• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۱۰۳۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴
کردستان » سیاسی

حضور در انتخابات، پشتوانه اقتدار نظام

استاندار کردستان گفت: آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات سالم و ایمن در این استان وجود دارد،

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، بهمن مرادنیا افزود:مردم با حضورشان در انتخابات ثابت می‌کنند ادامه دهنده راه توسعه کشور و استان هستند و با مشارکت خود عزم راسخ نظام برای رسیدن به توسعه همه جانبه را به جهانیان نشان می‌دهند.حضور در انتخابات، پشتوانه اقتدار نظام
مرادنیا افزود: آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات در کردستان وجود دارد و با هماهنگی‌های که با ستاد انتخابات استان، فرمانداری‌ها و بخشداران صورت گرفته هیچ مشکلی برای برگزاری انتخابات نداریم.
وی با اشاره به اینکه همه دستگاه‌های دولتی در راستای برگزاری انتخابات ایمن و سالم پای کار هستند، افزود: همه دستگاه‌های خدمات رسان از جمله راهداری، برق، مخابرات در حالت آماده باش بوده و از آن‌ها خواسته شده با تمام توان حضور داشته باشند و اگر مشکلی پیش آمد بلافاصله آن را برطرف کنند.
استاندار کردستان با بیان اینکه چشم دشمنان و معاندین مخالف نظام اسلامی به حضور مردم این استان در انتخابات دوخته شده است، اضافه کرد: از همه مردم استان می‌خواهم به دلیل شرایط بین المللی حاکم و وضعیت تحریم‌ها و تلاش گروه‌های مخالف نظام، با حضور پرشور خود بار دیگر حمایت و پشتیبانی خود از نظام اسلامی را اعلام کنند.
مرادنیا یادآور شد: حضور مردم در تمام عرصه‌ها سرنوشت ساز است و وقتی پای انتخابات در میان باشد این حضور ارزشمندتر است، چون مشارکت حداکثری می‌تواند مایه دلگرمی مسوولان باشد تا با قدرت بیشتری با اتکا به آرای مردم پیگیر مسائل و مشکلات آن‌ها باشند.
وی تاکید کرد: می‌دانم که مشکلات و کمبود‌ها زیاد است، اما با توجه به شرایط خاص کشور برای رفع کمبود‌ها و مشکلات همه مسوولان در تلاش هستند و مردم هم با حضور گسترده و حداکثری خود و مشارکت در انتخابات توطئه‌های دشمنان را خنثی و بی اثر کنند.
مرادنیا گفت: دولت جمهوری اسلامی در راستای اهداف نظام در این استان کار‌های خوبی مانند اجرای طرح راه‌آهن، توسعه فضا و تخت‌های بیمارستانی، استفاده از نیرو‌های کُرد و اهل سنت در مدیریت‌های استانی و کلان کشوری و اتمام طرح‌های نیمه تمام از جمله سالن ۶ هزار نفری گولان و جاده مریوان - سنندج را در دست اقدام دارد که حضور پرشور مردم در انتخابات تشویقی برای ادامه این مسیر است.
استاندار کردستان یادآور شد: مردم برای حمایت از توسعه استان به پای صندوق بیایند و حضور خود را اعلام کنند چرا که حضور آن‌ها پای صندوق‌های رای حمایت از کار‌های صورت گرفته در این استان است لذا به عنوان فرزند بومی این استان از مردم می‌خواهم با حضورشان ادامه دهند راه توسعه کردستان باشند.
امسال ۱۰۲ داوطلب در این استان برای تصاحب ۶ کرسی نمایندگی با هم رقابت می‌کنند.
تعداد داوطلبان در حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران ۳۱ نفر، در حوزه انتخابیه بیجار ۲۷ نفر، حوزه انتخابیه سقز و بانه ۱۲ نفر، حوزه مریوان و سروآباد ۱۶ نفر و حوزه قروه و دهگلان ۱۶ نفر است.
استان کردستان بر اساس آخرین سرشماری نفوس مسکن سال ۱۳۹۵ دارای یک میلیون و ۶۰۳ هزار و ۱۱ نفر جمعیت است که بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان، حدود یک هزار و ۷۰۰ روستا ساکن هستند که ترکیب جمعیتی آن شامل ۲۹ درصد ساکنان روستایی و ۷۱ درصد ساکنان شهری است.

طبق اعلام ستاد انتخابات استان کردستان در این استان کمتر از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد ۵۸ هزار و ۲۴۰ نفر رای اولی هستند، دست‌اندرکاران انتخابات برای جمع آوری آرای مردم این استان یک هزار و ۲۴۵ شعبه پیش بینی کرده‌اند.
استان کردستان دارای پنج حوزه انتخابیه و ۶ نماینده در مجلس شورای اسلامی است، (حوزه انتخابیه سنندج شامل شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره ۲ نماینده، حوزه انتخابیه بیجار یک نماینده، حوزه انتخابیه قروه شامل شهرستان‌های قروه و دهگلان یک نماینده، حوزه انتخابیه سقز شامل شهرستان‌های سقز و بانه یک نماینده و حوزه انتخابیه مریوان شامل شهرستان‌های مرویان و سروآباد یک نماینده) است.
جمعه دوم اسفند ماه مردم استان کردستان همزمان با سراسر کشور با حضور در پای صندوق‌های رای نماینده خود برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را انتخاب خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)