• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۸۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۷
بین الملل » تحلیلی

پایان دوره آموزشی فراگیران زبان فارسی در جمهوری آذربایجان

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از باکو ؛ دوره آموزشی فراگیران زبان فارسی در محل رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان پایان یافت.
در این دوره آموزشی 88 فراگیر زبان فارسی در مقاطع ابتدایی ، متوسطه و عالی و همچنین 11 نفر در رشته نقاشی ، 6 نفر در رایانه و 5 نفر در رشته خطاطی شرکت کرده و با موفقیت دوره آموزشی را به پایان رسانده اند.
«جواد جهانگیرزاده » سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان در مراسم فارغ التحصیلی این فراگیران که با حضور استادان ، فراگیران و جمعی از علاقه مندان به فرهنگ کشورمان در باکو برگزار شد ، با اشاره به مشترکات فرهنگی دو کشور ، اهمیت آموزش زبان فارسی را از ابعاد مختلف بویژه توسعه روابط فرهنگی یاد آور شد و گفت : عده ای چشم دیدن روابط دوستانه ایران و جمهوری آذربایجان را ندارند و بیگانگان در تلاش هستند تا بین دو کشور اختلاف و تفرقه افکنی کنند و شما فراگیران زبان فارسی با فعالیت فرهنگی خود می توانید مانعی در مقابل طرح های شوم بیگانگان باشید.
«اصغر فارسی» رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو نیز در این مراسم با اشاره به دوستی دیرینه مردمان دو کشور به خاطر داشتن مشترکات فرهنگی فراوان گفت : برای آشنایی جوانان و نسل جدید با گفته ها و مضامین عمیق و فلسفه مشاهیر بزرگ ، رایزنی فرهنگی کلاس های آموزش زبان فارسی را در مقاطع مختلف دایر کرده است و شما فراگیران در تقویت دوستی دو کشور نقش پل را ایفا می کنید.
رایزن فرهنگی ایران در باکو با اشاره به توافق این نهاد با مراکز علمی، دانشگاهی و فرهنگستان علوم جمهوری آذربایجان ، اظهار داشت : در نتیجه این توافق ها، موفق به برگزاری شش دوره المپیاد زبان فارسی با حضور بیش از 120 دانشجو شدیم.
«فارسی» افزود: برای آشنایی نسل جدید و جوانان کشور جمهوری آذربایجان با ادبیات معاصر ایران قرار است در آبان ماه با همکاری اتحادیه نویسندگان جمهوری آذربایجان و با حضور تعدادی از شعرا و نویسندگان معروف کشورمان روزهای ادبیات معاصر ایران در فرهنگستان علوم ملی جمهوری آذربایجان برگزار شود.
رایزن فرهنگی کشورمان همچنین گفت : همزمان نمایشگاه زبان و ادبیات فارسی و تاریخ و تمدن کشورمان در کتابخانه مرکزی باکو برگزار خواهد شد و تعدادی از کتاب ها و دفاتر شعر زبان فارسی بویژه شعر نوین بعد از انقلاب اسلامی به زبان آذربایجانی به زودی رونمایی می شود.
استادان دورهای آموزشی نیز در این مراسم به بیان دیدگاه های خود در عرصه آموزش پرداختند. دوره آموزشی جدید فراگیران رایزنی فرهنگی سفارت کشورمان در جمهوری آذربایجان با مشارکت 150 نفر در رشته های مختلف از اول مهرماه آغاز خواهد شد.
زبان فارسی علاوه برکلاس های رایزنی فرهنگی در دانشگاه های این کشور هم تدریس و آموزش داده می شود و در دانشگاه های این کشور شش اتاق برای آشنایی دانشجویان و علاقه مندان به فرهنگ و تمدن ایرانی و زبان فارسی دایر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار پلیس به افراد متقاضی دریافت گواهینامه
اهدا ۳ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار در شهرستان تویسرکان
رویداد ایران جان «گلستان» را در قاب رسانه های ملی و بین المللی درخشان کرد
انتصاب شاهرخ نیازی به عنوان سرپرست آموزش و پرورش کیش
گردهمایی بانوان نخبه مهندسی کشور در شیراز
پیش نرفتن نوسازی بافت‌های فرسوده بدون اعتمادسازی برای سازندگان
استعفای رئیس فدراسیون ناشنوایان و کم شنوایان
بیش از ۲ هزار قلم کالا در اختیار نیازمندان ایلام
کلاهبرداری با وعده اینترنت رایگان در پیام رسان شاد
هشدار سازمان هواشناسی در استان کرمان
آسفالت‌ریزی معابر روستای مرادخانلو در چهار برج
دکترین نظامی اسرائیل: فریب رسانه‌ای، مقدم بر جنگ سخت
مهریز را روایت کنید
برپایی نمایشگاه کتاب در شهمیرزاد
ایران ساخت، نمایشگاه خودباوری
سلامت غذایی لازمه امنیت غذایی
نصب و رونمایی تندیس کوهنورد در بلوار کوهنورد کاشان
پای سود سهام عدالت یلدایی به شرکت‌ها گره خورد
برگزاری دوره آموزشی برای ضابطان تعزیرات حکومتی در قم
بررسی دوباره طرح ویژه تفصیلی ناحیه منفصل توس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)