• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۰۰۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۳
بین الملل » مقاومت
جدیدترین تحولات عراق (بخش سوم)

سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی

پس از جنایت آمریکایی‌ها در حمله به نیرو‌های بسیج مردمی عراق، مردم این کشور با تجمع اعتراضی مقابل سفارت آمریکا در بغداد در‌ب آن را به آتش کشیدند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ پس از جنایت آمریکایی ها در حملات هوایی به مواضع نیرو‌های بسیج مردمی عراق در مرز با سوریه، مردم عراق با تجمع مقابل سفارت آمریکا در بغداد درب آن را به آتش کشیدند.
گزارش اختصاصی از ادامه تحصن عراقی ها مقابل سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مصاحبه ها
کاظم المشهدانی – نائب رئیس موسسه شهدای عراق
خانم یقین عادل - دانشجو
شیخ عبداللطیف الهمیم – رئیس اوقاف اهل سنت عراق
 
ارتش عراق در بیانیه ای اعلام کرد: «همه معترضان عراقی از محوطه سفارت آمریکا خارج شده اند و چادرها برچیده شده و همه اشکال تظاهرات که همراه این اعتراضات بود پایان یافته است و نیروهای امنیتی عراق به طور کامل محوطه سفارت را ایمن کرده اند.»
 
خبرگزاری رویترز گزارش داد: سفارت آمریکا در بغداد در بیانیه ای اعلام کرد همه فعالیت های کنسولی عمومی در این سفارت تا اطلاع ثانوی تعلیق شده است.
 
انتقال چادر‌های تحصن کنندگان به خیابان روبروی سفارت آمریکا
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: از تحصن کنندگان در برابر سفارت آمریکا در بغداد خواسته شد تا چادر‌های خود را به خیابان ابونواس روبروی این سفارتخانه منتقل کنند.
تحصن کنندگان در خیابان روبروی سفارت آمریکا در بغداد تاکید می‌کنند تحصن آن‌ها تا زمان تصویب قانونی برای بیرون کردن نیرو‌های آمریکایی از عراق، ادامه خواهد داشت.
محمد محیی سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق که در بین تحصن کنندگان در برابر سفارت آمریکا در بغداد حاضر شده بود، گفت: آمریکایی‌ها را از سرزمین خود بیرون خواهیم راند.
محیی افزود: اهداف این تظاهرات محقق شد و پیروزی جدیدی بر آمریکا به دست آوردیم.
 
صدور دستور به تحصن کنندگان در برابر سفارت آمریکا در بغداد برای ترک این منطقه
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: منابع نزدیک به بسیج مردمی عراق از صدور دستور به تحصن کنندگان در برابر سفارت آمریکا در بغداد، برای ترک این منطقه خبر دادند.
شبکه تلویزیونی المیادین به نقل از خبرنگار خود در بغداد گزارش داد: بعضی از تحصن کنندگان در برابر سفارت آمریکا در عراق، بر اساس درخواست بسیج مردمی، در حال برچیدن چادر‌های محل تحصن خود هستند.
برای دومین روز پی در پی
تحصن مقابل سفارت آمریکا در بغداد ادامه دارد
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه؛ شمار زیادی از تحصن کنندگان مقابل سفارت آمریکا در بغداد امروز ، چهارشنبه نیز حضور دارند و نیرو‌های حافظ سفارت آمریکا برای پراکنده کردن تحصن کنندگان، گاز اشک آور شلیک کردند و در پی این موضوع، شماری از تحصن کنندگان زخمی شدند.
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: تفنگداران دریایی آمریکا از داخل سفارت این کشور در بغداد به سوی تظاهرکنندگان عراقی، گاز اشک آور شلیک کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
شبکه تلویزیونی الاتجاه به طور مستقیم، تصاویری از برگزاری نماز جماعت تحصن کنندگان در اطراف مقر سفارت آمریکا در بغداد پخش کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تحصن کنندگان عراقی مقابل سفارت آمریکا در بغداد امروز نیز بخشی از دیوار این سفارتخانه را به آتش کشیدند.
حساب کاربری خبرگزاری یونیوز در توئیتر با انتشار فیلمی نوشت: «محاصره مردمی سفارت آمریکا در بغداد وارد دومین روز خود شد و تظاهرکنندگان دیوار سفارتخانه را آتش زدند.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
زخمی شدن ۲۰ معترض عراقی مقابل سفارت آمریکا در بغداد
حساب کاربری شبکه تلویزیونی العهد در توئیتر نوشت: «هنگام تلاش محافظان سفارت آمریکا در بغداد برای متفرق کردن تحصن کنندگان ۲۰ معترض زخمی شدند.»
استقرار تفنگداران دریایی آمریکا بر بام سفارت آمریکا در بغداد
 
حساب کاربری خبرگزاری یونیوز در توئیتر نوشت: «تفنگداران دریایی آمریکا بر بام سفارت این کشور در بغداد مستقر شدند و به سمت تظاهرکنندگان مقابل سفارت گاز اشک آور شلیک کردند.»
یونیوز افزود: «تظاهرکنندگان هم به سمت تفنگداران آمریکایی سنگ پرتاب کردند.»
سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی
تصاویری از آتش زدن درب سفارت آمریکا در بغداد
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
شهروندان عراقی دیروز ، سه شنبه که در برابر سفارت آمریکا در بغداد تحصن کرده بودند خواستار واکنش مناسب دولت عراق به حمله اخیر آمریکا به پایگاه‌های بسیج مردمی در منطقه القائم - نقطه مرزی با سوریه - شدند. یکی از شهروندان حاضر در تحصن به خبرنگار العالم گفت: «خواسته ما پاسخ مناسب دولت به آمریکاست، اگر آنان واکنش نشان ندهند ما به تندی واکنش نشان خواهیم داد.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
لحظه ورود مردم عراق به محوطه سفارت آمریکا
توئیتر خبرگزاری یونیوز با انتشار ویدئویی نوشت: «لحظه ورود دیروز ، سه شنبه تظاهرکنندگان به مقر سفارت آمریکا در بغداد»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
یک شهروند عراقی بااشاره به ساختمان سفارت آمریکا گفت: «قسم به خدا ما را نشناختند، قسم به خدا آماده شهادتیم، قسم به خدا نمی‌توانند ما را از میان بردارند، قسم به خدا نمی‌توانند موجب شوند این کار‌ها را فراموش کنیم، ما به عنوان بسیج مردمی، به عنوان مقاومت، هیهات منا الذله، هیهات منا الذله»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سردادن شعار «آمریکا شیطان بزرگ است» از سوی تظاهرکنندگان
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
یک شهروند عراقی که تابلوی توقف ممنوع در برابر سفارت را به صورت معکوس در دست داشت، گفت: «به خواست خدا به این اقدام واکنش مضاعف نشان می‌دهیم، آمریکا باید امروز از کشور ما خارج شود، تصمیم گیری در این زمینه باید فوری باشد، تمامی بخش‌های وابسته به آمریکا باید از خاک عراق خارج شوند و به صورت مستقیم از شهدای بسیج مردمی عذرخواهی کنند و به جنایاتی که در عراق مرتکب شده اند اعتراف کنند.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
شهروند عراقی دیگر گفت: «دولت عراق باید سفیر آمریکا را از کشور اخراج کند و پایگاه‌های آمریکایی را در عراق ببندد.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تصاویری از تحصن اعتراضی مقابل سفارت آمریکا 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
گردان‌های حزب الله عراق فاش کرد: خروج مشروط کارمندان سفارت 
تحصن کنندگان مقابل سفارت آمریکا در عراق با توافق با دولت به کارمندان این سفارتخانه اجازه خروج دادند مشروط بر اینکه دیگر به عراق بازنگردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه، سازمان اطلاعات (وابسته به) گردان‌های حزب الله عراق اعلام کرد: تحصن کنندگان مقابل ورودی سفارت آمریکا با هماهنگی دولت عراق، اجازه دادند گذرگاه امن هوایی و زمینی برای خروج کارمندان سفارت ایجاد شود.
بخش اطلاعات گردان‌های حزب الله افزود این توافق شامل خروج امن کارمندان می‌شود؛ مشروط به اینکه دیگر به خاک عراق بازنگردند.
گردان‌های حزب الله عراق به کارمندان سفارت آمریکا اجازه داد خارج شوند مشروط به اینکه دیگر به خاک عراق بازنگردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
عضو ائتلاف سائرون: آمریکا عراق را تحت اشغالگری مستمر قرار داده است
نماینده ائتلاف سائرون در پارلمان عراق گفت: آمریکا از طریق توافق راهبردی امنیتی، عراق را تحت قیمومیت و اشغالگری مستمر قرار داده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه، ریاض المسعودی با بیان این مطلب، افزود: واشنگتن پس از آنکه وادار به خروج از عراق شد، برای تحقق تداوم حضور خود در عراق و حفظ سلطه در همه زمینه ها، به سمت امضای توافقنامه راهبردی پیش رفت.
وی تاکید کرد دولت باید در روابط امنیتی خود با واشنگتن بازنگری کند و برای خلاص شدن از توافقنامه امنیتی، جایگزین‌هایی بیابد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
عضو ائتلاف فتح: فراکسیون‌های کردی و سنی برای جلوگیری از محکومیت آمریکا، در جلسه پارلمان حضور نیافتند
نماینده ائتلاف فتح در پارلمان عراق گفت: فراکسیون‌های کردی و سنی در جلسه پارلمان برای بررسی تجاوزگری آمریکا، حضور نیافتند تا قانونی علیه منافع واشنگتن تصویب نشود.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه، حنین قدو گفت: حضور نیافتن فراکسیون‌های کردی و سنی در جلسه پارلمان برای بحث و گفتگو درباره تجاوزگری آمریکا به این سبب بود که طرف آمریکایی را محکوم نکنند و با آن دچار دردسر نشوند.
وی افزود حضور نیافتن این گروه‌ها در جلسه پارلمان موجب شد شمار نمایندگان حاضر به حد لازم نرسد و هدف از آن، جلوگیری از محکوم کردن جنایت‌های آمریکا و تصویب قانونی بود که بر منافع واشنگتن تاثیر بگذارد.
حنین قدو تاکید کرد تصمیم‌های دولت و پارلمان درباره تجاوزگری‌های آمریکا ضعیف است و در سطح مسئولیت این قوا نیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مارک اسپر: نظامیان آمریکایی بیشتری در روز‌های آتی در عراق مستقر خواهند شد
مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا در پیام‌هایی توییتری نوشت: براساس دستور فرمانده کل قوا، من مجوز استقرار یک گردان پیاده نظام از "نیروی واکنش سریع" لشکر هشتاد و دوم هوابرد آمریکا را در منطقه عملیاتی فرماندهی مرکزی آمریکا با توجه به حوادث اخیر در عراق صادر کردم. حدود ۷۵۰ سرباز فورا در منطقه مستقر خواهند شد و نیرو‌های بیشتری از "نیرو‌های واکنش سریع" آماده اند در روز‌های آتی مستقر شوند. این اقدامی مقتضی و احتیاطی در واکنش به سطوح تهدید افزایش یافته علیه پرسنل... و تاسیسات آمریکا است نظیر آنچه ما امروز در بغداد مشاهده کردیم. آمریکا از اتباع و منافع خود در هرجای دنیا که باشند محافظت خواهد کرد.
سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی
 
تصاویر فرود تفنگداران دریایی آمریکا در محوطه سفارت این کشور در بغداد
شبکه تلویزیونی رویترز تصاویری از فرود شبانه تفنگداران دریایی آمریکا در محوطه سفارت این کشور در بغداد منتشر کرد.
تصاویری ویدئویی که وزارت دفاع آمریکا منتشر کرد، نشان می‌دهد تفنگداران دریایی آمریکاییِ عضو یگان ویژه‌ای که مختص کمک به سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های آمریکا در خاورمیانه است، با چند فروند هواپیمای عمودپروازِ «اِم وی-۲۲ آسپِری» شب هنگام، در محوطه سفارتخانه آمریکا در بغداد فرود می‌آیند.
بخش ابتدایی همین تصاویر همچنین نشان می‌دهد که چند فروند بالگرد «آپاچی اِی اِچ-۶۴» ارتش آمریکا بر فراز سفارت آمریکا و محوطه‌های اطراف آن پرواز و منور‌هایی را پرتاب می‌کنند. علت احتمالی پرتاب این منور‌ها اعلام حضور نیرو‌های آمریکایی و همچنین آماده سازی فضا برای فرود هواپیما‌های آسپری در محوطه سفارت آمریکا در بغداد ارزیابی شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تصاویری از تظاهرات مردم عراق مقابل سفارت آمریکا در بغداد
سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی سوختن لانه شیطان در آتش خشم مردمی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)