• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۵۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
بین الملل » غرب آسیا
محمدجوادظریف در گفتگو با سی ان ان

زمان حضور آمریکایی‌ها در منطقه به سر آمده

ترامپ به قوانین بین المللی احترام نمی‌گذارد و خود را برای ارتکاب جنایت جنگی آماده می‌کند.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه سی ان ان مصاحبه اعلام کرد زمان حضور نظامیان آمریکایی در خاورمیانه به سر آمده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
محمد جواد ظریف گفت: این امر نه به این دلیل است که اقداماتی علیه نیرو‌های نظامی آمریکایی صورت خواهد گرفت بلکه به این دلیل است که دیگر کسی در خاورمیانه از حضور آن‌ها استقبال نمی‌کند. ظریف گفت:دونالد ترامپ به قوانین بین المللی احترام نمی‌گذارد و خود را برای ارتکاب جنایت جنگی آماده می‌کند.
وی افزود: ایران از اقدام نظامی بیشتر آمریکا نمی هراسد.
وزیر امور خارجه ایران سیاست های تند واشنگتن را علیه تهران ، عامل بی ثباتی خاورمیانه و تاخیر در برقراری صلح در منطقه برشمرد.
وی در گفتگو با فرد پلیتگن تاکید کرد:« ما از سرزمین مان و مردم مان دفاع می کنیم. آمریکا می تواند از آمریکا دفاع کند اما آمریکا نمی تواند ادعا کند که از چند هزار مایل دورتر از خاک این کشور، در حال دفاع از آمریکاست.»
وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد:« مردم منطقه طرف ما هستند. تجهیزات نظامی زیبا بر جهان حکمرانی نمی کنند این مردم هستند که بر جهان حاکمند. رئیس جمهور ترامپ باید این واقعیت را بفهمد که مردم منطقه عصبانی اند ، مردم منطقه می خواهند آمریکا از منطقه خارج شود. ما اینجا هستیم و از جایمان تکان نمی خوریم. ما هزاران سال اینجا بوده ایم آمریکا تازه وارد است.»
ظریف با اشاره به تهدیدهای ترامپ درباره حملات بیشتر به ایران درصورت واکنش تهران به ترور سردار سلیمانی گفت ترامپ باید عذرخواهی کرده و تغییر مسیر بدهد.
وی افزود:« او فقط اوضاع را برای آمریکا بدتر می کند. او مردم منطقه ما را عصبانی کرده است. ترامپ گفته آمریکا هفت تریلیون دلار در منطقه ما به هدر داده است. او (با کشتن سلیمانی) یک تریلیون دلار دیگر به این مبلغ اضافه کرد. آیا آمریکا بخاطر این کار امن تر شده است؟
ظریف با اشاره به برجام اعلام کرد:« مهم است که ترامپ بفهمد همه چیز در این منطقه بعد از برجام بهبود یافت. ما شاهد برگزاری انتخابات عادی در عراق و لبنان بودیم. ما شاهد کاهش تنش ها در سوریه بودیم. چه اتفاقی افتاد؟ آمریکا کارزار فشار حداکثری، ترساندن مردم ایران را آغاز کرد و همچنین دسترسی مردم ایران را به غذا و دارو سخت تر کرد.»
ظریف گفت آمریکا جنگ را خیلی وقت پیش شروع کرده است. آمریکا ثبات منطقه را از بین برده و امنیت را در منطقه تضعیف کرده است.
وزیر امور خارجه ایران با اشاره به تاثیر تحریم های فلج کننده واشنگتن علیه تهران گفت دست کم 25 کودک ایرانی در ماه گذشته بخاطر سل و تحریم های آمریکا جان باخته اند.
دیپلمات ارشد ایران تاکید کرد رئیس جمهور آمریکا با تهدید به هدف قرار دادن اماکن فرهنگی ایران درصورت واکنش تهران به حمله هوایی و ترور سردار سلیمانی ، به جامعه بین المللی نشان داد وی هیچ احترامی برای حقوق بین الملل قائل نیست و آماده ارتکاب جنایت جنگی است. حمله به اماکن فرهنگی جنایت جنگی است.
ظریف تاکید کرد اقدامات و اظهارات ترامپ نشان داد او هیچ اهمیتی به حقوق بین الملل نمی دهد.
وی افزود حمله به سردار سلیمانی در شرایطی که در عراق بود یک اقدام تروریستی دولتی است و تاکید کرد تهران به این اقدام پاسخ می دهد.
وزیر امور خارجه ایران ادامه داد:« این یک اقدام تجاوزکارانه علیه ایران و مصداق حمله مسلحانه علیه ایران است و ما به آن پاسخ می دهیم. اما ما به شکلی مناسب و نه نامتناسب، پاسخ خواهیم داد. ما قانونی پاسخ می دهیم ، ما مثل ترامپ مردمی بی قانون نیستیم.»
ظریف همچنین گفت رئیس جمهور ترامپ باید پیامی را از جمعیت گسترده ای که در مراسم تشییع سردار سلیمانی حضور یافتند، بگیرد.
وی افزود:« رئیس جمهور ترامپ پس از تماشای جمعیت روز گذشته باید دست از تهدید کردن مردمی که با تهدیدهای او عصبانی تر می شوند، بردارد. تهدیدهای او ما را نمی ترساند.»
وزیر امور خارجه ایران گفت آمریکایی ها نیز باید سوالاتی را درباره این حمله هوایی که در نتیجه آن سردار سلیمانی شهید شد و پیامدهای بالقوه آن بپرسند.
ظریف افزود:« آیا ترامپ، امنیت آمریکایی ها را بیشتر کرده است؟ آیا امریکایی ها احساس امنیت بیشتری دارند یا با استقبال بیشتری در منطقه رو به رو می شوند؟ مردم آمریکا، درباره شعارهایی که مردم می دهند مبنی بر اینکه امریکایی ها باید بروند، چه احساسی دارند؟»
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلاش مضاعف بيش از140 تيم پليس راه در جاده هاي برف گير استان
تاخیر ۸ ساعته پرواز مشهد به شیراز  و سردرگمی مسافران
حمام‌های قدیمی شهر کیلان
نسخه مهار مهاجرت از شهر‌های کوچک به کلانشهر‌ها
نظارت بر بازار میوه و تره بار
برگزاری جشن یلدای فاطمی در ایوانکی
وزیر در میدان، شهید در غربت
جشن یلدا برای خانواده زندانیان شهرستان ورامین
مراقب ویروس آنفلوانزا باشیم
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره مشکل قلبی نازون
برپایی اردوی جهادی و ارائه خدمات رایگانِ پزشکی
برگشت 2 ميلياردو 500 ميليون به حساب مالباخته در شهربابک
ماندگاری هوا سرد در استان کرمان تا صبح سه شنبه
حذف حیاتی از بدمینتون بین‌المللی قزاقستان
تأکید رئیس سازمان منابع طبیعی بر مشارکت مردم در حفاظت
«چیله گئجه‌سی» ویژه‌برنامه شب یلدا از رادیو زنجان
تشییع پیکر راهدار خدوم ماسالی بر روی دستان مردم قدرشناس
تقسیم گرمای دورهمی‌های یلدایی قمی ها با نیازمندان
هشدار شرکت آب و فاضلاب درباره یخ زدگیِ کنتورهای آب
جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلوی میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)