• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۷۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
نباید از دشمن بترسیم؛

نباید نگران مسائل کوچک باشیم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه: امروز وقتی می‌توانیم ماهواره بر، فضاپیما، پالایشگاه نفت و پتروشیمی بسازیم، دیگر نباید نگران مسائل کوچک باشیم.

نباید نگران مسائل کوچک باشیمبه گزارش خبرگزاری صداوسيما به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ پاسدارامیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه بازدید از نمایشگاه "رونق تولید" که در مصلای تهران برپا شده است، با اشاره به اینکه مجموعه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء تلاش کرده است با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و با استفاده از توان و دانش داخلی و نیز همکاری با چنین شرکت‌هایی، این نمایشگاه را برپا کند، اظهار داشت: قرارگاه با همکاری و حضور شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌هایی که به نوعی با آن همکاری دارند، نمایشگاه خیلی خوبی را در بخش‌های مختلف ترتیب داده است و مواردی که در این نمایشگاه مشاهده می‌شود انسان را به وجد می‌آورد.
وی با بیان اینکه نمایشگاهی که توسط قرارگاه خاتم الانبیاء برپا شده، بسیار جالب و جذاب است، افزود: فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء توانسته قرارگاه را در نقش نخ تسبیح و مجموعه بخش خصوصی را به عنوان دانه‌های تسبیح دور خود جمع کند تا همه با هم آشنا شده و از توانمندی همدیگر مطلع شوند تا در جهت رفع نیاز‌های کشور قدم بردارند.
سردار حاجی زاده ادامه داد: البته به نظر می‌رسد کار‌های بزرگتری هم پیش‌روی شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌هایی که به نوعی با قرارگاه خاتم الانبیاء همکاری دارند، وجود دارد؛ بدین ترتیب باید گفت که نمایشگاه خیلی خوبی را در بخش‌های مختلف ترتیب دادند.
وی تصریح کرد: امروز در بخش تولید دارو و قطعات خودرو و بسیاری از موضوعات پیش پا افتاده تحریم هستیم؛ اما این الگو نشان می‌دهد که اگر از این جنس کار‌ها انجام داده و توسعه دهیم؛ عملاً تحریم‌ها را بی‌خاصیت می‌کنیم؛ امروز در عرصه‌هایی که ورود کرده‌ایم کاملا تحریم‌ها بی‌خاصیت و بی‌ارزش شده است.
سردار حاجی زاده با تاکید بر اینکه کار‌های بزرگی تاکنون انجام شده است، گفت: این کار‌ها خیره کننده است و ما امروز با دیدن این نمایشگاه خیلی خوشحال شدیم و از زحمات همه این عزیزان تشکر می‌کنیم؛ زیرا امروز مشاهده کردیم که همه شرکت‌های خصوصی با اشتیاق در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه با اشاره به توطئه‌ها و خباثت‌های استکبار جهانی و دشمنان ملت ایران، اظهار داشت: آن‌ها در هر بخشی که بتوانند به ایران ضربه بزنند و تحریم کنند، این کار را انجام می‌دهند؛ حتی به انتخابات هم رحم نکردند؛ زیرا در انتخابات تلاش کردند تا مردم را به هر شکل ممکن منصرف کنند و با استفاده از شیوه‌های مختلف نگذارند مردم پای صندوق رای حضور یابند.
وی افزود:، اما دیدید که مردم با حضور گسترده‎ای که پای صندوق‌های رای داشتند، جواب خوبی به آن‌ها دادند؛ لذا بنده عرض می‌کنم که از دشمن نباید بترسیم و در عین حال اگر به داخل تکیه داشته باشیم و این جوان‌ها، مجموعه‌های صنعتی، دانشگاه‌ها و نخبگانی که داریم را باور کنیم، آمریکا از بیرون هیچ غلطی نمی‎تواند، بکند.
سردار حاجی زاده همچنین بیان داشت: ما واقعاً به بیرون کشور وابسته نیستیم که با اعمال تحریم‌ها نگران باشیم؛ امروز وقتی می‌توانیم ماهواره بر، فضاپیما، پالایشگاه نفت و پتروشیمی بسازیم، دیگر نباید نگران مسائل کوچک باشیم.
سردار حاجی زاده افزود:امروز حتی اگر دور تا دور کشورمان را هم حصار بکشند، مطمئن باشید مانند حوزه دفاعی و نظامی که بسیار پیچیده‌تر از بخش‌های غیرنظامی است؛ مشکل پیدا نمی‌کنیم؛ در بخش‌های غیر نظامی هم با ورود چنین شرکت‌هایی می‌توان همه مشکلات را حل کرد، تنها مدیران و مسئولان کشور باید آن‌ها را بیشتر باور کنند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آمریکایی‌ها ادعا کردند که ایران حوزه موشکی یمن را تقویت می‌کند، عنوان کرد: آمریکایی‌ها به عنوان دولتی تروریست و تروریست پرور که اقدام اخیر آن‌ها به شهادت رساندن سردار سلیمانی در اقدامی ناجوانمردانه و تروریستی بود؛ سعی دارند با فرافکنی، افکار عمومی را از جنایات خود منحرف کنند؛ لذا این ادعای آن‌ها ارزش پاسخگویی ندارد.
فرمانده نیروی هوا فضای سپاه همچنین در خصوص اقدامات سپاه برای مقابله با بیماری کرونا نیز گفت: بخش بهداشت و درمان کشور هر کمکی نیاز داشته باشد کمک خواهیم کرد و در کنار آن‌ها خواهیم بود؛ مجموعه‌های مختلف سپاه همان گونه که فرمانده کل سپاه هم اعلام آمادگی کرده هر جا مشکلی باشد و نیاز باشد، کنار دولت هستند و کمک می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)