• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۲۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۵
سیاسی » دولت
ربيعي در حاشيه جلسه هيئت دولت؛

بیانیه ۳ کشور اروپایی قابل قبول نیست

سخنگوی دولت: بیانیه سران 3 کشور اروپایی در محکوم و متهم کردن کشورمان نسبت به مسائل میان یمن و عربستان به هیچ وجه قابل قبول نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای ربیعی پس از پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران به بیانیه اخیر سه کشور اروپایی درباره حمله به تاسیسات نفتی عربستان و برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل متحد اشاره و تصریح کرد: بیانیه سران سه کشور اروپایی در محکوم و متهم کردن ایران نسبت به مسائل میان یمن و عربستان به هیچ وجه قابل قبول نیست و بدون استناد، دلیل و مدرک صحبت کردن رویه‌ای شده است که اخیرا زیاد در حال تکرار شدن است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سخنگوی دولت با بیان اینکه آمریکا فشار‌هایی به این کشور‌ها وارد کرده و آن‌ها نسبت به فشار‌های آمریکا واکنش نشان دادند، خاطرنشان کرد: دیدار‌های مکرری که سران کشور‌های اروپایی با رئیس‌جمهور حتی بدون تنظیم قبلی داشته‌اند و تاکیدی که آن‌ها به ادامه اجرای برجام داشته‌اند، نشان می‌دهد ممکن است تحت تاثیر واکنش‌های آمریکا چنین مواضعی اتخاذ شده باشد.
آقای ربیعی با اشاره به جلسه وزرای امور خارجه ایران و گروه ۱+۴ گفت: شروط و مسائل ایران همان موضوعاتی است که قبلا مطرح کرده‌ایم. البته رفع تحریم و برگشت شرایط معاهده مسائلی است که نمی‌توان گفت شرط هستند بلکه حرف ما این است که به جایی که بوده‌ایم، برگردید. تحریم‌ها باید کاملا رفع شود و طرف مقابل به شرایط معاهده برگردد.
سخنگوی دولت با اشاره به موضوعات بررسی شده در جلسه صبح امروز هیئت دولت گفت: پنج موضوع در دستور کار جلسه هیئت دولت بود که عمدتا کمیسیون‌ها ارجاع داده شد، اما اساسنامه صندوق بازنشستگی وزارت نفت و ترکیب هیئت امنا و چارچوب‌های کاری‌اش به تصویب رسید.
وی ادامه داد: چارچوب‌های اساسنامه به گونه‌ای تنظیم شده است که هم رسیدگی بیشتری صورت خواهد گرفت و هم مشارکت بازنشستگان وزارت نفت در اداره صندوق پیش‌بینی شده است.
آقای ربیعی یکی از بحث‌های دیگر در هیئت دولت را قدردانی از مجلس برای موافقت با تشکیل وزارت بازرگانی خواند و اظهار داشت: مقرر شد تمام وظایف و اختیاراتی که در این مدت به سایر دستگاه‌ها محول شده است، مجددا بررسی شود تا این وزارتخانه پس از راه‌اندازی بتواند با تمام اختیارات، وظایف خود را انجام دهد.
وی افزود: وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در این جلسه تاکید کرد تمام تلاش و همکاری خود را انجام می‌دهد تا وزارتخانه جدید بتواند با تمام قوا وظایفش را انجام دهد. در موعد مقرر قانونی، رئیس‌جمهور وزیر پیشنهادی بازرگانی را به مجلس معرفی خواهد کرد.
سخنگوی دولت درباره واگذاری زمین سواحل جنوب کشور گفت: در صحبتی که امروز در جلسه با آقای حجتی داشتم وی گزارشی را در جلسه ارائه کردند. در این موضوع به هیچ عنوان بحث زمین‌خواری مطرح نیست. من نه تنها از رسانه‌ها بلکه از مسئولین و مدیران ذیربط هم خواهش می‌کنم در جامعه التهاب‌آفرینی و نگرانی نکنند چرا که جامعه به قدر کافی التهاب دارد.
آقای ربیعی عنوان کرد: زمین به این فرد واگذار نشده بلکه به وی اجاره داده شده است اینطور که آقای حجتی به من گفتند در آنجا حدود ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده و صادرات میگو هم صورت می‌گیرد و زمین هم متعلق دولت است و به میزان زیادی هم اشتغال ایجاد کرده است.
وی یادآور شد: ما از سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور استقبال می‌کنیم و اولویت ما همین نوع سرمایه‌گذاری است.
سخنگوی دولت درخصوص اعتراضات به موضوع سهمیه‌بندی کنکور هم گفت: درخصوص بحث سهمیه‌ها گزارش‌هایی آمده که طبق آن افرادی با فاصله ۹۰ هزار رتبه در کنار هم نشسته‌اند. این موضوع در دولت مطرح و بحث‌هایی صورت گرفت و آسیب‌شناسی هم صورت گرفت.
آقای ربیعی اضافه کرد: مقرر شد که آقای غلامی این موضوع را بررسی کند و ما در دولت مجددا آن را در قالب یک لایحه، تقدیم مجلس خواهیم کرد به نحوی که هم ارزشگذاری‌ها صورت بگیرد و به نحوی نباشد که موجب نگرانی اقشار دیگری شود.
وی درخصوص سفر آقای روحانی رئیس جمهور و دیدار‌ها و ملاقات‌های وی در نیویورک خاطرنشان کرد: ما با دست پر هم برای امنیت منطقه حضور پیدا کردیم و هم ملاقات‌های بسیار خوبی با سران دولت‌های اروپایی و همچنین با آقای شینزو آبه و خیلی از ملاقات‌های دیگر صورت گرفت.
آقای ربیعی گفت: به اعتقاد من ترامپ داشت حربه صلح را می‌دزدید؛ و از این حربه می‌خواست استفاده کند که حضور رئیس جمهوری این حربه را برطرف کرد.
سخنگوی دولت در ادامه تصریح کرد: پیغام‌های زیادی از کشور‌های منطقه و آسیایی گرفته تا کشور‌های اروپایی، داده شده است. حرف ما همان است که گفتیم. ما حاضر نیستیم برای فضای داخلی آمریکا، منافع داخلی خود را هدر بدهیم که رئیس جمهوری آمریکا به افکار عمومی داخلی کشور خود پاسخ بدهد و بگوید که به هر چیزی که گفته، عمل کرده است.
آقای ربیعی بابیان اینکه ما منافع مردمان را دنبال می‌کنیم، افزود: اگر همین امروز تحریم‌ها را متوقف کنند و به شرایط معاهده برگردند ما تصمیم می‌گیریم و این فرصت وجود خواهد داشت و فضای مذاکره در قالب ۱+۵ فراهم می‌شود و چیزی غیر از این هم اتفاق نمی‌افتد.
سخنگوی دولت در خصوص تخریب‌ها علیه دولت و دستگاه دیپلماسی اظهارداشت: اگر ما هم اینقدر در این زمینه صحبت می‌کنیم، دلمان می‌خواهد حرف دو طرف هم شنیده شود. ما هرچه دنبال می‌کنیم در چارچوب امروز و آینده ایران است و دلمان نمی‌خواهد شرایطی برای ما پیش بیاید و یکسری افراد غیرمسئول به دولت حمله کنند، ما عقب نشینی کنیم و بعد در مقابل ملت و نسل‌های آینده پاسخگو باشیم.
آقای ربیعی، با بیان اینکه ما این روند را طبیعی می‌دانیم و کاری که دنبال می‌کنیم به طور کامل مبتنی بر اتفاق نظر داخلی است، گفت: اساساً اگر در قالب همین بحث که پیش می‌رویم به مذاکره برگردند، ملت ما برنده شده است. اگر هم برنگشتند خودشان حتی در داخل آمریکا تنهاتر از تنها می‌شوند.
وی با تاکید بر اینکه این روند غلطی نبوده گفت:از افرادی که می‌نویسند و حرف می‌زنند خواهش می‌کنم هم منصفانه حرف بزنند و به افرادی که در خط مقدم ایستاده اند، فشاری وارد نکنند.
سخنگوی دولت با بیان اینکه هیچ بنایی بر تغییر آقای پیوندی وجود ندارد، گفت: هیچ گزارشی مبنی بر رفتار غیر متعارف از ایشان نداریم، ولی در زیر مجموعه اتفاقاتی افتاده که منتظر هستیم دوستان اطلاعات و قضایی نظراتشان را درباره واردات دارو بیان کنند.
آقای ربیعی، همچنین گفت: بخشی از این مشکل درباره یک داروی هندی بوده که تاریخ مصرف آن گذشته است. اما در باره شخص آقای پیوندی هیچ نقطه نظری برای تغییر ایشان وجود ندارد.

اظهارات ترامپ توهین به ملت ایران بود
سخنگوی دولت با غیرقابل قبول خواندن اظهارات شب گذشته رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل، تاکید کرد: اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا توهین به ملت ایران بود.
آقای علی ربیعی، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، تصریح کرد: اظهارات ترامپ برای آمریکایی‌ها مصرف داخلی دارد چرا که موضوع استیضاح رئیس جمهور آمریکا امروز در کنگره این کشور مطرح است و ترامپ برای مصرف داخلی این حرف‌ها را می‌زند.
این عضو کابینه با اشاره به سابقه ایالات متحده در حمایت از گروه‌های تروریستی، اظهار داشت: همه امروز می‌دانند افراطی گری و داعش را چه کسانی ایجاد کردند و همچنین چه کسانی باعث بیرون رفتن داعش از منطقه شدند. این ایران بود که داعش را از منطقه خارج کرد.
آقای ربیعی، درباره اقدامات خلاف صلح دولت آمریکا هم گفت: من یاد کتاب قلعه حیوانات افتادم که در آن جای وزارت جنگ و صلح عوض شده بود.
وی همچنین با اشاره به مواضع آمریکایی‌ها برای گفتگو و مذاکره با ایران خاطرنشان کرد: هرچند ترامپ با دست پس می‌زند و با پا پیش می‌کشد، اما به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها بنایی برای حل مساله ندارند.
سخنگوی دولت افزود: براساس اعتقادمان هیچ گاه دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده ایم و یک بار دیگر هم تاکید می‌کنم، ایران به دنبال ساخت بمب هسته‌ای نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چلگرد و سورشجان سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
هوای مشهد پس از ۳۲ روز سالم شد
سرما؛ پیغام آمدن برف و باران، آورد
پاراآسیایی جوانان؛ صعود تیم دونفره پاراتنیس روی میز ایران به فینال
نهضت کاشت درخت در بوستان‌های پایتخت اجرایی شد
درخشش نوجوان شاهرودی در رقابت های والیبال دانش‌آموزی جهان
برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در کوالالامپور با حضور ایرانیان مقیم
درگذشت مادر شهید سیدحسین موسوی در فومن
معرفی برترین‌های مرحله نخست رقابت‌های لیگ ترای‌اتلون در دزفول
حسن یزدانی پس از نزدیک به ۵۰۰ روز در وزن جدید کشتی گرفت
نمایش مستند برگزیده ایدفا در جشنواره سینماحقیقت
ایجاد تالار صدای مردم در استانداری خوزستان
اجرای حکم قصاص نفس نامادری "آوا"دختر چهار ساله در ارومیه
بنزین ۵ هزار تومانی وارد جایگاه های سوخت شد
ممنوعیت استفاده از اصطلاحات بیگانه بر سردر صنوف میاندورود
کدام یک برای سیستم ایمنی بهتر است؟
دستیابی ورزشکاران خوزستان به ۸ مدال مسابقات پاراآسیایی
چشم سمنان به برف روشن شد
اثربخشی سازه‌های آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در بارش‌های اخیر
انعقاد تفاهم‌نامه مخابرات با شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی برای فیبر نوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)