• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۸۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۵
گلستان » سیاسی
در گلستان

جلسه شورای اداری استان با حضور مهمانان ویژه

جلسه شورای اداری استان گلستان امروز با حضور آقای کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و آقای نمکی معاون سازمان برنامه و بودجه کشور در محل استانداری گلستان برگزار شد.

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما در این جلسه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه ما تا به امروز مساله مهم توسعه پایدار را جدی نگرفته ایم گفت: همین امر موجب بروز مشکلات زیادی شده است بطوریکه روی سرمایه گذاری های ما نیز تاثیر گذاشته و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

عیسی کلانتری با بیان اینکه توسعه پایدار یعنی اینکه کسی حق ندارد به بهانه اینکه نکتولوژی و سرمایه را دارد حق و حقوق نسلهای بعد را از بین ببرد گفت: بخش کوچکی از مشکلات زیست محیطی امروز ما مربوط به تغییرات اقلیم است و بخش بسیار بزرگ آن مربوط به تصمیم های اشتباهی که در گذشته گرفتیم و امروز با نتایج آن تصمیمات غلط مواجه ایم .

وی افزود: امروز کشور ما از کشورهای پرخطر از بُعد زیست محیطی است، کمبود آب، ریزگردها، فرسایش خاک و وضعیت پسماندها، همه اینها دست پخت اشتباهات خود ماست .

وی با تاکید بر اینکه ما در کشاورزی به توسعه کشت گندم فکر کردیم اما به عواقب از بین بردن محیط زیست فکر نکردیم و پوشش جنگلی و خاک را از بین بردیم و نیز در تولید گوشت تعداد دام را زیاد کردیم اما به عواقب آن فکر نکردیم گفت: مشکل فعلی بحران آب را نیز خودمان درست کردیم این هم بخاطر تصمیمات غلط ما در گذشته بود .

 وی گفت: ما امروز 90 میلیارد متر مکعب منابع آب تجدید ناپذیر در کشور داریم که قوانین بهره برداری از منابع آبها به ما اجازه می دهد تنها از 40 درصد آن بهره برداری کنیم اما متاسفانه ما داریم 110 درصد بهره برداری می کنیم .

کلانتری گفت: سازمان محیط زیست هیچ مانعی بر سر راه توسعه پایدار ندارد اما با حفظ اصول و استراتژی محیط زیست، ما معتقدیم محیط زیست نباید مانع توسعه شود و توسعه هم نباید موجب تخریب محیط زیست گردد .

 وی اعلام کرد: براساس دستور رئیس جمهور قرار شد برنامه هایی مانند بهبود وضعیت هوای کلان شهرها، مهار ریزگردها با منشاء داخلی و احیاء تالابها در اولویت سازمان قرار گیرد .

 وی افزود: در شرایطی که با کمبود منابع آبی مواجهیم ایجاد کارخانه هایی همچون فولاد و یا پتروشیمی باید کنار گذاشته شود، در این شرایط نباید هیچ صنعت جدیدی ایجاد کرد، به همین خاطر توسعه صنعتی را در شمال کشور ممنوع اعلام کردیم .

در این جلسه استاندار گلستان نیز گفت: شرایط خاص اقلیمی، فرهنگی و وجود اقوام و مذاهب، زمینه های خوبی را برای توسعه همه جانبه در گلستان ایجاد کرده است.

سید مناف هاشمی با بیان اینکه در موضوعات صنعتی ، معدن ، کشاورزی و گردشگری شرایط مناسبی برای سرمایه گذاری وجود دارد گفت: در حوزه گردشگری آمار ارائه شده امید بخش است اما قانع کننده نیست.

وی اعلام کرد: ما سه اقدام مهم را از طریق تیم های سازمان محیط زیست پیگیری کردیم؛ اول گرفتن مجوز اجرای طرح گردشگری جزیره آشوراده و اداره مستقل آن توسط گلستان ، دوم اجرای طرح مدیریت پسماند و سوم اداره پارک ملی گلستان بصورت هیئت امنایی.

همچنین در این جلسه، نمکی معاون سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: ما در نگاه به توسعه انسانی غفلت کردیم اگر تخریب محیط زیست داریم اگر انباشت زباله داریم و ده ها مشکل دیگر اجتماعی و ترافیکی، به آن معناست که ما در تربیت انسان توسعه یافته غفلت کردیم.

وی با بیان اینکه ما زمان و طبیعت را از پدرانمان به ارث نگرفتیم بلکه از فرزاندانمان به امانت گرفته ایم گفت: اگر امروز از کمبود آب و مشکلات زیست محیطی سخن به میان می آید به نگاه غلط ما از توسعه بر می گردد .

سعید نمکی با بیان اینکه اگر پارک ملی گلستان به جایگاه بین المللی خودش برگردد در جذب توریسم خارجی  و بکارگیری جوامع محلی و رونق صنعت طبیعت گردی موفق خواهید بود گفت: بر همین اساس برای اولین بار پارک ملی گلستان بصورت هیئت امنایی و با ردیف بودجه مستقل و مدیریت مستقل اداره خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)