• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۲
اقتصادی » اقتصاد کلان
با حکم فرهاد دژپسند؛

انتصاب معاون جدید امور اقتصادی وزارت اقتصاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی محمد علی دهقان دهنوی را به عنوان معاون امور اقتصادی این وزارتخانه منصوب کرد

انتصاب معاون جدید امور اقتصادی وزارت اقتصادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، در متن حکم صادره از سوی فرهاد دژپسند، برای دهقان آمده است: نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارشمند جنابعالی، به موجب این حکم به سمت معاون امور اقتصادی وزارتخانه منصوب می‌شوید.

وزیر اقتصاد، در این حکم، مواردی چون «بررسی و تحلیل مسایل اقتصادی کشور و انجام پژوهش‌های کاربردی در خصوص انواع بازار‌ها (کالا و خدمات، پول، سرمایه، ارز و کار)»، «طراحی و تهیه مدل‌های کمی در راستای وظایف حاکمیتی (سیاست گذاری، هدایت و نظارت) و شبیه سازی سیاست‌های اقتصادی با تاکید بر حوزه عملکرد وزارت امور اقتصادی و دارایی»، «بررسی و تحقیق همه جانبه در حوزه‌های بانکی، بیمه ای، بازرگانی داخلی و خارجی و اقتصاد جهانی» و «بررسی و تحقیق همه جانبه در حوزه‌های بانکی، بیمه ای، بارگانی داخلی و خارجی و اقتصاد جهانی» را به عنوان اولویت‌های برنامه‌ای معاونت امور اقتصادی وزارت اقتصاد تعیین کرده است.

«پیش بینی شاخص‌های کلان اقتصادی به ویژه در بخش‌های واقعی اقتصاد»، «ارایه روش‌ها و الگو‌های مناسب به منظور تخمین شاخص‌های مختلف بخش عمومی»، «بررسی و تحقیق در خصوص موضوعات و محور‌های سیاست‌های مالی و توسعه‌ای بخش عمومی»، «ارایه پیشنهادات و راهکار‌های اجرایی و یا اصلاح قوانین جهت ارتقای سیاست‌ها در حوزه‌های مرتبط» و «پایش محیط کسب و کار در ایران بر اساس شاخص‌های بین المللی، ملی و منطقه ای» از دیگر اولویت‌های برنامه‌ای معاونت مذکور است.

وزیر اقتصاد در ادامه اولویت‌های برنامه‌ای معاونت امور اقتصادی، به مواردی چون «ارتباط با سازمان‌ها و اتحادیه‌های بین المللی و بهره گیری از تجربیات آن‌ها در حوزه‌های اقتصادی و محیط کسب و کار»، «انسجام و هماهنگی در تسریع و پیشبرد پروژه‌های اقتصاد مقاومتی وزارت امور اقتصادی ارجاع شده از ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» و «انسجام و هماهنگی در تسریع و پیشبرد پروژه‌های راهبردی وزارت امور اقتصادی و دارایی» اشاره نموده است.

«افزایش ارتباط با محافل علمی و پژوهشی و گسترش دایره مشورت با صاحب نظران و فعالان اقتصادی به منظور مطالعه و تدوین سیاست‌ها و تدابیر اقتصادی»، «حضور فعال در جلسات به نمایندگی از وزارت امور اقتصادی و دارایی» و «اعمال نظارت مستمر و موثر در خصوص نحوه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی» ادامه فهرست اولویت‌های برنامه‌ای تعیین شده از سوی دژپسند برای معاونت امور اقتصادی وزارت اقتصاد محسوب می‌شود.

«محمد علی دهقان دهنوی» دارای تحصیلات دکتری تخصصی در رشته علوم اقتصادی، گرایش اقتصاد صنعتی از دانشگاه تربیت مدرس است.

وی عضویت در هیئت علمی گروه مالی و بانکداری دانشگاه علامه طباطبایی، عضویت در هیئت مدیره بانک مسکن، عضویت در هیئت علمی و معاونت آموزشی موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، تدریس در دانشگاه تربیت مدرس، معاونت پژوهشی مرکز پژوهش و آموزش بانک توسعه صادرات ایران و عضویت در کمیته طرح تحول نظام بانکی شورای هماهنگی بانک‌ها در کارنامه شغلی خود دارد.

همچنین مشاور اقتصادی معاونت مالی و اداری قوه قضاییه، مشاور مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، مشاور اقتصادی و مالی بانک مشترک ایران و ونزوئلا، مشاور اقتصادی و برنامه ریزی بانک قوامین و مشاور مدل سازی و محصولات جدید بانک مسکن، از دیگر سمت‌هایی است که معاون جدید امور اقتصادی وزارت اقتصاد پیش از این عهده دار آن بوده است.

فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکم دیگری سید حسین میرشجاعیان حسینی معاون سابق امور اقتصادی وزارت اقتصاد را به سمت مشاور خود منصوب کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)