پخش زنده
امروز: -
یادگاری، از ثبتنام مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیرکل راه وشهرسازی استان یزد گفت: طرح اقدام ملی مسکن در سراسر کشور ،همچنین برای داوطلبانیکه برای ۲۳۰۵ واحد مسکونی استان یزد از طریق سامانه ثبت نام کرده بودند اجرایی شده است.
وی افزود: از این تعداد ۱۰۰۰ واحد مربوط به شهر یزد و ۱۳۰۵ واحد مسکونی مربوط به سایر شهرهای استان است.
یادگاری افزود: از تعداد هزار واحد مربوط به یزد ششصد وسی و یک متقاضی واجد شرایط شدند که برگزیدگان باید مورد پالایش مرحله دوم قرار گیرند.
وی گفت: پالایش مرحله دوم با مراجعه حضوری ۶۳۱ خانوار به اداره کل راه وشهرسازی استان یزد و برای شهرهای تابعه از طریق بنیاد مسکن این اقدام صورت میگیرد.
مدیرکل راه وشهرسازی استان یزد افزود: برگزیدگان مرحله اول طرح اقدامی ملی مسکن در چند روز آینده باید از طریق پیامکی که به آنها اعلام خواهد شد برای پالایش مرحله دوم ثبت نام مراجعه کنند.
یادگاری گفت: در این مرحله از طرح اقدام ملی مسکن برگزیدگان، سابقه پنج ساله سکونت و انطباق مدارک اسکن شده آنها در زمان فراخوان انجام خواهد شد و ثبت نام آنها با اجرای این مراحل وصحت مندرجات کامل خواهد شد.
مدیرکل راه وشهرسازی استان یزد اظهار داشت: تا پایان سال نیز ثبت نام مرحله دوم برای آن دسته از افرادیکه نتوانستند ثبت نام کنند صورت خواهد گرفت.