• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۵۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۹
البرز » ورزشی
در سالن همایش های ۹ دی شهر هشتگرد؛

تجلیل از 400 بازیکن، مربی، داور و پیشکسوت فوتبال

مراسم تجلیل از قهرمانان ورزشی در رشته فوتبال ساوجبلاغ در سالن همایش های ۹ دی شهر هشتگرد برگزار شد.

تجلیل از 400 بازیکن، مربی، داور و پیشکسوت فوتبالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز البرز، در این مراسم از ۴۰۰ بازیکن، مربی، داور، پیشکسوت و تیم‌های برتر رده‌های مختلف سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان ورزش فوتبال تجلیل شد.

رئیس هیئت فوتبال استان البرز در این مراسم گفت: در سطح استان البرز ۲۶۲ تیم وجود دارد که با احتساب تیم های کشوری تعداد آنها به ۲۸۰ تیم می رسد.
منصور بیک وردی با اشاره به تعداد ۱۰۰ مدرسه فوتبال سازمان یافته در استان البرز گفت: با توجه به اینکه تعداد مدارس فوتبال قارچ گونه در حال افزایش می باشد در سال‌های گذشته شاهد تشکیل مدارس فوتبال مقطعی در فصل تابستان بودیم که از امسال با جدیت بیشتر مدارس فوتبال را ساماندهی می‌کنیم.
وی افزود: ساماندهی مدارس فوتبال و فوتسال جزو برنامه های محوری هئیت فوتبال استان البرز در طول سال است که طبق مقررات انجام می شود.
بیک وردی در ادامه اضافه کرد: در طرح ساماندهی مدارس فوتبال در وهله اول به دنبال آن هستیم که بانک اطلاعاتی دقیقی از مدارس، مربیان و ورزشکاران تهیه کنیم و آنها را شناسنامه دار کرده و در نهایت بتوانیم از آنها در جهت رشد فوتبال استان استفاده کنیم.
رئیس هیئت فوتبال استان البرز گفت: با انجام این اقدامات می‌توانیم استعدادهای نهفته فوتبال استان را کشف کرده و به صورتی علمی و نظام‌مند آنها را رشد دهیم که در نهایت به افتخاری در سطح ملی کشور تبدیل شوند.
رئیس هیئت فوتبال شهرستان ساوجبلاغ نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از عملکرد هیئت فوتبال در سال ۹۷ پرداخت و گفت: فوتبال ورزشی است که باید از پایه بنا شود و ما برای این امر با افتتاح مدارس فوتبال سرمایه گذاری خود را از پایه بنا کرده و در شهرها و روستاهای شهرستان استعدادهای شهرستان را یافته و زمینه‌های ارتقا و پیشرفت آنها را فراهم می‌آوریم.
سعید منصورزارع افزود: در شهرستان ساوجبلاغ ۹ هزار فوتبالیست بیمه شده، ۳ ملی پوش و ۱۵۰ داور وجود دارد که ۹ داور این شهرستان به مسابقات کشوری راه پیدا کرده‌اند.
وی با برشمردن ضرورت تجلیل از قهرمانان و پیشکسوتان عرصه ورزش، گفت: قهرمانان الگوهای عملی و عینی خوبی برای نسل جوان و پرانرژی امروز هستند و تجلیل از جامعه ورزشی و هدایت نسل جوان به سمت ورزش در جهت دوری از ناهنجاری نقش بسزایی خواهد داشت.
منصورزارع در ادامه اضافه کرد: در ۴ سال گذشته فوتسال شهرستان فعالیت خاصی نداشت اما امروز به همت هیئت فوتبال شهرستان ۷۰ تیم فوتسال در لیگ‌های شهرستان و استان در حال فعالیت هستند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوجبلاغ نیز همدلی و همراهی مسئولین در مسیر رشد و توسعه پتانسیل‌های شهر را یکی از نقاط قوت شهرستان دانسته و بر تقویت این مسیر تأکید کرد.
جواد روستاکاری با بیان اینکه در زمان حاضر ۱۶ هزار ورزشکار سازمان یافته در شهرستان وجود دارد، گفت: سال ۹۷ برای شهرستان بسیار افتخارآمیز بود و این کار ما را سنگین‌تر می‌کند تا به رسالت خود در حمایت از ورزشکاران عمل کنیم.
فرماندار ساوجبلاغ نیز در این آئین ضمن تقدیر از اداره ورزش و جوانان ساوجبلاغ برای کسب عنوان برترین اداره در استان البرز گفت: شهرستان ساوجبلاغ با داشتن استعدادهای فراوان ورزشی توانسته جایگاه خوبی در کشور پیدا کند و این روند همچنان روبه ارتقا است.
ابوالقاسم پالیزگیر توجه به ورزش را ابزاری برای کاهش آسیب های اجتماعی بیان کرد و گفت: توسعه ورزش و ایجاد زیر ساختهای ورزشی راهکاری مناسب برای گرایش جوانان به ورزش و دوری از اعتیاد می باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم آیینی عصر شعر یلدایی در فریدونشهر
فعالیت ۵۳ مزرعه ماهی سردابی و گرمابی در ملایر
هدف‌گذاری پتروشیمی برای ظرفیت ۱۳۰ میلیون تنی در برنامه هفتم
سنت چله بران عروس در بین عشایر مغان
بویین میاندشت ، سردترین نقطه کشور با منفی ۲۱ درجه
معرفی اعضای کمیته فنی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد
ظرفیت خالی ۲۰ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به‌دلیل کمبود خوراک
کشف ۷ میلیارد لوازم خانگی فاقد مجوز در مهر
تجلیل استاندار خوزستان از مقام مادران توان‌یاب
هشدار در خصوص یخ زدگی کنتور‌ها در شهر بهمن در شهرستان آباده
برگزاری همایش مدیریت مصرف انرژی با مشارکت صنعت پتروشیمی
فراخوان مشمولان اعزامي پايه خدمتي دی ماه ۱۴۰۴
بزرگداشت آیت الله شاهچراغی در تهران
بیش از ۳۴۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی ماه جاری در نقده
دعوت از ۱۶ بازیکن برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در فراشبند
تجلیل از مرزبانان در نقطه صفر مرزی سلماس در آستانه شب یلدا
شب نشینی یلدا در بین عشایر فسا
هم‌اکنون آرامش در سطح استان برقرار است
اهدای جهیزیه به نوعروسان مددجو در اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
نشست بررسی راهکار‌های وحدت حوزه و دانشگاه در رشت  (۱ نظر)