• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۷۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳
بین الملل » آمریکا
برای کارمندان دولتی؛

صف‌های طویل دریافت غذای مجانی در واشنگتن

با گذشت بیش از یک ماه از تعطیلی دولت فدرال، تامین هزینه های زندگی روزمره به چالشی سخت تبدیل شده است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه خبري الجزيره ؛ حدود هشتصد هزار نفر از کارمندان ادارات دولتی آمریکا این ماه نیز به سبب تعطیلی دولت فدرال حقوق دریافت نخواهند کرد.
بسیاری از آنها اکنون برای سیر کردن شکم خود و اعضای خانواده خود به موسسات خیریه و کمک رسانی رجوع می کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

هایدی جو کاسترو، خبرنگار الجزیره انگلیسی در واشنگتن در گزارشی گفت با گذشت بیش از یک ماه از تعطیلی دولت فدرال، تامین هزینه های زندگی روزمره به چالشی سخت تبدیل شده است. میتسویی هال، کارمند اداره آزادی مشروط زندانیان است. او جزو 800 هزار کارمند دولتی است که اکنون حقوق دریافت نمی کنند.
او به الجزیره انگلیسی گفت :"من بچه های کوچک دارم و نمی توانم جلو آنها خودم را از کار افتاده نشان دهم. پس مجبورم لبخند بزنم و به تلاش ادامه دهم."
در واشنگتن درست در فاصله چند بلوک از ساختمان کنگره آمریکا که طرح های دو طرف برای بازگشایی دولت فدرال روز پنجشنبه به شکست انجامید و هیچ کدام از آنها رای نیاورد، کارکنان ادارات دولتی برای دریافت غذا و سیر کردن شکم اعضای خانواده خود در صف ایستاده اند. موسسه خیریه ای که اینجا را اداره می کند می گوید فقط در یک روز 11 هزار پرس غذا میان مردم توزیع کرده است.
در داخل این مرکز کارکنان ادارات دولتی که در مرخصی بدون حقوق به سر می برند یا موقتا بیکار شده اند، خواربار و پوشک مجانی نیز دریافت می کنند.
چاک شومر، رهبر جناح دموکرات در مجلس سنای آمریکا گفت :"آنها را نباید گروگان گرفت. نباید گفته شود ما حقوق شما را پرداخت نخواهیم کرد، مگر اینکه خواسته ما در مورد دیوار مرزی محقق شود."
در سرتاسر آمریکا، تعطیلی دولت فدرال بر دامنه گسترده تری از زندگی عمومی نیز تاثیر گذاشته است. دولت الان حقوق کارکنان حراست امنیتی فرودگاهها، ماموران گارد پرواز کارکنان کنترل ترافیک هوایی را پرداخت نمی کند. این موجب شده است اتحادیه های صنفی کارکنان هوانوردی هشدار دهند که " ما در این صنعت حتی نمی توانیم میزان ریسکی را که اکنون با آن مواجه ایم محاسبه کنیم یا نقطه ای را پیش بینی کنیم که در آن کل این صنعت از هم خواهد پاشید. این بی سابقه است. "
دادگاههای فدرال آمریکا چرخ های عدالت را کند کرده اند. اف بی آی نمی تواند برای حفظ عملیات ضدتروریستی نمی تواند پول منابع را بپردازد. آمریکایی های کم درآمد در غیاب دریافت یارانه اجاره بها از دولت ممکن است مجبور به تخلیه واحدهای استیجاری خود شوند. و دانش آموزان خانواده های فقیر آمریکایی که در مدارس تغذیه رایگان دریافت می کنند، ممکن است به زودی گرسنه بمانند.
در همین حال، ویلبر راس، وزیر بازرگانی میلیونر دولت آمریکا ، می گوید کارکنان دولتی که حقوق دریافت نکرده اند باید با گرفتن وام مشکلات مالی خود را حل و فصل کنند.
وی گفت :"این درست است که مردم ممکن است مجبور شوند کمی سود بپردازند اما اینکه به سبب صفر بودن مبلغ دریافتی در فیش حقوقی کارکنان دولتی، موسسات مالی به آنها وام ندهند فکر خوبی نیست. هیچ دلیلی وجود ندارد که برخی موسسات مالی نخواهند وام بدهند."
میتسویی هال، کارمند اداره آزادی مشروط زندانیان، در واکنش به چنین ایده ای با خنده گفت :"این یعنی رفتن به زیر بار بدهی بیشتر. من فکر می کنم خیلی از حرف هایی که آنها می زنند از روی بی احساسی است."
نظرسنجی های اخیر نشان می دهد از هر 10 آمریکایی، شش نفر معتقدند در تعطیلی دولت فدرال دونالد ترامپ مقصر است. ترامپ که در کاخ سفید در حلقه امنیتی ماموران پلیس مخفی بدون حقوق به سر می برد، شاهد کاهش میزان محبوبیت خود است.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)