• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۳۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۳
اجتماعی » محیط زیست
سردار اشتری:

برخورد جدی ناجا با متعرضان به محیط زیست

فرمانده ناجا: با هر فردی که به محیط زیست دست درازی و تعرض کند، برخورد می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم خلاف قانون عمل شود

۱۵۰ خودرو به محیط زیست می‌دهیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین اشتری در دیدار عیسی کلانتری، رئیس سازمان محیط زیست کشور و جمعی از محیط بانان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، شهیدان عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم و شهیدان محیط زیست، اظهار داشت: امیدواریم برگزاری چنین نشست‌هایی باعث ارتقاء امنیت در کشور شود.
وی با بیان اینکه منابع طبیعی و محیط زیست؛ سرمایه ملی کشور است، افزود: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بار‌ها بر لزوم صیانت و حفاظت از منابع ملی، طبیعی و محیط زیستی تأکید داشته و دارند و صیانت از این سرمایه ها، وظیفه همگانی است.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به راه اندازی یگان حفاظت از محیط زیست، یادآور شد: امروز ۳ هزار و ۵۰۰ محیط بان از منابع و سرمایه‌های کشور صیانت و دفاع می‌کنند و نیروی انتظامی پشتیبان و حمایت کننده این محیط بانان است.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور خاطرنشان کرد: فعالیت‌ها و اقدامات سازمان محیط زیست در تداوم فعالیت‌های ناجا برای تأمین امنیت و صیانت از منابع ملی است و معتقدیم ۳ هزار و ۵۰۰ محیط بان فعال در کشور در واقع نیرو‌های پلیس و همکاران ما هستند.
سردار اشتری با بیان اینکه همکارانم به طور شبانه روزی در سراسر کشور مشغول فعالیت و جانفشانی برای تأمین نظم و امنیت در کشور هستند، بیان کرد: قطعا محیط بانان عزیز نیز برای حفاظت از محیط زیست از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند و شاهد این تلاش و جانفشانی تقدیم شهدایی در راه صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست کشور است.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به حدود ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز خشکی و آبی در کشور، بیان کرد: مرزبانان غیور، دلاورانه و با وجود سختی‌ها و کاستی ها، از مرز‌ها صیانت می‌کنند و باید بگویم فعالیت محیط بانان نیز به نوعی نزدیک با اقدامات مرزبانان است.
وی اضافه کرد: مرزبانان در برخی از مناطق سخت گذر در حالی از مرز‌ها صیانت می‌کنند که در صورت وقوع اتفاقی، امدادرسانی به آن‌ها در گذشته سخت بود، اما با تدابیر و پیش بینی‌های اندیشیده شده توسط معاونت بهداد این معضل حل شد و با رویکردهایی، چون تزریق امکانات اولیه درمانی یا آموزش خودامدادی میزان آسیب به مرزبانان کاهش یافت.
سردار اشتری خاطرنشان کرد: می‌توانیم ساز و کاری را برای ارائه چنین امکانات و ظرفیت‌های امدادی، تجهیزاتی و ارتباطی به محیط بانان فراهم کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی با تأکید بر لزوم انتقال و تبادل تجارب اطلاعات مشترک در حوزه محیط زیست میان نیروی انتظامی و سازمان محیط زیست، بیان کرد: با هر فردی که بخواهد به محیط زیست دست درازی و تعرض کند به جد برخورد می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم فردی خلاف قانون عمل کند.
وی با اشاره به اقدامات پلیس فتا در شناسایی و دستگیری سودجویان این حوزه و جولان در فضای مجازی، بیان کرد: پلیس فتا ظرفیت خوبی دارد و می‌تواند جرایم محیط زیستی را که در فضای سایبری بروز و نمود دارد به خوبی رصد و با مخلان برخورد کند.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با بیان اینکه در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی "جرم انگاری" صورت گرفته است، تأکید کرد: باید از محیط بانان معاضدت حقوقی و قضايی صورت بگیرد.
سردار اشتری تأکید کرد: بی توجهی به محیط زیست جبران ناپذیر است و همه ما درباره منابع ملی، طبیعی و محیط زیستی کشور تعهد داریم و باید آن را به عنوان یک سرمایه ملی به دست آیندگان برسانیم.
این مقام عالی انتظامی ادامه داد: همان گونه که وجود "زمین پاک" حائز اهمیت است باید به "هوای پاک " هم اهمیت بدهیم و پلیس در راستای توجه به این مهم طرح LEZ را به عنوان گامی در راستای کاهش آلودگی هوا دنبال می‌کند البته باید شهرداری ها، استانداری‌ها و سایر دستگاه‌های مسئول نیز پای کار باشند.
فرمانده نیروی انتظامی کشور در پایان در خصوص آموزش‌های تخصصی به نیرو‌های سازمان محیط زیست و محیط بانان، تزریق تجهیزات به روز به یگان حفاظت از محیط زیست و ... قول همکاری داد.
در این نشست صمیمانه "عیسی کلانتری"؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور، سردار "محمد شرفی"؛ رئیس پلیس پیشگیری ناجا، سردار "احمد نوریان"؛ سخنگو و معاون اجتماعی ناجا، سردار"مجید"؛ رئیس پلیس فتا ناجا، سردار "امیرحسین یاوری"؛ معاون تربیت و آموزش ناجا، سردار"سیدکمال هادیانفر"؛ رئیس پلیس راهور ناجا، سرهنگ "محبت خانی"؛ فرمانده یگان حفاظت محیط زیست، جمعی از محیط بانان سازمان محیط زیست کشور و ... حضور داشتند.
پیش از سخنان سردار "اشتری"؛ سردار "شرفی" گزارشی از اقدامات پلیس پیشگیری ناجا درباره تعامل با مسئولان سازمان محیط زیست کشور ارائه کرد؛ همچنین سرهنگ "محبت خانی"؛ فرمانده یگان حفاظت محیط زیست نیز گزارشی از اقدامات ارائه داد.

  ۱۵۰ خودرو به محیط زیست می‌دهیم 
فرمانده نیروی انتظامی: در نشست هم افزایی و تعامل بیشتر با سازمان محیط زیست در ستاد ناجا قرار شد یکصد و ۵۰ خودرو در اختیار این سازمان قرار دهیم.
سردار حسین اشتری پس از مراسم امضای تفاهمنامه همکاری ناجا و سازمان محیط زیست در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با همه توان به سازمان محیط زیست کمک می‌کنیم و خودرو‌های سواری که قابلیت تردد در مسیر‌های سخت گذر را دارد، در اختیار این سازمان قرار می‌گیرد.
وی گفت: با توجه به نیاز محیط بانان در شرایط سخت و ضرورت برقراری ارتباط قرار است تجهیزات مخابراتی ویژه‌ای به این سازمان دهیم تا بیش از پیش در حفظ محیط زیست و همچنین جان محیط بانان موثر باشد.
فرمانده ناجا افزود: تجارب خود را در اختیار محیط بانان قرار می‌دهیم تا از هر نوع آسیب در مواقع ضروری در امان باشند و در بحث‌های درمانی هم می‌توانیم خدماتی را در خصوص امداد و نجات به سازمان محیط زیست ارائه دهیم.

 قدردانی از حمایت‌های فرمانده ناجا در پیشبرد اهداف سازمان محیط زیست 
رئیس سازمان محیط زیست کشور از فرمانده ناجا برای پشتیبانی و حمایت از اهداف این سازمان قدردانی کرد.
عیسی کلانتری در نشست با فرمانده ناجا، اظهار داشت: صمیمانه از حمایت و پشتیبانی‌های سردار "حسین اشتری"؛ فرمانده ناجا و سردار"محمد شرفی"؛ رئیس پلیس پیشگیری ناجا از محیط بانان قدردانی می‌کنم.
وی ادامه داد: ۳ هزار و ۵۰۰ نیروی سازمان محیط زیست در نقش "محیط بان" مسئولیت صیانت از منابع طبیعی و محیط زیستی کشور را بر عهده دارند.
رئیس سازمان محیط زیست کشور گفت: محیط بانان با جان و دل از محیط زیست کشور حفاظت می‌کنند، اما باید بدانیم صیانت از این سرمایه‌های ملی وظیفه همه مردم است و باید با رویکرد‌های اجتماعی و فرهنگی، جمعیت ایران را "سفیران صیانت از محیط زیست" کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به اهمیت وجود "زمین پاک"، خاطرنشان کرد: باید برای داشتن "هوای پاک" نیز تلاش کنیم؛ متأسفانه به دلیل بی توجهی به این مهم شاهد معضلات محیط زیستی هستیم به طوری که در تیرماه ۱۱ روز هوای آلوده گزارش شد.
 
 امضای تفاهمنامه همکاری نیروی انتظامی و سازمان محیط زیست 
فرمانده نیروی انتظامی و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به منظور هم افزایی ظرفیت‌ها و توسعه همکاری‌ها، تفاهم نامه امضا کردند.
در این مراسم عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست با اهدای لباس محیط بان ویژه به سردار حسین اشتری، فرمانده ناجا را به عنوان محیط بان افتخاری معرفی کرد.
همچنین با اهدای لوح تقدیر از خانواده یک شهید و یک جانباز و چهار فرمانده پرتلاش در این حوزه تجلیل شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)