پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از رویترز؛ برهم صالح رئیس جمهور عراق گفت محاکمه عناصر داعش در عراق ممکن است مجازات اعدام را در پي داشته باشد.
وی این اظهارات را در مصاحبه ای عنوان کرد که روز جمعه توسط روزنامه نشنال مستقر در ابوظبی منتشر شد.
این روزنامه در وب سایت خود به نقل از صالح نوشت نیروهای داعش «مطابق قوانین عراق محاکمه خواهند شد و در صورت مجرم شناخته شدن ممکن است به مرگ محکوم شوند.»
ارتش عراق گفت نیروهای مورد حمایت آمریکا در سوریه حدود 280 عضو داعش متعلق به عراق و دیگر کشورها را ماه گذشته میلادی تحویل عراق دادند.
قرار است باز هم نیروهای دیگری از داعش به همین ترتیب تحویل عراق شوند.
اظهارات صالح نخستین اظهارات علنی درباره این احتمال است که نیروهای خارجی داعش در عراق به اعدام محکوم شوند.
صالح گفت «موارد بخصوصی هست که در آن برخی از این نیروهای خارجی در پرونده های تروریسم در خاک عراق یا علیه شهروندان عراقی دخالت داشته اند. در این موارد قوانین عراق حاکمیت خواهد داشت.»