• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۳۵۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۷
اجتماعی » جامعه و شهری
در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید شورای عالی استان‌ها؛

شورای عالی استانها باید تقویت شود

سرپرست شهرداری تهران : جایگاه شوراها باید تقویت شود و شورای عالی استان‌ها هم‌عرض با سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،  پیروز حناچی در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: اگر به قانون اساسی نگاه کنید، 7 اصل قانون به موضوع شوراها می‌پردازد. شورای عالی استانها عصاره شوراهای کشور است که هم عرض با قوای مجریه، قضائیه و مقننه است. 
وی افزود: تشکیل شوراها برغم فراز و نشیب‌هایی که داشته است، اهداف آن استفاده از خرد جمعی و حفاظت از منافع عمومی شهروندان است. شوراها اگر همین مسیر را تعقیب و ادامه دهند، قطعا ما شاهد تقویت شوراها در کشور خواهیم بود و می‌توان از این ظرفیت به درستی استفاده کرد.
سرپرست شهرداری تهران افزود: در سال 1286 قانون شهرداری‌ها مصوب شد که جزو اولین قوانین کشور محسوب می‌شود و جالب است که بدانید در اولین انتخابات برای تشکیل بلدیه، یکی از چالش‌های مجلس، عدم حضور در این انتخابات بود. قانون فعلی شهرداری 50 بند آن در دهه 30 و 50 بند دیگر آن در طول سی سال گذشته به تصویب رسیده است. 
حناچی با اشاره به اینکه از پتانسیل شوراها باید در جهت حفظ منافع مردم استفاده شود، گفت: در گذشته 30 درصد جمعیت شهری و 70 درصد روستایی بود که در دهه 90 برعکس شده است و 70 درصد جمعیت شهری و 30 درصد بقیه روستایی است و 50 میلیون نفر از جمعیت کشور در شهرها زندگی می‌کنند که این ثبات باید در سطح کشور رعایت شود. امیدوارم در مسئولیت شهرداری تهران شرمنده مردم پایتخت و کشور نشوم.

 

الویری: فعالیت های  شورایعالی استان ها سامان پیدا می کند


­مرتضی الویری گفت: از بدو تشکیل نهاد شورایعالی استان ها تا به امروز هیچ محلی برای استقرار و برگزاری جلسات هم اندیشی و کمیسیون‌ها برای شورای عالی استان‌ها در نظر گرفته نشده بود که در نهایت در این دوره و با عنایت شهرداری تهران ساختمان جدید واگذار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، مرتضی الویری در مراسم افتتاحیه ساختمان شورای عالی استان‌ها که عصر امروز با حضور محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران، سید محمدعلی افشانی شهردار سابق تهران و تعدادی از مدیران و روسای سازمان‌های شهرداری تهران برگزار شد افزود: شورای عالی استان‌ها از بدو تشکیل تا به امروز هیچ محلی را برای استقرار و برگزاری جلسات کمیسیون و جلسات هم‌اندیشی نداشته است.
وی تصریح کرد: بر همین اساس در دوره جدید ما پیشنهادی را به شهرداری تهران درباره واگذاری ساختمانی 8 طبقه در خیابان بخارست به شورای عالی استان‌ها ارائه کردیم که خوشبختانه این پیشنهاد مورد موافقت شهردار وقت تهران قرار گرفت.
الویری گفت: البته یک ساختمانی در اختیار شورای عالی استان‌ها در میدان فاطمی بوده که این ساختمان ظرفیت محدودی را داشته است و ما نمی‌توانستیم جلسات کمیسیون و هم اندیشی را در این مجموعه برگزار کنیم و در واقع اعضای شورای عالی استان‌ها مجبور بودند جلسات کمیسیون‌ها و هم‌اندیشی‌ها را در سایر محل‌ها برگزار کنند و در واقع داشتن یک بایگانی مناسب برای شورای عالی استان‌ها در این سال‌ها میسر نبوده است.
وی بیان کرد: زمانی که این ساختمان در اختیار شورای عالی استان‌ها قرار گرفت هیچ امکاناتی در داخل ساختمان وجود نداشت و در واقع این ساختمان برای حراست شهرداری تهران پیش‌بینی شده بود و دیوارهای چوبی برای کاربری حراست در این مجموعه پیش‌بینی شده بود که با تلاش فشرده و کار شبانه‌روزی این ساختمان تجهیز شد.
رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای شهر تهران در هفتاد و هشتمین جلسه خود در تاریخ دوم مرداد ماه 97، واگذاری این ساختمان با قید دو فوریت به شورای عالی استان‌ها مطرح شد و خوشبختانه این مصوبه با رای قاطع اعضا به تصویب رسید.
الویری افزود: در نهایت و پس از فرآیند قانونی ساختمان اشاره شده در 19 مهرماه 97، طی مراحل قانونی و از طریق سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران و حراست شهرداری ساختمان تحویل شورای عالی استان‌ها شد.
وی تصریح کرد: ساختمان اشاره شده در 8 طبقه و در هر طبقه 250 متر زیربنا و در کل دو هزار و 200 متر زیربنای مفید بنا شده است ضمن اینکه 3 طبقه پارکینگ نیز برای ساختمان در نظر گرفته شده که قابلیت پارک 18 دستگاه خودرو پیش‌بینی شده است.
رئیس شورای عالی استان‌ها در پایان از شهرداری تهران روسای سازمان‌ها و مدیران شهرداری تهران و همچنین اعضای شورای شهر تهران به جهت واگذاری این ساختمان به شورای عالی استان‌ها قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)