• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۴۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۶
قزوین » اجتماعی

درمان بیماری‌های تنفسی با دمنوش‌های میوه‌ای

دمنوش‌های میوه‌ای حاوی ترکیبی از تکه‌های میوه، گیاهان خشک دارویی، گل‌ها، علف‌ها، مغزها، پوست درختان و دانه گیاهان است که به دمنوش مزه و طعم داده و دارای خواص مفید و مؤثر است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، دمنوش‌های میوه‌ای و گیاهی از نوشیدنی‌های سالمی است که امروزه مورد استقبال اکثر درمان بیماری‌های تنفسی با دمنوش‌های میوه‌ایخانواده‌ها قرار گرفته که دارای خواص درمانی و دارویی است. برای درست کردن دمنوش می‌توانید علاوه بر این که از میوه‌های خشک استفاده می‌کنید، از برگ‌های خشک و گل‌هایی استفاده کنید که خوشبو هستند و می‌توانند طعم و مزه خوبی به دمنوش و چایی شما بدهند.
دمنوش‌های میوه‌ای را به عنوان یک دمنوش با طعم میوه‌ها در نظر بگیرید و یا این‌که میوه‌ها را به همراه آب جوش به صورت دم کرده درست کنید. لازم به ذکر است که مصرف دمنوش میوه‌ای به صورت گرم بسیار دلنشین‌تر است، ولی دمنوش میوه‌ای را می‌توان به صورت سرد نیز مصرف کرد.
دمنوش سیب
این دمنوش بسیار خوش عطر و خوشمزه است و برای رفع خستگی بسیار مفید است، نوشیدن این دمنوش باعث افزایش نشاط می‌شود.
ترکیبات: سیب رنده شده، چوب دارچین خرد شده، هل سبز خرد شده و عسل.
سیب رنده شده، چوب دارچین خرد شده و هل سبز خرد شده را داخل یک قوری چینی بریزید، سپس آب جوش را به آن اضافه کنید، اجازه دهید ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار بگیرد. بعد از آماده شدن، هنگام میل کردن ۲ قاشق غذاخوری به آن عسل اضافه کنید.
دمنوش به
به میوه بسیار مفید و خوش عطری است، ولی توصیه می‌شود به صورت خام مصرف نشود و پخته آن برای بدن مفیدتر است. مصرف دمنوش میوه به سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و تنفس می‌شود و کارکرد کبد را هم بهبود می‌بخشد.
برای مصرف میوه به صورت دمنوش می‌توانید ابتدا به را به صورت ورقه‌های نازک برش داده و در آفتاب خشک کنید سپس در ماهیتابه کمی تفت دهید.
برای تهیه دمنوش به، ۵ تکه میوه و مقداری چوب دارچین خرد شده نیاز است. مواد را در داخل یک قوری چینی حاوی آب جوش بریزید و اجازه دهید تا ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد و بعد از آن هنگام میل کردن ۲ قاشق غذاخوری به آن عسل اضافه کنید و از طعم دلچسب و عطر دلپذیر این نوشیدنی لذت ببرید.
خواص: آرامبخش، تقویت قلب، درمان عفونت، نیرو بخش، کاهش فشار خون و شادی‌آور.
دمنوش کیوی
این دمنوش، خوشمزه و سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین است. برای تهیه این دمنوش می‌توانید از میوه تازه و یا میوه خشک استفاده کنید.
۵ تکه میوه را با یک قاشق چای سبز و یک تکه ۲ سانتی دارچین در یک قوری ریخته و روی محتویات ریخته شده در قوری، آبی که از جوش افتاده اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دور از حرارت به آن زمان دهید تا دم بکشد.
نکته: سعی کنید چوب دارچین را خرد کنید تا هم عطر بهتر و هم رنگ بهتری داشته باشد، در دمنوش‌هایی که رنگ شفافی دارند به جای پودر دارچین از تکه‌های دارچین استفاده کنید، زیرا پودر دارچین سبب کدر شدن دمنوش شما می‌شود.
دمنوش آلبالو
آلبالو میوه خوشمزه‌ای است که به صورت‌های مختلف می‌توان از آن استفاده کرد. مثل ترشی، مربا و حتی دمنوش، طبع آلبالو سرد و خشک است و به همین دلیل مصرف دمنوش یا شربت آلبالو یکی از بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی است. مصرف این میوه از بروز نقرس و روماتیسم پیشگیری می‌کند. آلبالو کم کالری است و احتمال ابتلا به دیابت را کم م‌کند. اگر سوءهاضمه دارید کمی آلبالو بخورید یا از دمنوش این میوه بنوشید، چون می‌تواند این مشکل را برطرف کند.
آلبالو ۱۵ عدد، سیب ۵ تکه و چوب دارچین خرد شده ۲ سانتی‌متر.
مواد را در یک قوری ریخته و روی آن‌ها آبی که از جوش افتاده اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دور از حرارت به آن زمان دهید تا دم بکشد.
دمنوش آناناس
اگر به دنبال طعم‌های جدید هستید و به استقبال طعم‌های ملایم و خوش عطر می‌روید، این دمنوش مناسب شما است. می‌توانید از میوه تازه و یا میوه خشک استفاده کنید. دمنوش پوست آناناس برای درمان انگل‌های روده‌ای، بهبود هضم غذا و بهبود عملکرد روده، درمان یبوست و هموروئید و کاهش وزن مفید است.
برگه آناناس ۳ حلقه، عناب ۶ عدد و یک قاشق چای سبز.
یک قاشق چای سبز را با ۶ عدد عناب و ۲ حلقه برگه آناناس در قوری بریزید و روی آن آب جوش اضافی کنید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد و سپس نوش جان کنید.
دمنوش پرتقال
از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده می‌شود، درمان سرفه، سرماخوردگی، تسکین استرس تنها برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال است.
به جای دور ریختن پوست پرتقال، آن را به صورت نگینی خرد یا رنده و سپس خشک کنید و به همین راحتی از آن دمنوش تهیه کنید. طعم این دمنوش کمی تند است. پرتقال سرد و‌تر است و اگر می‌خواهید طبع آن معتدل شود می‌توانید آن را همراه با عسل میل کنید. دمنوش پوست پرتقال فواید زیادی برای بدن دارد که یکی از آن‌ها برای رفع مشکلات مجاری ادراری است.
حدود یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال خرد شده را درون آب جوش بریزید و پس از ۱۵- ۱۰ دقیقه آن را میل کنید.
پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله می‌کند، سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم آیینی عصر شعر یلدایی در فریدونشهر
فعالیت ۵۳ مزرعه ماهی سردابی و گرمابی در ملایر
هدف‌گذاری پتروشیمی برای ظرفیت ۱۳۰ میلیون تنی در برنامه هفتم
سنت چله بران عروس در بین عشایر مغان
بویین میاندشت ، سردترین نقطه کشور با منفی ۲۱ درجه
معرفی اعضای کمیته فنی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد
ظرفیت خالی ۲۰ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به‌دلیل کمبود خوراک
کشف ۷ میلیارد لوازم خانگی فاقد مجوز در مهر
تجلیل استاندار خوزستان از مقام مادران توان‌یاب
هشدار در خصوص یخ زدگی کنتور‌ها در شهر بهمن در شهرستان آباده
برگزاری همایش مدیریت مصرف انرژی با مشارکت صنعت پتروشیمی
فراخوان مشمولان اعزامي پايه خدمتي دی ماه ۱۴۰۴
بزرگداشت آیت الله شاهچراغی در تهران
بیش از ۳۴۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی ماه جاری در نقده
دعوت از ۱۶ بازیکن برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در فراشبند
تجلیل از مرزبانان در نقطه صفر مرزی سلماس در آستانه شب یلدا
شب نشینی یلدا در بین عشایر فسا
هم‌اکنون آرامش در سطح استان برقرار است
اهدای جهیزیه به نوعروسان مددجو در اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
نشست بررسی راهکار‌های وحدت حوزه و دانشگاه در رشت  (۱ نظر)