• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۶۴۹۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
با حضور هیئت عالی ایران در بروکسل؛

سمینار سطح بالای همکاری‌های هسته‌ای ایران و اروپا

سومین سمینار سطح بالای همکاری‌های هسته‌ای بین المللی ایران و اتحادیه اروپا با عنوان دستاورد‌ها و انتظارات با حضور رییس سازمان انرژی اتمی امروز در بروکسل برگزار می‌شود.

سومین سمینار سطح بالای همکاری های هسته ای بین المللی ایران و اتحادیه اروپابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان انرژی اتمی ، در این سمینار دو روزه علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران، بهروز کمالوندی، معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس، عباس عراقچی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه و نیز میگل آریاس کانیته، کمیسیونر تغییرات اقلیمی و انرژی اتحادیه اروپا و هلگا اشمید، معاون سیاست خارجی اتحادیه اروپا از مهمترین سخنرانان این سمینار سطح بالا هستند.
همچنین سه تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مصری، سلحشوری و صفاری، نمایندگان مردم شریف کرمانشاه، تهران و نطنز به همراه تعدادی از مدیران ارشد سازمان انرژی اتمی، هیئت عالی ایران را در این سفر همراهی می کنند.
در این سمینار دو روزه نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا در خصوص توسعه همکاری های هسته ای و پیگیری تصمیمات اتخاذ شده در سمینار های قبلی به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
بر اساس ضمیمه 3 برجام، طرح های متعددی مورد توافق همکاری های دو طرف بوده است که از جمله آنها می توان به طرح استرس تست نیروگاه بوشهر و همچنین همکاری در ایجاد مرکز عالی ایمنی هسته ای با سرمایه گذاری 25 میلیون یورویی اتحادیه اروپا، اشاره نمود که در این نشست دو روزه پیگیری می شود.
پیش تر دومین سمینار مقامات عالی‌رتبه ایران و اتحادیه اروپا با عنوان "همکاری‌های هسته ای: پیشرفت‌ها و چشم‌اندازها" با حضور مسئولین و کارشناسان ارشد دو طرف روزهای 30 آبان و 1 آذر 96 در اصفهان برگزار شد. در این سمینار سخنرانان اصلی ضمن نگاه به همکاری‌های یکسال گذشته ایران و اتحادیه اروپا چشم‌اندازی از آینده این همکاری‌ها ترسیم نمودند. بهروز کمالوندی، معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی، دکتر عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه و هلگا اشمید، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سخنرانان اصلی این سمینار بودند. همچنین مقامات و کارشناسانی از کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا، بلژیک، روسیه، سوئیس، چین، آرژانتین و رومانی در این سمینار حضور داشتند و تعدادی از آنها به ایراد سخنرانی در حوزه‌های مربوطه پرداختند.
همچنین سمینار نخست همکاری‌های هسته‌ای ایران و اتحادیه اروپا در قالب ضمیمه سه برجام با عنوان سمینار مقامات عالی‌رتبه ایران و اتحادیه اروپا برای همکاری‌های هسته‌ای پس از برجام؛ «انتظارات و مسئولیت ها» اسفند ماه سال 95 در محل دپارتمان اتحادیه اروپا در بروکسل برگزار شد که در این رویداد تحت عنوان مسئولیت ها و انتظارات، در دو پنل جداگانه حقوق هسته‌ای و تحقیق و توسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سمینار مشابهی نیز با عنوان 25 سال همکاری‌های ایران و روسیه در زمینه بهره برداری صلح آمیز از انرژی هسته‌ای: چشم اندازهای جدید روزهای 26-25 مهرماه 96 در مسکو برگزار شد و نمایندگان کشورهای مذکور در آن به ایراد سخنرانی پرداختند.
هیئت عالی ایران دیروز وارد بروکسل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)