• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۷۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۱
بین الملل » آمریکا
در گفتگو با سی ان ان؛

کاردینال تیموتی: بي اعتمادي به نهاد کليسا

اسقف اعظم نیویورک با اشاره به گسترش دامنه آزار جنسی در کلیسا گفت این اتهام ها سبب می شود اعتماد مردم به نهاد کلیسا از بین برود.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ اسقف اعظم نیویورک در گفتگو با سی ان ان و با اشاره به گسترش دامنه آزار جنسی در کلیسا گفت این اتهام ها سبب می شود اعتماد مردم به نهاد کلیسا از بین برود.
به گزارش سی ان ان، اتهام زنی ها ضد رفتار و عملکرد کلیسای کاتولیک روز به روز دارد دامنه دارتر می شود و حالا پاپ فرانسیس در اقدامی رو به جلو از سرکشیش ها و اسقف های اعظم خواسته برای نشستی جهانی در واتیکان گرد هم بیایند و درباره سوء استفاده جنسی و پایان دادن به رسوایی پیش آمده از آن به گفتگو بنشینند. و من با یکی از قدرتمندترین سران کلیسای کاتولیک گفتگو کرده ام.
پاپ فرانسیس برای کاتولیک های دنیا منشا امید بود و نوری درخشان بر بحران های جهانی همچون فقر، پدیده تغییرات آب وهوایی، نابرابری و مهاجرت گروهی تاباند. اما صحنه هایی که در پس کلیسای کاتولیک دارد اتفاق می افتد دوران او را در جایگاه پاپ تهدید می کند. امروز در آلمان نتایج یک بررسی منتشر شد که نشان می دهد بیش از 3700 مورد سوء استفاده جنسی از کودکان در کلیسای کاتولیک اتفاق افتاده است. ماه گذشته، گزارش هیئت منصفه ی دادگاهی در پنسیلوانیا، صدها کشیش کاتولیک را در پرونده ی آزار جنسی بیش از یکهزار قربانی شناسایی شده متهم کرد. همین الگوها و آزارها را در دیگر کشورهای دنیا از جمله در شیلی، استرالیا، ایرلند، هلند، فیلیپین و بسیاری جاهای دیگر شاهد بوده ایم. برای درک درد و رنجی که قربانیان آزارجنسی متحمل شده اند باید از نزدیک شاهد سخنان آنان باشیم.
سه تن از این قربانیان در گفتگو با سی ان ان به بیان وضعیت خود پرداختند: شون دوقرتی، یکی از قربانیان گفت: این رویداد کاملا مرا نابود کرد، من هیچ تمایلی برای بچه دار شدن نداشتم، هیچ فرزندی نمی خواستم.رابرت کوربی، قربانی دیگر گفت: فرزندان من رنج کشیدند، همسرم درد کشید. من دیگر نمی توانستم به کسی محبت و مهربانی کنم. یکی دیگر از قربانیان به نام کارولین فورتنی هم گفت: پدرم فهمید و تا مرز دیوانگی پیش رفت.
اکنون پاپ همه کشیش های کاتولیک را از سراسر دنیا فراخوانده است تا درباره ی پدیده ی آزار جنسی کودکان بویژه پسربچه ها در کلیسا به تبادل نظر و چاره اندیشی بپردازند. این رویداد بی سابقه در ماه فوریه در واتیکان برگزار می شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کاردینال تیموتی دولن، اسقف نیویورک درباره ی سخنان قربانیان سوء استفاده ی جنسی در کلیساها گفت: «اینها برای من تازگی ندارد زیرا خودم از نزدیک و رو در رو با برخی از قربانیان گفتگو کرده ام و به درد و رنج نان گوش فرا داده ام. شرایطی بسیار دردناک حاکم است. تابستانی که گذشت تابستانی به شدت هولناک بود و ما چندین هفته گرفتار رسوایی در کلیسا بودیم. من تلاش می کردم تا جایی که می شود با قربانیان آزار جنسی مهربانی می کنم و اجازه می دهم آسوده خاطر و متقاعد کننده حرف شان را بزنند؛ شما می دانید چقدر تلاش می کنم به سخنان این افراد گوش فرا بدهم. و خیلی زود در می یابم که چقدر آسوده خیال، خشم و نفرت، عصبانیت و خشم و سردرگم بودن خود را بین می کنند.
جاش شاپیرو، دادستان پنسیلوانیا روز 14 اوت به میان خبرنگاران آمد و از زبان قربانیان آزار جنسی در کلیساها گفت: «پسر بچه ای را کاملا برهنه کرده و او را وادار کردند خود را برای کشیش ها به صلیب بکشد و از او در این حالت عکس گرفتند و به پرونده ی کودک آزاری و آزارجنسی کودکان افزودند. سپس این پرونده ی قطور را با دیگر کشیش ها به اشتراک گذاشتند. مقام های کلیسا هر روز و به شکلی هدفمند این صحنه های آزار و اذیت کودکان را بازی و شوخی خارج از عرف، کشتی و تماس ناشایست نام گذاشتند. اما هیچ یک از این موارد نبود بلکه سوء استفاده جنسی از کودکان بود از جمله تجاوز که بدست مردان بزرگسال اتفاق می افتاد. از همه مهم تر اینکه مقام های کلیسا تصمیم گرفتند به هر قیمتی شده از نهاد مورد نظر خود محافظت کنند.»
کاردینال تیموتی در پاسخ به این پرسش که آیا شما قصد دارید با پلیس و دستگاه قضایی همکاری کنید گفت: «ما چه بخواهیم چه نخواهیم باید همکاری کنیم. اکنون خودمان از ورود پلیس استقبال خواهیم کرد زیرا به کمک نیاز داریم. فاجعه به گستردگی نشت نفت و آلوده شدن دریاست که ابتدا قربانیان و خانواده های آنان را درگیر می کند. بخش بزرگی از فاجعه در آن جا دیده می شود که مردم به ما می گویند "باور کردن شما سخت است؛ شما اعتماد ما را به شکلی وحشتناک به بازی گرفتید"، کلیسا بر اساس اعتماد بناگذاشته شده است نه بر اساس زورگویی و قلدری. یکی از راه هایی که می توان این اعتماد را بازگرداند ورود پلیس و دستگاه قضایی به ماجراست.»
وی در پاسخ به این پرسش که آیا فکر می کنید پاپ فرانسیس هم در لاپوشانی ماجرای آزار جنسی در کلیسا دخالت داشته گفت: «خیر اما ادعاهایی که در نامه ی ویگانو شده معتبر و قابل بررسی است.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دوطرح از دانشگاه صنعتی برگزیده در رویداد ملی ارزش مس
۷۰ طرح کلان کشاورزی آذربایجان‌غربی آماده جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی 
تأکید بر اهمیت صیانت از بنا‌های تاریخی و باستانی کشور
تعیین تکلیف ۲۷ هزار ردیف کالا به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان در انبار‌های اموال تملیکی و گمرکات
نان کامل بخورید تا چاق نشوید
تولید دستگاه برای استخراج DNA یا همان ژنوم
پیش بینی تولید بیش از ۲۱ هزار تن آبزیان در آذربایجان‌غربی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
رفع توقیف بیش از ۲۰۰ هزار خودرو در تابستان امسال
مروری بر چند مستند و فیلم از قاب تلویزیون
مهار آتش‌ سوزی ۲ مجتمع مسکونی در مشهد
کتاب «روان‌درمانی معنوی» روانه بازار نشر شد
تشخیص ۹۰ درصدی بیماری‌های ژنتیکی با یک محصول ایران ساخت
برگزاری جلسه ویژه مدیریت بحران در پی هشدار سطح قرمز هواشناسی
نگاهی به نقش پژوهش در تولیدات رسانه ای
تخصیص ارز ثبت سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در تالار دوم
صدور گواهی انحصار وراثت، غیرحضوری و خودکار شد
مردم ۵۰ درصد از هزینه‌های سلامت را از جیب پرداخت میکنند
شناسایی هزارو ۲۸۰ ساخت و ساز غیرمجاز در پایتخت
مرگ نصاب جوان دستگاه اسپیلت بر اثر سقوط از ساختمان ۶ طبقه در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)