• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۰۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

کارخانه‌های خوراک دام با یک سوم ظرفیت کار می‌کنند

امروز نشست مشترکی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و مدیران اتحادیه ها و اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد و اعضای کمیسیون و مدیران اتحادیه ها نظر و پیشنهادهای خود را به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ارائه کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، قاسمی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران امروز در این نشست، با بیان اینکه در اتاق تعاون ایران ۱۸ اتحادیه در رشته‌های مختلف وجود دارد ، گفت : اتاق تعاون ایران در ۲۳ گرایش مختلف کشاورزی فعالیت می‌کند و بیشترین محصولات کشاورزی توسط بخش تعاون تولید می‌شود.
قاسمی با بیان اینکه از سازمان محیط زیست دو درخواست مهم داریم ، گفت : با توجه به آنکه شورای آب در سازمان محیط زیست تشکیل شده است از این سازمان درخواست داریم یکی از اعضای این شورا از فعالان اتاق تعاون باشد و در تصمیم‌گیری و تصویرسازی‌ها بتواند نقش موثری داشته باشد، همچنین با توجه به تشکیل شورای عالی محیط زیست از این سازمان خواستاریم که از فعالان تعاونی‌ها در این شورا استفاده شود.

*بحران آب در خوزستان جدی است

در ادامه آقازاده مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرمابی، گفت: طبق آمار یک و نیم میلیون تن تولید ماهی در کشور داریم که ۶۰۰ هزار تن از آنها صید جنوب و شمال و ۲۱۰ تن از آن ماهیان گرمابی است.
وی در ادامه افزود: ۷۰ درصد از تعاونی‌ها در حوزه شیلات و ماهیان حضور دارند و ما از سازمان محیط زیست درخواست داریم که در بحث آب و آب‌رسانی به شهرهای مختلف همکاری کنند.
آقازاده با اشاره به اینکه مشکل اساسی هم اکنون آب است، گفت:‌ امروز برای آبیاری و آبزی‌پروری با بحران شدید روبه‌رو شدیم و هم‌اکنون بحران آب در استان خوزستان جدی است.
مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرمابی، افزود: طبق اطلاعیه‌ای هر گونه فعالیت آبزی‌پروری در استان خوزستان ممنوع شده و این موضوع برای شاغلان در حوزه آبزی‌پروری مشکل ایجاد کرده است.
آقازاده، تصریح کرد: سطح زیرکشت ماهیان گرمابی در استان خوزستان ۱۶ هزار هکتار است که ۳ هزار و ۲۰۰ شغل در این حوزه ایجاد شده است.
وی، گفت: متأسفانه با ارائه مجوز تولید ماهی تیلا‌پیلا ما نگران امنیت منابع آبی در کشور هستیم و با ارائه این مجوز برای تولید سایر ماهی‌ها از جمله قزل‌آلا مشکل ایجاد می‌شود.

*ضرورت توسعه زنبورداری

در ادامه این جلسه عفت رئیسی مدیرعامل اتحادیه زنبورداران با تأکید بر اینکه صنعت زنبورداری یک صنعت مهم برای اقتصاد کشور به شمار می‌رود، گفت: هم اکنون در کشور ۷ونیم میلیون کندو و ۸۰ هزار زنبور عسل گرده افشانی می‌کنند که این موضوع برای محیط زیست بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به نقش و توسعه گرده افشانی در محیط زیست، گفت: در صورت فقدان گرده‌افشانی زنبورهای عسل در مراتع بخش کشاورزی به مرور زمان از بین می‌رود.
رئیسی اظهار کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته برخی از مراتع به دلیل نادر و کمیاب بودن محافظت شدند و از ورود زنبور و گرده افشانی آنها به این بخش‌ها جلوگیری شد و این موضوع باعث شد که بسیاری از گونه‌های نادر و منابع خاکی کشور از بین برود.
وی تصریح کرد: به عنوان فعال بخش تعاون و اتحادیه تعاونی‌های زنبورداری از سازمان محیط زیست تقاضا دارم در این مناطق تجدیدنظر کند تا شاهد کاهش و از بین رفتن منابع طبیعی و ملکه‌های زنبور عسل نباشیم.
مدیر اتحادیه زنبورداران افزود: متأسفانه کشور با تغییر اقلیم دچار مشکلات عظیمی شده به طوری که برخی از ملکه‌های زنبور عسل هم اکنون قادر به تخم‌ریزی در این حوزه نیستند.
رئیسی گفت: به دلیل مشکلاتی که وزارت جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست در بخش‌های مختلف مراتع برای زنبورداران ایجاد کرده‌اند، امسال شاهد تکثیر چندانی در حوزه عسل نبودیم.

*تنها از یک سوم ظرفیت کارخانه‌های خوراک دام استفاده می‌شود

در ادامه مسعودی مدیرعامل اتحادیه خوراک‌های دامی، گفت: هم اکنون در کشور ۶۵۰ کارخانه خوراک دام با یک سوم ظرفیت کار می‌کنند و ما تنها ۸ درصد از ظرفیت خوراک دام را در کشور بر عهده داریم.
مسعودی افزود: وجود خوراک‌های دامی وارداتی باعث شده که طعم و مزه مرغ و گوشت تولیدی لذیذ نباشد در حالی که اگر از کارخانه‌های خوراک‌های دامی در کشور حمایت شود مزه و طعم مرغ و گوشت‌های تولیدی بسیار بهتر می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه خوراک‌های دامی، گفت: ظرفیت تولید کارخانه‌های خوراک دام ۲۰ میلیون تن است، ولی تنها ۸ میلیون تن در کشور تولید می‌شود.

*گسترش فعالیت بوم‌گردی در کشور

رضایی مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در ادامه جلسه هم‌اندیشی اتاق تعاون ایران، گفت: کشور به لحاظ اقتصادی نیازمند خروج از اقتصاد نفتی است و ما در این حوزه باید به سمت گردشگری و بوم گردی حرکت کنیم.
وی افزود: سازمان حفاظت از محیط زیست می‌تواند با ایجاد بحث‌های بوم‌گردی در مناطق حفاظت شده به اقتصاد گردشگری کشور کمک کند.
رضایی تأکید کرد: باید در حوزه منابع طبیعی و اقتصادی کشور از ورود متخلفان به این حوزه جلوگیری کرد.
مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های منابع طبیعی و آبخیزداری، افزود: در سازمان گردشگری هنوز اتحادیه تعاونی‌ها در شورای برنامه‌ریزی تشکیل نشده و ما نتوانسته‌ایم در این بخش موفق باشیم.
رضایی گفت: باید برند حفاظت از جنگل‌ها و محیط زیست را به تمامی مردم شناسایی کنیم و در بحث بوم‌گردی با تمامی بخش‌ها همکاری کنیم.
در ادامه همامی مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فولاد، گفت: اتحادیه فولاد در کشور توانسته جزء ۵ دسته بزرگ تولیدکننده فولاد در دنیا باشد.
وی افزود: تعاونی‌ها در راستای سازه‌های پتروشیمی توانسته ۴۵ درصد از پتروشیمی کشور را به خود اختصاص دهد.
همامی تصریح کرد: تعاونی‌ها توانسته‌اند بلبرینگ تمامی‌ طرح‌های خودروسازی کشور را به تنهایی تولید کنند.
وی با اشاره به اینکه دولت و سازمان محیط زیست می‌تواند به جای تعطیل کردن کارخانه‌های پتروشیمی و فولاد جهت جلوگیری از آلودگی هوا از حسگرهای تشخیص دود استفاده کند، گفت: دولت می‌تواند به کارخانه‌هایی که به دستگاه‌های حسگر مجهز شده‌اند بسته‌های تشویقی ارائه کند.
هاشمی رئیس کمیسیون اتحادیه‌های حمل و نقل اتاق تعاون با بیان اینکه در حوزه بار و مسافر اتاق تعاون یک تشکل فعال و موثر است، گفت: ۷۰ درصد از جابه‌جایی‌های حمل و نقلی در بخش تعاون انجام می‌شود.
وی اظهار کرد: متأسفانه یکی از معضلات اصلی در این بخش که به نوعی از دغدغه‌های اصلی دولت نیز به شمار می‌رود، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل است.

*فرسودگی ۹۰ درصد از خودروهای سنگین در کشور

رئیس کمیسیون اتحادیه‌های حمل و نقل اتاق تعاون، تأکید کرد: هم اکنون ۹۰ درصد از خودروهای سنگین و ۵۰ درصد از بخش تاکسیرانی فرسوده هستند که نوسازی آنها باید هرچه سریعتر پیگیری شود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۲ آذر ۱۴۰۴
مهر آب؛ سوژه هنرمندان زنجانی
آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از عزت، استقلال و امنیت کشور
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
بانوی کارآفرین زنجانی در مسیر ساخت دستگاه صنعتی
هوای ابری و بارش پراکنده در لرستان
مصرف نان‌های سبوس‌دار؛ گامی مهم در تغذیه سالم روزانه
همیار گاز در مدارس استان زنجان
علل افزایش قیمت طلا در بازار
صلح و سازش ۴۹۶ پرونده قضایی درپویش «به احترام حضرت معصومه (س) در قم
اجرای بنزین ۳ نرخی از امروز
آخرین خبر از بارندگی در کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
اجتماع بانوان فاطمی در لبنان
مجید اخوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شد
تحول در تولید زیتون با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین
طرح ملی درختکاری در زیر سایه مادر
باخت اروند سیرجان برابر کاوان قشم در هفته ششم لیگ حرفه‌ای بسکتبال
کشف ۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در کاشان
بارش‌های امیدبخش در اردبیل، کم‌آبی را جبران نکرد
تضعیف اعتبار ملی ایران، زمینه‌ساز اقدامات خصمانه علیه کشور است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)