• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۶۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۸
بین الملل » تحلیلی

آزمونی تاریخی برای توافق نخست وزیر انگلیس در استراسبورگ

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن ، گفتگوهای 11 ساعته دیشب ترزا می، نخست وزیر انگلیس با مقامات اتحادیه اروپا، بازتاب های متفاوتی در روزنامه های این کشور دارد اما اغلب آن ها درباره کافی بودن دستاورد این سفر برای رای گیری امروز مجلس انگلیس بر سر شرایط خروج این کشور از اتحادیه اروپا تردید دارند.
با این که نخست وزیر انگلیس تلاش می کند تا تعهدات قانونی اتحادیه اروپا را بر سر موقت بودن نبود مرز میان ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند، پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، مشهور به برگزیت (Brexit)، پیروزی نمایش دهد، شماری از روزنامه ها این مورد را موضوعی سیاسی، و نه قانونی می دانند.
رئیس کمیسیون اروپا دیشب پس از پایان گفتگوها تاکید کرد که به درخواست اصلی نخست وزیر انگلیس، توجه نشده است.
ژان کلود یونکرافزود : اگرچه گفتگوهای قانونی به توافق موجود اضافه شد، موضوع مرز در جزیره ایرلند، قابل گفتگوی دوباره نیست.
درباره اخرین تلاشهای نخست وزیر انگلیس برای کسب توافقی که بتواند نماینگان مخالف را مجاب کند روزنامه های چپ و راست هر کدام از منظر خود ان را به نقد کشیدند .
روزنامه دیلی میل نوشت ترزا می در آستانه شکستن بن بست برگزیت است ولی آیا این دستاورد برای به دست آوردن اکثریت آرای نمایندگان کافی است؟
روزنامه گاردین هم نوشت : ترزا می توانست توافق موجود را بهبود بخشد اما آیا این میزان پیشرفت، کافی است؟ این روزنامه می نویسد برخلاف ادعای نخست وزیر انگلیس مبنی بر این که تعهدات قانونی مورد نظر پارلمان را از اتحادیه اروپا دریافت کرده است، نظر مردم چنین نیست.
روزنامه فایننشیال تایمز نوشت تلاش ترزا می به منظور متقاعد کردن حدود 100 نماینده مخالف اتحادیه اروپا در حزب محافظه کار، ادامه دارد. این نمایندگان تهدید کرده اند هم با توافق موجود مخالفت خواهند کرد و هم با ادامه رهبری ترزا می بر حزبشان مخالفند.
به نوشته این روزنامه، حزب محافظه کار در چنگال بی سوادی اقتصادی، فساد اداری، ملی گرایی منطقه ای و هواداران بازار آزاد گرفتار شده است.
روزنامه دیلی تلگراف با رویکردی مثبت نوشت پس از گفتگوها در استراسبورگ، ترزا می توانست توافق با اتحادیه اروپا را از غرق شدن برهاند. به نوشته این روزنامه، هواداران خروج از اتحادیه اروپا می گویند امروز و پس از شنیدن گزارش نخست وزیر، رای خود را خواهند داد.
روزنامه تایمز نیز با رویکردی مشابه نوشت" درباره مرز در جزیره ایرلند، در گفتگوها بر سر برگزیت، نخست وزیر مدعی پیروزی است و از نمایندگان می خواهد تا متحدا از "توافق بهبود یافته" حمایت کنند. به نوشته تایمز، ترزا می می گوید با تغییراتی که دیشب در توافق روی داد، انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا، بر سر مرز میان ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند، به تله نخواهد افتاد.
روزنامه دیلی اکسپرس نوشت ترزا می با پیروزی توانست "تعهد قانونی" بر سر مرز در ایرلند شمالی را به دست آورد و امروز در زمان رای گیری، همه باید متحد شوند.
به نوشته روزنامه سان، با اصلاحات در باره مرز در جزیره ایرلند، ترزا می به توافق بر سر برگزیت، جان تازه ای بخشید.
روزنامه ایندیپندنت هم نوشت : ترزا می،آخرین مهره خود را به میدان آورد و از جمله درباره زمان لازم تا دسامبر 2020 به منظوردستیابی به شرایط خروج و روابط آینده با اتحادیه اروپا، سخن راند.
به نوشته این روزنامه، اکنون همه نگاه ها به آرای نمایندگان هوادار خروج از اتحادیه اروپاست تا روشن شود آیا تغییرات تررا می توانسته است آنان را قانع سازد که نبود مرز در جزیره ایرلند، قانونی و موقت است یا خیر.
روزنامه اسکاتس من (Scotsman) نوشت به منظور پیشگیری از شکستی حقارت آمیز در مجلس، ترزا می توانست تغییرات مورد نظر را درباره مرز در جزیره ایرلند صورت دهد که یک پیروزی به حساب می آید.
به نوشته روزنامه مترو، ترزا می در حال حساب و کتاب است اما نمایندگان، چندان خوشنود به نظر نمی آیند.
به نوشته مترو، نخست وزیر انگلیس دیشب توانست از اتحادیه اروپا، تعیرراتی را گدایی کند اما معلوم نیست این موارد در رای گیری امشب مجلس عوام، کافی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های استان
بررسی عوامل توسعه اقتصاد کشاورزی گلستان در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر
رئیس جمهور عشق‌آباد را به مقصد تهران ترک کرد
استقبال روس‌زبان‌ها از آثار فاخر ایرانی به زبان روسی
­تنیس روی میز پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ٣ پیروزی و ٤ شکست برای نمایندگان ایران
تکواندو بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ایمانی در ثانیه آخر طلایی شد
پیوند بنا‌های میراث جهانی کاخ گلستان با تاریخ هنر آینه‌کاری
برگزاری محفل اُنس با قرآن کریم در روستای انبارسر کیاشهر
برد پرگل وارو انرژی مریوان در خانه
تاکید امامان جمعه کردستان بر نقش آفرینی زنان در نظام جمهوری اسلامی
برگزاری محفل انس با قرآن در سراب
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
کاشت نهال به نام سایه مادر در علی آبادکتول
تقویت زیست‌بوم بازی‌سازی کشور با تمرکززدایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی
­مریم عبدالله پور طلایی شد، زهرا رحیمی نقره گرفت
قصه پر غصه منزوی از سر کرانمندی تن در مقابل بی‌کرانگی روح بوده است
کشف داروهای غیرمجاز در نیشابور
غافلگیری استاندار ایلام روی آنتن زنده
برگزاری همایش آموزش توجیهی هیئت‌های نظارت بر انتخابات
الگوگیری از سیره حضرت فاطمه (س) ضامن سلامت خانواده و جامعه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)