پخش زنده
امروز: -
اجرا و تکمیل فاز دوم طرح 550هزار هکتاری نیازمند اختصاص اعتبارات لازم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، جانشین معاون اجرایی موسسه جهاد نصر با بیان اینکه نیازمند تامین اعتبار برای اجرا و تکمیل فاز دوم طرح550هزار هکتاری هستیم گفت: این طرح نقش مهمی در تامین امنیت غذایی خوزستان دارد.
احمد مطیعی افزود: در فاز نخست این طرح 295 هزار هکتار شبکه آبیاری و زهکشی اجرا و شبکه های اصلی آبیاری توسط وزارت نیرو و شبکه های فرعی نیز توسط جهاد کشاورزی اجرا شده است.
به گفته وی میزان تولید محصولات کشاورزی در سال 95 در زمین های فاز نخست این طرح بیش از پنج میلیون تن و در سال 1397 به 6 میلیون تن رسیده است.
سامری، نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی ارتباطی مستقیم با خبر سیمای مرکز آبادان با اشاره به نقش مهم فاز دوم این طرح در اشتغالزایی و تامین امنیت غذایی مردم در پاسخ به این سوال که برای جذب و تامین اعتبار چه اقداماتی انجام داده گفت: