• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۹۷۰۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱
ورزشی » ساير حوزه ها
باتوجه به شیوع بیماری کرونا

تصویرسازی ذهنی، به کمک ورزشکاران حرفه‌ای می‌آید

رئیس کمیته روانشناسی فدراسیون پزشکی ورزشی: ورزشکاران حرفه‌ای در زمان تعطیلی اردو‌های ملی می‌توانند تمرینات تصویرسازی ذهنی داشته باشند.

لاله سامع در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما درباره شیوع بیماری کرونا گفت: با همه گیر شدن بحث کرونا، طبیعی است ترس زیادی در جامعه ایجاد شود و به ازای این ترس همه ما استرس‌هایی را تجربه می‌کنیم.
وی با اشاره به دستورالعمل مقابله با ویروس کرونا در ورزش افزود: خوب است که مردم از این دستورالعمل آگاهی پیدا کنند که در ابتدا همان مراقبت‌های بهداشت فردی است، که باید به آن عمل شود. دست‌ها مرتب شسته، تماس فیزیکی کم و از ماسک و دستکش استفاده شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 به فضای مجازی اعتماد نکنید 
رئیس کمیته روانشناسی فدراسیون پزشکی ورزشی گفت: مردم اطلاعات مربوط به این ویروس، مراقبت‌ها و پیشگیری‌ها را باید از منابع معتبر و دقیق مطالعه کنند و فضای مجازی، فضای معتبری برای اخذ اطلاعات نیست و قسمت زیادی از این استرس که به جامعه وارد شده از همین اطلاعات نامعتبر و ناصحیح است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 لذت در کنار هم بودن در منزل 
وی ادامه داد: برای کنترل استرس پیشنهاد می‌کنیم افراد حتما داخل منزل بمانند و کمتر بیرون بروند. در خانه هم می‌شود کار‌هایی انجام داد تا از روزمرگی خارج شد. حتی استرس و اضطراب را هم می‌شود کنترل کرد. 
سامع با اشاره به تعطیلی مدارس گفت: این روز‌ها والدین در خانه می‌توانند وقت بیشتری برای فرزاندان خود بگذارند. در منزل می‌توان فعالیت‌های لذت بخشی همچون تماشای فیلم، نقاشی و مطالعه انجام داد تا هم وقت بیشتری بگذرد و هم بی توجهی به کرونا صورت گیرد و موجب می‌شود تا شور و نشاط به خانه بازگردد.
رییس کمیته روانشناسی فدراسیون پزشکی ورزشی افزود: خانواده‌ها باید بدانند که بچه‌ها تحت تاثیر استرس قرار می‌گیرند و، چون والدین الگوی آن‌ها هستند اگر در خصوص بیماری کرونا زیاد حرف زده شود این اضطراب و استرس به بچه‌ها منتقل شده و باعث می‌شود که بچه‌ها حال روانی خوبی نداشته باشند. 
 
 نقش موثر ورزش در ایجاد شادابی 
وی با اشاره به نقش موثر ورزش در ایجاد شادابی افراد گفت:، چون استخر‌ها و باشگاه‌ها تعطیل شده اند به هر حال مجبوریم ساعت‌های زیادی را در خانه باشیم، اما ورزش سبک متناسب با محیط خانه را می‌توان در این فرصت انجام داد.
 
 تصویرسازی ذهنی برای حرفه ای‌ها 
سامع در خصوص فعالیت ورزشکاران ملی و حرفه‌ای در این روز‌ها افزود: دستورالعمل روانشناختی که برای ورزشکاران توصیه شده این است که با توجه به این که دسترسی به فضای ورزشی و انجام فعالیت‌های فیزیکی زیاد موجود نیست، توصیه می‌شود ورزشکاران برخی تکنیک‌های روانشناختی را مدنظر داشته باشند.
وی گفت: ورزشکاران می‌توانند تمرینات تصویرسازی ذهنی را روزانه داشته باشند که این کار به مقدار زیادی می‌تواند به پیشرفت شان کمک کنند. یکی از فواید این تصویرسازی ذهنی این است که ورزشکار انگیزه خود را حفظ می‌کنند و از تجربیات ذخیره شده خود برای بازگشت به روز‌های تمرین استفاده خواهند کرد تا آماده شوند.
رییس کمیته روانشناسی فدراسیون پزشکی ورزشی افزود: تلاش بر این است تا اطلاعات دقیق روی سایت فدراسیون قرار گیرد و این اطلاعات باید از منابع درست اعلام شود تا استرس ایجاد نکند.
 
 یک قرارداد ورزشی 
وی به دستورالعمل روانشناسی در ورزش اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت دستورالعمل روانشناختی برای کنترل استرس و اضطراب مردم در مقابله با ویروس کرونا آماده کرده است که این پروتکل برای ما ورزشی‌تر و در ۲ بخش همگانی و حرفه‌ای تهیه شده است تا ورزشکار در این فرصت بتواند روحیه سالم و سرحال خود را حفظ کند. 
 
 زندگی عادی را مختل نکنیم 
سامع ادامه داد: قرار نیست کرونا یک سال در کشورمان باقی بماند این بیماری نهایتا یک ماه دوام می‌آورد و همه ما به زندگی عادی بازمی گردیم. قرار هم نیست این استرس و اضطراب فراگیر شده و بخواهد زندگی عادی ما را مختل کند.
وی با بیان اینکه فرد مضطرب به مشاوره مراجعه کنند، گفت: این روز‌ها بحث کرونا نقل محافل است، اما پرداختن بیشتر از حد این موضوع به طور ناخودآگاه اضطرابی به وجود می‌آورد، بنابراین باید وقتی اطلاعات درست داریم از آن صحبت کنیم. فضای مجازی هم به ما کمک نمی‌کند. 
رئیس کمیته روانشناسی فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به اینکه بیماری کرونا اولین بیماری فراگیر در ایران و دنیا نیست، افزود: بیماری همیشه بوده و خواهد بود، مهم نحوه برخورد ما با این موضوع است تا خود را با این شرایط فعال حفظ کنیم. ورزش در خانه خیلی به ما کمک می‌کند تا از لحاظ روانی سرحال‌تر باقی بمانیم هرچند که مدت زمان ورزش کردن ما کوتاه باشد و کیفیت باشگاه را نداشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)