخی توس و آرامگاه فردوسی گفت: از استاندار، شهردار و تمام مسؤولان استان خراسان رضوی برای اجرای این طرح و مشارکت در اجرای آن تشکر می‌کنم. همه باید مشارکت کنند تا با توجه به گستردگی آثار فرهنگی تاریخی بتوانیم این هویت‌های ملی را حفظ کنیم.

وی افزود: آثار فرهنگی‌تاریخی ما، هویت، تاریخ و فرهنگ ما را تشکیل داده است و همه باید کمک کنند تا این هویت‌های تاریخی حفظ شود و در این میان شهرداری‌ها نقش مهمی در حفظ این هویت‌های تاریخی دارند، خوشبختانه در سال‌های اخیر نگاه شهردار‌ها عوض شده است و نگاه آن‌ها به میراث‌فرهنگی که هویت شهر را تشکیل می‌دهد نگاه حمایتی است.

مونسان با اشاره به برگزاری نمایشگاه «موزه لوور در تهران» گفت: برگزاری این نمایشگاه نشان‌دهنده اهمیت ایران در حوزه میراث‌فرهنگی است و خوشبختانه موزه مهمی مانند موزه لوور برای برگزاری این نمایشگاه در تهران پیشقدم می‌شود.

وی افزود: شهر مشهد بسیار اهمیت دارد و برای سامان‌دهی توس و آرامگاه فردوسی تمام تلاش خود را خواهیم کرد.

مونسان گفت: شهر زنده شهری است که گردشگری در آن رونق داشته باشد و با تعامل با شهرداری‌ها تا جایی که قواعد ما را نقض نکند و به آثار فرهنگی لطمه نزند می‌توان به رونق گردشگری در شهر‌ها کمک کرد.

علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: خوشبختانه کار‌های خوبی در توس انجام شده است و در دولت تدبیر و امید شاهد اقدامات خوبی بودیم و درخواست ما از جنابعالی به عنوان معاون رئیس‌جمهوری این است که با اقدامات جدید شاهد توسعه این منطقه فرهنگی تاریخی باشیم.

وی افزود: امسال در روز ۲۵ اردیبهشت نیز مراسم بزرگداشت فردوسی در این مکان برگزار خواهد شد و امسال جایزه فردوسی در ۲۵ اردیبهشت اعطا خواهد شد.

ابوالفضل مکرمی‌فر مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: امروز شاهد یک اتفاق بسیار بزرگی هستیم و بعد از گذشت ۲۱ سال از سفر تاریخی مقام معظم رهبری و دستور معظم‌له در خصوص سامان‌دهی توس، امروز طرح بازپیرایی پیشخوان آرامگاه فردوسی آغاز می‌شود.

وی افزود: این طرح با همکاری میراث‌فرهنگی، شهرداری و شواری شهر انجام می‌شود که یک اتفاق بسیار بزرگی است و با آغاز این طرح شاهد سامان‌دهی بخش مهمی از آرامگاه فردوسی و مجموعه فرهنگی تاریخی توس هستیم.

مکرمی‌فر گفت: شهرداری در این طرح بدون هیچ‌گونه انتفاع و با هدف انجام کار فرهنگی این طرح را آغاز کرده است و امیدواریم ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی بتوانیم این طرح را افتتاح کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)