• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۱۹۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

تحقق عدالت و مبارزه با فساد عزم عمومی را می طلبد

محسنی اژه ای در یاسوج بر عزم ملی برای تحقق عدالت و مبارزه با فساد تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، معاون اول قوه قضاییه در آیین تودیع و معارفه مدیران کل قدیم و جدید دادگستری کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه مبارزه با نفس مقدمه مبارزه با فساد است گفت:برای تحقق عدالت در جامعه باید از خودمان شروع کنیم.تحقق عدالت و مبارزه با فسار عزم عمومی را می طلبد
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای افزود: برای تحقق عدالت و مبارزه با فساد به عزم عمومی نیازمندیم و باید با کنار گذاشتن منیت ها و با هم افزایی، از همه ظرفیت‌ها و استعدادها برای خدمت به مردم بیشتر تلاش کنیم.
وی ادامه داد: ما باید برای رسیدن به مقصد راه های کوتاه و میانبر را با وحدت، همدلی و توجه به فرامین رهبر معظم انقلاب انتخاب کنیم چرا که دشمن در تکاپو است و روزانه شاهد دسیسه های آنان هستیم.
محسنی اژه اادامه داد: دشمنان در حالی می گفتند" ملت چهل سالگی انقلاب را جشن نمی‌گیرد" که شاهد باشکوه ترین جشن انقلاب در چهل سالگی آن بودیم.
معاون اول قوه قضاییه بیانیه گام دوم انقلاب را چراغ راه برای ایرانی متمدن و موفق در همه زمینه ها دانست و برتلاش برای رسیدن به سیاست های این بیانیه تاکید کرد.
وی گفت: دشمن امروز با تمرکز بر مسائل اقتصادی و راه اندازی عملیات روانی برای دلسرد کردن مردم از نظام تلاش می‌کند، این در حالی است که ایران از ظرفیت های سرشاری در بخش های مختلف برخوردار است و باید با مدیریت تکلیف مدارانه به مطالبات مردم توجه شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی‌ اژه‌ای با بیان اینکه دشمن در برابر جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی ایران به استیصال رسیده است گفت: امروز دشمن جمهوری اسلامی ایران اعتراف به استیصال می کند و جمهوری اسلامی در پله ای بالاتر از چهل سال گذشته، همه قدرت جهانی را به استیصال وا داشته شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت های بسیار بالایی در کشور وجود دارد افزود: دشمن فشار اقتصادی و عملیات روانی را محور قرار داده است و مردم و مسئولان به این موارد توجه دارند.
معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: ما می توانیم فشار اقتصادی را تبدیل به فرصت کنیم و اگر دست به دست هم دهیم، با امکانات موجود به اهداف توسعه ای دست می یابیم و مشکلات رفع می شود.
وی به نادیده گرفتن برخی هزینه های به ظاهر ناچیز در قالب عناوینی همچون پاداش،برگزاری برنامه و مراسمات مختلف اشاره کرد و گفت:این درحالی است که این مبالغ ناچیز گره از مشکلات برخی خانواده ها باز می کند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی‌ اژه‌ای با تاکید بر نگاه تعاملی گفت: اگر امروز بخواهیم تنها با سلیقه خود خدمت شایسته به مردم بکنیم، توفیق ما کم خواهد بود و اگر من تبدیل به ما شود، خروجی بهتر و بیشتری خواهیم داشت.
معاون اول قوه قضاییه با اشاره به ظرفیت های کشور افزود: امروز کشور دارای نیروی جوان و با استعداد است و باید از این ظرفیت ها برای رفع مشکلات مردم استفاده کرد.
وی بهره‌وری بالا از نیروی انسانی و زمان برای رفع مشکلات مردم را ضروری دانست و عنوان کرد: در اجرای احکام نیز باید سرعت بخشی مناسب و اجرای درست و در زمانبندی صحیح و سریع را داشته باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین اژه ای با بیان اینکه عامل ورودی بخش قابل توجهی از پرونده ها به محاکم قضایی مسائل بانکی و مالی هستند گفت: با تعامل دستگاهی، بررسی و نگاه آسیب شناسانه رفع این موارد دور از انتظار نیست.
وی افزود: بخشی از ورودی ها نیز در حوزه دعاوی زمین است و این موضوع نیز باید مورد توجه باشد.
معاون اول قوه قضائیه به کارگیری تمام توان برای تحقق صلح و سازش در استان کهگیلویه و بویراحمد برای حل اختلاف‌ها را خواستار شد و گفت: تنها نباید از ظرفیت شوراهای حل اختلاف برای حل مشکلات استفاده کرد و بلکه باید از تمام ظرفیت استان بهره برد.
معاون اول قوه قضائیه گفت: رئیس کل دادگستری استان باید صیانت از مجموعه نیروی انسانی را مورد توجه قرار دهد و نگاه مناسبی به این مهم داشته باشد تا از آسیب های بعدی جلوگیری شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۹۰ طرح در کهگیلویه و بویراحمد در هفته دولت گفت: ۹۰ درصد این طرح ‌ها به بهره‌برداری رسیده است.
حسین کلانتری با اشاره به عملکرد دستگاه قضا در استان افزود: کهگیلویه وبویراحمد در زمینه امنیت جزء استان‌های سطح اول کشور و نقش دستگاه قضایی در این امنیت بی‌بدیل و سازنده است.
کلانتری با اشاره به اهمیت امنیت ادامه داد: نعمت امنیت و سلامت بسیار مورد تاکید بزرگان دین است و بسیاری از اندیشمندان هم می‌گویند که ارزش امنیت مانند اکسیژن است.
مدیر کل سابق دادگستری استان هم در این مراسم با بیان اینکه برقراری عدالت در جامعه مردم را به نظام امیدوارتر و علاقه مند تر می کند گفت: صیانت از امنیت محوری‌ترین خدمت به جامعه است.
حجت الاسلام مزارعی مردم کهگیلویه وبویراحمد را مصداق انسانیت و صداقت دانست و افزود: باید با استفاده از همه ظرفیت ها برای خدمت به این مردم تلاش کنیم.
وی ادامه داد:مدیریت آسیب‌های اجتماعی می‌تواند در کاهش ورودی ها به مراجع قضایی کمک کند و متولیان اجتماعی استان در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند.
حسین نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان هم مبارزه با یقه سفیدها و مفسدان دانه درشت را اولویت کاری خود عنوان کرد و گفت: گردن کلفتها و دانه درشت ها فرصت رقابت اقتصادی را از جوانان مستعد جویای کار سلب کرده اند که دستگاه قضایی استان بر این مهم متمرکز خواهد شد.
در پایان این آیین با حکم آیت اله رئیسی رئیس قوه قضائیه حسین نگین تاجی به عنوان رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
همچنین در حکم رئیس قوه قضائیه حجت الاسلام مزارعی رئیس کل سابق دادگستری استان به عنوان یکی از اعضای حوزه معاونت دیوان عالی کشور معرفی شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم آیینی عصر شعر یلدایی در فریدونشهر
فعالیت ۵۳ مزرعه ماهی سردابی و گرمابی در ملایر
هدف‌گذاری پتروشیمی برای ظرفیت ۱۳۰ میلیون تنی در برنامه هفتم
سنت چله بران عروس در بین عشایر مغان
بویین میاندشت ، سردترین نقطه کشور با منفی ۲۱ درجه
معرفی اعضای کمیته فنی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد
ظرفیت خالی ۲۰ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به‌دلیل کمبود خوراک
کشف ۷ میلیارد لوازم خانگی فاقد مجوز در مهر
تجلیل استاندار خوزستان از مقام مادران توان‌یاب
هشدار در خصوص یخ زدگی کنتور‌ها در شهر بهمن در شهرستان آباده
برگزاری همایش مدیریت مصرف انرژی با مشارکت صنعت پتروشیمی
فراخوان مشمولان اعزامي پايه خدمتي دی ماه ۱۴۰۴
بزرگداشت آیت الله شاهچراغی در تهران
بیش از ۳۴۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی ماه جاری در نقده
دعوت از ۱۶ بازیکن برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در فراشبند
تجلیل از مرزبانان در نقطه صفر مرزی سلماس در آستانه شب یلدا
شب نشینی یلدا در بین عشایر فسا
هم‌اکنون آرامش در سطح استان برقرار است
اهدای جهیزیه به نوعروسان مددجو در اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
نشست بررسی راهکار‌های وحدت حوزه و دانشگاه در رشت  (۱ نظر)