• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۴۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۲
سیاسی » دولت
تصمیم هیئت دولت؛

حل مشکلات تسهیلات مسکن مهر

هیئت دولت در جلسه عصر یکشنبه خود به ریاست معاون اول رئیس جمهور ضمن تسلیت به مردم ایران و خانواده‌های شهدای حادثه تروریستی اهواز، دوشنبه 2 مهر را روز عزای عمومی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، تعدادی از اعضای دولت به نمایندگی هیئت وزیران در مراسم تشییع شهدای حادثه تروریستی اهواز شرکت می کنند.

اختصاص اعتبار برای مقابله با آثار خشکسالی در برخی از زیستگاه ها و تالاب های کشور

با تصویب هیئت وزیران، مبلغ 150 میلیارد ریال اعتبار برای تأمین اعتبارات مقابله با خشکسالی با توجه به شرایط بحرانی و وضعیت اضطراری در برخی زیستگاه‌ها و تالاب‌های تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست اختصاص یافت.

آیین ­نامه اجرایی مربوط به شرط داشتن خدمات پس از فروش برای واردات کامیون تصویب شد

دولت با هدف ساماندهی نحوه واردات کامیون و تسهیل واگذاری آن به مصرف­کنندگان نهایی، آیین­ نامه اجرایی مربوط به شرط داشتن خدمات پس از فروش برای واردات کامیون را به تصویب رساند.

به موجب این آیین­ نامه، عمر کامیون­های وارداتی باید کمتر از سه سال بوده و از خدمات پس از فروش برخوردار باشند.

همچنین کامیون­های یاد شده باید از نظر استانداردهای ایمنی، کیفیت و آلایندگی‌های محیط زیست با استانداردهای روز و اجباری مورد تأیید مراجع ذیربط کشور انطباق داشته باشند.

دولت واردات هر یک دستگاه کامیون را به اسقاط حداقل یک دستگاه کامیون با عمر بیش از 25 سال و با ظرفیت حداکثر 3 تن کمتر از ظرفیت کامیون واراتی منوط کرد. همچنین کامیون مورد اسقاط باید دارای معاینه فنی معتبر در زمان اسقاط باشد و به ازای اسقاط هر کامیون، سود بازرگانی کامیون وارداتی 25 درصد کاهش می ­یابد.

هیات وزیران همچنین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده­ای را موظف کرد ظرف یک ماه با هماهنگی دستگاه ­های مربوط نسبت به ایجاد سامانه یکپارچه ثبت تقاضا و اعلام نتیجه نهایی آن به متقاضیان اقدام نماید.

مطالبات کارخانجات آسیابانی پرداخت می شود

هیات وزیران به منظور جبران افزایش هزینه های آسیابانی و کمک به حل مشکلات صنعت یاد شده، درخصوص تسویه مطالبات کارخانه ­های آسیابانی تصمیم گیری کرد.

تصمیم گیری دولت درخصوص مشکلات مربوط به تسهیلات مسکن مهر

دولت با توجه به لزوم برقراری انضباط مالی و ایجاد شفافیت و جلوگیری از تضعیف ساختار مالی بانک مسکن و نیز تعیین تکلیف یارانه تسهیلات مسکن مهر، مصوب کرد مابه التفاوت نرخ سود پرداختی به مسکن مهر شهری و روستایی تا نرخ مصوب شورای پول و اعتبار تا پایان سال 1394 به حساب درآمد بانک مسکن منظور و مابه التفاوت یاد شده برای سال 1395 به عنوان افزایش سرمایه دولت در بانک مسکن تلقی و از ابتدای سال 1396 فقط هزینه عاملیت به بانک مسکن تعلق گیرد.

تعیین عوارض دریافتی توسط سازمان های مناطق آزاد از کالاهای وارده به صورت تجاری

هیات وزیران با هدف تأمین منابع لازم برای ایجاد زیرساخت های اساسی مورد نیاز برای فعالیت مناطق آزاد، عوارض دریافتی توسط سازمان های مناطق آزاد از کالاهایی که به صورت تجاری از مناطق آزاد تجاری – صنعتی به سرزمین اصلی وارد می شوند را در مورد هر کالا حداکثر 4 درصد کمتر از میزان کاهش سود بازرگانی ورود کالا از مناطق مذکور به سرزمین اصلی تعیین کرد.

دولت لایحه ساماندهی تعهدات دانش آموختگان رشته های پزشکی و پیراپزشکی را تصویب کرد

دولت با توجه به ضرورت تأمین نیروی انسانی لازم برای گسترش خدمات پزشکی به تمامی نقاط کشور بالاخص مناطق محروم و نیز توزیع مناسب نیروهای فارغ التحصیل گروه علوم پزشکی در سطح جغرافیایی گسترده کشور، لایحه ساماندهی تعهدات دانش آموختگان رشته های پزشکی و پیراپزشکی را به تصویب رساند.

آیین ­نامه اجرایی قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی تمرکززدایی از تهران تصویب شد

هیات وزیران با هدف بکارگیری راهبردهای اجرایی برای ساماندهی تهران بزرگ و امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری و جانمایی مکان مناسب برای آن، آیین ­نامه اجرایی مربوط به قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی تمرکززدایی از تهران را تصویب کرد.

صدور مجوز موافقتنامه معاضدت قضایی در امور مدنی و کیفری بین ایران و قزاقستان

دولت در راستای حمایت حقوقی و قضایی از اتباع ایران و تجار در قزاقستان، به وزارت دادگستری اجازه داد نسبت به انجام مذاکره، پاراف و امضای موقت موافقتنامه­ معاضدت قضایی در امور مدنی و کیفری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان اقدام نماید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حال و هوای بازار شهرکرد و درد و دل مردم
طنین مناجات معتکفان در دومین روز خلوت با معبود یکتا
با یک کوله پشتی تا آرامش
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی مجتمع ورزشی شهید بهمنی هفتکل
عارف: بازاریان و دانشگاه‌ها پشتوانه انقلاب هستند
استرداد 12 ميليارد به مالباختگان فضاي مجازي
اجرای طرح جدید کالابرگ و واریز ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر
سیصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران
بدهی ۲ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به مراکز اسقاط کشور
پوشش برنامه‌های شهادت حضرت شاهچراغ در شبکه های ملی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال
بازگشت تردد ناوگان حمل و نقل در گمرک دوغارون به روال عادی
برگزاری دسته‌های عزاداری در شام شهادت حضرت زینب (س)
امداد نیرو‌های هلال احمر به ۱۱ مادر باردار در آذربایجان‌غربی
میثاق‌نامه اصناف و بازاریان نهاوند در حمایت از آرامش بازار و محکومیت اغتشاشات
پایان نیم فصل لیگ یک فوتبال با تساوی نفت و گاز و هوادار
استقلال ایران اسلامی خط قرمز مردم
ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها از ۲۱ دی ماه و برای اولین بار به صورت الکترونیک آغاز می‌شود
گرمسار میزبان مسابقات گلوله‌زنی قهرمانی ایران
دریای خزر تا اوایل هفته آینده آرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)