• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۳۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۴
بین الملل » غرب آسیا
تحلیل رأی الیوم

نتانیاهو در دام افتاده است ...

نتانیاهو خود و رژیم خود را در دامی انداخته که بیرون آمدن از آن دشوار است

نتانیاهو در دام افتاده است

   به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، روزنامه اینترنتی رأی الیوم با اشاره به اینکه صهیونیست ها در وحشت انتقام گیری حزب الله به سر می برند، تأکید کرد که نتانیاهو خود و رژیم خود را در دامی انداخته است که بیرون آمدن از آن دشوار است.

رأی الیوم که از لندن به روز می شود در سر مقاله خود به تجاوزگری اخیر رژیم صهیونیستی به خاک لبنان و احتمال پاسخ حزب الله به این تجاوزگری پرداخت و نوشت: فرماندهان نظامی اسرائیل مرخصی های نظامیان خود را در جبهه شمالی لغو کرده اند و به منظور آمادگی برای حمله انتقام جویانه ای که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان از آن سخن گفته است، در شهرهای «الجلیل» شرایط ویژه ای اعلام شده است. در همین حال، میانجیگران عرب و اروپایی پیشنهادهایی به حزب الله و فرماندهان آن ارائه می دهند و در آن ها خواستار انتقام جویی محدود حزب الله مانند سرنگون کردن یک یا دو پهپاد اسرائیلی یا کشتن دو یا سه نظامی آن را مطرح و اعلام می کنند که در مقابل مسئولان اسرائیل به این اقدام واکنش گسترده ای نشان ندهد، اما حزب الله با پیشنهاد همه این میانجی ها مخالفت کرده است.
حزب الله برنامه های میدانی خود را در این باره در هاله ای پنهان نگه داشته است و به همه منابع نزدیک خود توصیه کرده است که از هرگونه اظهار نظر و تحلیل در این باره پرهیز کنند. منطقه ضاحیه در جنوب بیروت که مرکز حزب الله به شمار می رود در فضایی آرام به سر می برد و زندگی در آن کاملاً عادی است، حال آنکه نگرانی اسرائیلی ها در حال افزایش است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در تصمیم خود برای اعزام دو پهپاد به منطقه ضاحیه دچار اشتباه بزرگ و راهبردی شد، پهپادهایی که سرنگون شدند. نتانیاهو امیدوار بود که پیروزی به دست آورد که سبب سنگین شدن کفه او در انتخابات پارلمانی شود که تقریبا دو هفته دیگر برگزار می شود، اما نتایج عکس و فاجعه باری ایجاد شد؛ زیرا نظرسنجی های اخیر حاکی از تنزل جایگاه و کاسته شدن از محبوبیت حزب لیکود است که نتانیاهو در برابر حزب رقیب خود یعنی حزب ژنرال های «آبی- سفید»، ریاست آن را برعهده دارد.
روزنامه معاریو در این باره، نتانیاهو را به علت اینکه به ایجاد تنش در جبهه شمالی اقدام کرد، سرزنش و گمانه زنی کرد که در آینده نزدیک جنگی حتمی روی دهد، جنگی به نام جنگ سوم لبنان پس از جنگ اول در سال 1982 و جنگ دوم در سال 2006.
این روزنامه در ادامه افزود: اسرائیل در همه جنگ ها در لبنان شکست خورده است. بزرگ ترین شکست آن سال دو هزار میلادی بود که به شکست در برابر ضربات مقاومت اذعان کرد و در جنگ ژوئیه 2006 (سی و سه روزه) نیز هیبت ارتش آن شکست و متحمل بزرگ ترین شکست شد. تصور نمی کنیم که جنگ سوم در صورت آتش افروزی آن، متفاوت باشد.
حزب الله هیچ گونه هراسی از واکنش اسرائیل به عملیات انتقام جویانه خود ندارد زیرا زرادخانه عظیمی از موشک های هوشمند و پهپاد و سامانه های دفاع موشکی دارد که به سامانه های اس- 300 روسیه شبیه هستند. این سامانه ها می توانند بیشتر شهرها، اهداف حیاتی و راهبردی فلسطین اشغالی را از فرودگاه گرفته تا بندر و کارخانه و نیروگاه های برق و آب، هدف قرار دهند و علت آرامش و آسایش و اطمینانی که حزب الله و حامیان آن در داخل و خارج دارند نیز همین است.
جنگ آینده اگر شروع شود، دامنه آن شامل همه جبهه های زمینی، دریایی و هوایی خواهد شد و حزب الله به تنهایی وارد چنین جنگی نخواد شد بلکه ارتش لبنان و متحدان آن در محور مقاومت از جمله گروه های فلسطینی در نوار غزه که بر این موضوع تأکید کرده اند، نیز در کنار حزب الله خواهند بود.
نتانیاهو خود و رژیم خود را در دام بسیار سختی انداخت که مانند ایهود اولمرت شکست خورده از آن بیرون خواهد آمد، همان که سال 2006 ارتش را روانه لبنان کرد و با این اقدام به حیات سیاسی خود پایان داد و به پشت میله های زندان رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)