• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۶۶۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
تحقق اقتصاد مقاومتی نیاز به انسان‌های جهادی دارد

روح مقاومت در منطقه برخاسته از انقلاب اسلامی ایران است

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: حقیقت جنگ آنقدر روشن است که نیازی به غلو و بزرگ نمایی ندارد و هدف ما نیز استفاده از زبان صادقانه و عمل مخلصانه در راه بازگویی خاطرات است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی امروز (چهارشنبه) در آیین تجلیل از راویان نهضت خاطره گویی دفاع مقدس، با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در توجه به ایجاد نهضت خاطره گویی، اظهار داشت: معظم له هدف از این نهضت را ساختن جوانان برشمردند و ما نیز برای این سازوکار جدید ابتدا منشوری تهیه کردیم و برای اجرای این منشور ۲۵ نفر از فرماندهان دوران دفاع مقدس ارتش و سپاه به همکاری دعوت شدند.
سرلشکر صفوی افزود: جامعه هدف ما در وهله اول نیروهای کادر و وظیفه نیروهای مسلح است چرا که در سال ۴۰۰ هزار نفر از جوانان در قالب خدمت سربازی وارد نیروهای مسلح می شوند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: در طول جنگ به صورت داوطلبانه ۲ میلیون بسیجی شرکت کردند و نیروهای مسلح اعم از ارتش و سپاه نیز جمعیتی حدود ۵۰۰ هزار نفر داشتند. پشت این جمعیت رزمنده نیز ۳۶ میلیون جمعیت کشور حضور داشتند که عمق دفاع ما را به جامعه کشانده بودند.
سرلشکر صفوی گفت: با انسجام و وحدت داخلی اعم از قوای سه گانه و مردم زیر پرچم رهبری توانستیم به پیروزی برسیم، با استفاده از همان رموز در جنگ اقتصادی و جنگ روانی نیز می توانیم در این مبارزه پیروز شویم.
وی خاطرنشان کرد: با فرهنگ دفاع مقدس می توانیم در جنگ فرهنگی پیروز شویم و راهبرد دشمنان تاثیر بر اندیشه و باورمندی جوانان کشور ماست.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا افزود: نمی توان جلوی ماهواره، شبکه های مجازی و شبکه ارتباط جهانی را گرفت، اما می توانیم از همین شبکه ها و علم و فناوری به نفع ارزش های ملی و اسلامی مان استفاده کنیم.
سرلشکر صفوی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع های منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: چهل سال قبل کسی فکر نمی کرد رژیم صهیونیستی به این درماندگی بیفتد و مکتب مقاومت برخاسته از انقلاب اسلامی ایران به فلسطین برود و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین و حزب الله لبنان را به وجود بیاورد. این روح مقاومت به سوریه، عراق و یمن نیز رفت.
 وی تصریح کرد: امروز ایران اسلامی یک قدرت معنوی، سیاسی، اقتصادی، دفاعی در منطقه است.
سرلشکر صفوی در پایان گفت: امیدواریم تا چندسال آینده شر آمریکا و رژیم های ظالم از منطقه کنده شود.
 
تحقق اقتصاد مقاومتی نیاز به انسان‌های جهادی دارد
 
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: امروز برای تحقق اقتصاد مقاومتی نمی‌توان به شیوه بروکراتی کار کرد ، به انسان‌های جهادی دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر پاسدار «سید یحیی صفوی» در حاشیه مراسم تجلیل از راویان نهضت خاطره‌گویی دفاع مقدس، به خبرنگاران اظهار داشت: نهضت خاطره‌گویی یک حرکت جدید است که برای ساماندهی و انتقال مفاهیم، ارزش‌ها و تجارب و دستاورد‌های دوران دفاع مقدس به جوانانی که آن دوران را درک نکردند، با فرمان مقام معظم رهبری به اینجانب از سال جاری آغاز شده است؛ لذا اقدامات لازم را با تعدادی از فرماندهان نیرو‌های مسلح در این زمینه شروع کردیم.
سرلشکر صفوی ادامه داد: یکی از اهداف نهضت خاطره گویی این است که با عملیات روانی دشمنان که در جهت ناامید ساختن ملت نسبت به آینده است، مقابله کنیم.
وی با ابراز امیدواری به افزایش دو برابری تعداد فرماندهان شرکت‌کننده در این نهضت افزود: هدف ما در نهضت خاطره‌گویی دفاع مقدس، ساختن نسل جوان از نظر تفکر و اندیشه و انتقال آن تجارب است؛ به عنوان مثال چگونه با بهره‌مندی از تاثیرگذاری، انسجام و وحدت ملی کشورمان در دوران دفاع مقدس می‌توان تحریم‌های امروز را بی اثر کرد و اقتصاد مقاومتی را جامه عمل پوشاند؛ زیرا همان‌گونه که دفاع مقدس را با وحدت و انسجام ملی به پیروزی رساندیم، اکنون نیز در این جنگ اقتصادی می‌توانیم به پیروزی برسیم.
سردار صفوی سپس با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس اندیشه و تفکر فرماندهان بر دشمنان غلبه داشت، ادامه داد: چون جنگ را با ساختار‌های کلاسیک نمی‌شد پیش برد، «جنگ انقلابی» را طرح‌ریزی کردیم؛ لذا امروز هم در اقتصاد مقاومتی نمی‌توان به شیوه بروکراتی کار کرد؛ به عبارت دیگر، تحقق این موضوع نیاز به انسان‌های جهادی دارد؛ پس برای عبور از تحریم‌ها نیاز به همین روحیه داریم.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا اضافه کرد: همان‌گونه که در جنگ، پیروزی نهایی نصیب ملت‌مان شد، در عبور از این تحریم‌ها و چالش‌های پیش رو نیز مطمئناً ملت بزرگ ایران پیروز خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)