• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۸۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶
خراسان رضوی » سیاسی
امام جمعه مشهد:

برخورد قاطعانه قوه قضائیه با اخلالگران اقتصادی به مردم امید داد

قوه قضائیه با قاطعیت به مردم امید داد و باید مدیرانی که زمینه افساد فی الارض را فراهم کرده‌اند نیز حداقل محاکمه شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، امام جمعه مشهد ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاهبرخورد قاطعانه قوه قضائیه با اخلالگران اقتصادی به مردم امید داد منور رضوی گفت: یک کار در این مملکت شد و مردم امیدوار شدند و آن اعدام دو اخلالگر ارز بود؛ قوه قضائیه با قاطعیت به مردم امید داد و باید مدیرانی که زمینه افساد فی الارض را فراهم کرده‌اند نیز حداقل محاکمه شوند.

آیت الله سیداحمد علم الهدی با تسلیت شهادت امام عسگری(ع) اظهار داشت: انواع مظالم و جنایات و فجایع در طول امامت امام حسن عسکری(ع) بر آن حضرت وارد کردند و همواره منزل ایشان در محاصره نیروهای نظامی دستگاه خلافت قرار داشت و ایشان در سن 28 سالگی و در جوانی به شهادت رسیدند و دوران امامت 6 ساله ایشان در دل مظالم بود.

امام جمعه مشهدمقدس گفت: از مانند فردا، امامت امام زمان(عج) پنج ساله آغاز می‌شود؛ در جریان امام هادی و جواد(ع) نیز این قضیه تکرار شد که در سنین پائین به امامت رسیدند؛ وجود مقدس امام زمان(عج) از روز نخست در پس پرده غیبت قرار گرفت و تا امروز دست شیعه از دامن ایشان کوتاه است و 1170 سال از آن روز می‌گذرد.

آیت الله علم الهدی با اشاره به اینکه مهم این است که امام در این عرصه غیبت چگونه جامعه را اداره و امت را مدیریت می‌کند افزود: سه اصل در مدیریت امام زمان(عج) وجود دارد که شامل اصل ارشاد و اجرا در مدیریت است که این دو اصل از روز غیبت توسط نواب امام صورت گرفته و اجرا شده است.

وی اظهار داشت: وجود مقدس امام زمان(عج) وظیفه خود در ارشاد و مدیریت جامعه را با مباشرت نواب عام صورت می‌دهند اما مهم اصل سوم است که هدایت امام در جریان‌ها و بحران‌های اجتماعی است که این جریان هدایت مستقیم به وسیله خود امام صورت می‌گیرد؛ در جریان بحران‌های امت، وجود اقدس امام این مسائل را هدایت می‌کنند و در این موقعیت‌ها، احتیاجی به ظهور و بروز ندارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به اینکه وجود مقدس امام زمان(عج) دارای ولایت مطلقه الهی هستند تصریح کرد: این هدایت امام زمان(عج) است که در این انقلاب نمونه‌‌هایی از آن را شاهد بوده‌ایم.

آیت الله علم الهدی افزود: حرکت اخیر آمریکا را ببینید؛ از مردادماه تلاش کردند مردم را از تحریم آمریکا بترسانند و تحلیل این بود که 13 آبان امسال، تظاهرات ضدآمریکایی به تظاهرات ضدنظام مبدل می‌شود و پیش بینی اقتصادی این بود که دلار به 30 هزار تومان می‌رسد اما از شکست آمریکا کسی خبر نداشت اما مقام معظم رهبری در سخنرانی 12 مهرماه فرمودند آمریکا در جریان آخرین تحریم‌ها نیز شکست خواهد خورد و این یک سیلی از سوی ایران است.

وی بیان کرد: این عقب نشینی آمریکا از تحریم‌ها به عنوان یک شکست مسئله‌ای است که تحلیلگران آمریکایی نیز به آن اذعان دارند .

آیت الله علم الهدی افزود: مسئولان این مملکت به صورت جدی اقتصاد مقاومتی را اجرا کنند. رهنمود رهبری را عمل کنند. اینها را باور کنند و گوش به فرمان رهبری دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)