• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۳۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

قدردانی از ­برترین های نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

مراسم اختتامیه نمایشگاه ملی دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس عصر امروز با حضور معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیرو‌های مسلح برگزار شد.

قدردانی از ­برترین های نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مراسم اختتامیه نمایشگاه ملی دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس عصر امروز با حضور سردار سرتیپ پاسدار «علی عبداللهی» معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح و سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سالن خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در این مراسم مدیران، مسئولان و فرماندهان کشوری و لشکری و همچنین معاونان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز حضور یافتند.
در این مراسم از همه دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه ملی دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اعم از وزیران، فرماندهان نیرو‌های مسلح، مسئولان اجرایی نمایشگاه و غرفه‌داران با اعطای لوح تقدیر، تجلیل شد.
سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار سرتیپ پاسدار «داود عامری» رییس ستاد برگزاری نمایشگاه، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، «علی‌اصغر جعفری» رییس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اهدای لوح سپاس تقدیر شدند.
همچنین، از غرفه‌های سازمان انرژی اتمی، ارتش، نیروی انتظامی، وزارت نیرو و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان غرفه‌های برتر تقدیر و تشکر شد.
در ادامه نیز از بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی، سازمان بهزیستی، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان محیط زیست، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و بنیاد سعدی به عنوان غرفه‌های موفق نمایشگاه ملی دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تقدیر و تجلیل شد.
 
سردار عبداللهی: بازدید نیم میلیونی از نمایشگاه ملی دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
 
معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه نمی‌توان تمامی دستاورد‌های دفاعی را به جهت ملاحظات امنیتی به نمایش گذاشت، گفت: از ۷۲۱ سامانه دفاعی تنها ۵۰۰ نمونه را در نمایشگاه مصلی در معرض دید علاقمندان قرار دادیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار علی عبداللهی معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح در اختتامیه نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اشاره به بازتاب نمایش دستاوردهای دفاعی و تجهیزات نظامی جمهوری اسلامی، اظهار داشت: سفرا و بسیاری از وابستگان نظامی کشورهای مختلف از نمایشگاه دستاوردهای دفاعی جمهوری اسلامی بازدید کردند.
 وی با اشاره به استقبال گسترده وابستگان نظامی کشورهای مختلف از نمایشگاه دستاوردهای دفاعی و تجهیزات نظامی جمهوری اسلامی گفت: حتی یکی از خبرنگاران خارجی سوال کرد که آیا شما نگران ارائه تمامی امکانات دفاعی خود در نمایشگاه نیستید، که در پاسخ به وی عنوان شد؛ این تنها بخشی از توان دفاعی نیروهای مسلح ایران اسلامی است.
سردار عبداللهی با بیان اینکه آنچه که در این نمایشگاه‌ها ارائه شده بود بخشی از توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های هوایی، زمینی، دریایی و پدافندی بود، افزود: ما از ۷۲۱ مورد سامانه و تجهیزات دفاعی تنها ۵۰۰ قلم را در این نمایشگاه ارائه کردیم، زیرا باید ملاحظات امنیتی را نیز در نظر داشته باشیم.
معاون هماهنگ کننده نیروهای مسلح افزود: این نمایشگاه در واقع چهره علمی، توانمندی‌های فکری، دانشمندان و متفکران جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت.
وی تصریح کرد: این نمایشگاه همچنین بخش‌های مرتبط با سازندگی نیروهای مسلح که در زمان صلح مسئولیت کمک به دولت را در حوزه محرومیت زدایی، سازندگی و خدمات عمرانی را بر عهده دارند به نمایش گذاشت.
سردار عبداللهی ادامه داد: احداث ۶۵ کیلومتر تونل ظرف یک سال و ساخت ۱۸۵ کیلومتر آزادراه ظرف یک سال و ارائه خدمات شایان در حوزه محرومیت‌زدایی بخش‌هایی از رکوردهای عظیمی است که بخش‌ غیر نظامی نیروهای مسلح به ثبت رسانده‌اند که در این نمایشگاه بازنمایی شد.
سردار عبداللهی گفت: همچنین یک نمایشگاه هوایی را در پایگاه شهید لشگری (مهرآباد) تهران داشتیم که نیرو‌های مسلح امکانات پروازی خود را در این نمایشگاه برای علاقمندان به نمایش در آوردند.
 
حدود نیم میلیون نفر از این نمایشگاه‌ها بازدید کردند
 
وی افزود: به طور کلی با وجود مواجهه با چند روز تعطیلی حدود نیم میلیون نفر از این نمایشگاه‌ها بازدید کردند که این نشان از استقبال خوب و علاقمندی مردم نسبت به دستاورد‌های فرزندانشان در نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های دولتی دارد.
معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیرو‌های مسلح با تشکر از اقدامات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در برگزاری نمایشگاه ملی دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: این نمایشگاه، در واقع یک نمایشگاه کلانی بود که سازمان‌های لشکری و کشوری در آن حضور داشتند و سردار کارگر ریاست بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مثل همیشه داوطلبانه عهده‌دار برگزاری این نمایشگاه شده و اقدامات شایسته‌ای را برای برگزاری مطلوب آن انجام دادند که از وی تشکر و قدردانی می‌کنم.
وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری تمامی این نمایشگاه‌ها این بود که تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌ها دولتی و وابسته به نیرو‌های مسلح اعلام کنیم که همگی تحت امر ولایت فقیه هستیم و برای پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی از هیچ کوششی مضایقه نخواهیم کرد.
معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: از ارتش، سپاه، وزارت دفاع، نیروی انتظامی و تمامی دستگاه‌های دولتی تشکر ویژه داریم که در این نمایشگاه‌ تلاش وافری انجام دادند و سبب دلگرمی مردم عزیز کشورمان شدند.
سردار عبداللهی در ادامه با اشاره به حضور چشمگیر مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه خاطرنشان کرد: مهمترین نکته حائز اهمیت در برگزاری این راهپیمایی گسترده که در بیش از هزار شهر برگزار شد بحث امنیتی این راهپیمایی با شکوه بود.
وی در این رابطه افزود: دشمن پیش از برگزاری این راهپیمایی تلاش بسیاری کرد تا با ایجاد فضای امنیتی در شهر‌های مختلف از جمله سیستان و بلوچستان، خوزستان، چابهار، خرم آباد و... شرایط و فضای امنیتی ایجاد کند و مردم را برای برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن نگران کند، اما به فضل الهی با اشراف اطلاعاتی و کار انتظامی و حضور مستمر دستگاه‌های امنیتی این راهپیمایی بهتر و با شکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)