پخش زنده
امروز: -
سخنگوی سازمان انرژی اتمی از تولید ۱۸۰ ایزوتوپ در کشور که از این تعداد ۳۰ ایزتوپ ناپدار و بقیه پایدارند، خبر داد.
بهروز کمالوندی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: از این تعداد 30 ایزوتوپ ناپایدار و بقیه پایدار هستند.
وی افزود: اورانیوم به سبب اینکه عنصری سنگین است تولید ایزوتوپ راحت تری دارد که این ایزوتوپ ناپایدار است.
کمالوندی گفت: ایزوتوپ های پایدار به مراتب دشوارتر تولید می شوند.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره رونمایی از کتاب های «غرب آسیا» و «تروریسم و امنیت» نیز افزود: سال هاست که منطقه غرب آسیا و پیرامون ایران پر از تحولات و آشوب است.
وی گفت: علت اصلی این امر تحولات بین المللی و جابجایی قدرت هاست که با فروپاشی شوروی، آمریکا تلاش می کند که این خلأ را پر کند.
کمالوندی افزود: این تحولات، منطقه را دستخوش بی ثباتی کرده و زمینه هایی برای فعالیت گروه های تروریستی بوجود آورده است که برخی قدرت ها به سبب منافعشان از آنها حمایت می کنند.
وی با بیان اینکه تحولات منطقه بسیار سیال و سریع است یادآور شد: ارائه تحلیل های مختلف و بیان نظرات نویسندگان، کارشناسان، صاحبنظران و خبرنگاران به مسئولان کشور کمک می کند تا از جریان های منطقه عقب نمانند.
کمالوندی از مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه تهران به منظور معرفی کتاب های مرتبط با موضوع «غرب آسیا»، «تروریسم و امنیت» قدردانی کرد.
وی گفت: این معرفی ها خوب و به موقع بوده است و از دست اندرکاران این مرکز و همچنین نویسنده جوان کتاب های «غرب آسیا» و «تروریسم و امنیت» قدردانی کرد.