• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۶۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در مراسم افتتاح مجتمع بیمارستانی ارتش مطرح شد

اقدام جهادی ارتش، یک رکورد محسوب می‌شود

رئیس ستاد مرکزی مقابله با کرونای شهر تهران: اقدام جهادی ارتش در مقابله با ویروس کرونا یک رکورد محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس ستاد مرکزی مقابله با کرونای شهر تهران در مراسم افتتاح مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه ۲۰۰۰ تخت خوابی ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهر تهران گفت: اقدام جهادی ارتش در مقابله با ویروس کرونا یک رکورد محسوب می‌شود.
دکتر زالی اقدام ارتش در برپایی این بیمارستان و نقاهتگاه را در کنار دیگر اقدامات ارتش در مبارزه با ویروس کرونا در زمره حسنات دانست و افزود: از تلاش و مجاهدت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران که از روز اول همراه ما بودند خوشحال و سپاسگذار هستیم و این مجاهدت‌های آن‌ها قابل تحسین است.
دکتر زالی با بیان اینکه پیگیری بسیار مجاهدانه ارتش جمهوری اسلامی ایران از مصوبات ستاد مبارزه با ویروس کرونا که امکان فعالیت‌های راهبردی این ستاد را در سطح شهر تهران فراهم کرد، موجب افتخار و نشان دهنده مجاهدت دلیرمردان ارتش است.
وی در ادامه افزود: این مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه به درستی به نام شهید سپهبد صیاد شیرازی نامگذاری شده و خود شهید صیاد شیرازی نماد و تبلور مقاومت و مجاهدت بود و امروز ما شاهد هستیم که اصول مدیریتی ایشان به خوبی در این مجتمع به‌کار گرفته شده و ظرف ۴۸ ساعت این مجتمع بزرگ برپا شد.
رئیس ستاد با مبارزه با کرونا استان تهران تصریح کرد: بنده بر خود لازم می‌دانم تشکر کنم از همه نیرو‌های مسلح بویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران که در روزهای ابتدایی ورود ویروس کرونا به شهر تهران با یک حرکت جهادی، خیلی سریع به ما پیوستند و سخاوتمندانه امکانات درمانی خودشان را پای کار آوردند.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۷۳۶ تخت بیمارستانی ارتش در تهران یعنی در حدود ۷۰ درصد این تخت‌ها در بیمارستان‌های بعثت، هاجر، خانواده، فجر و امام رضا (ع) به بیماران کرونایی اختصاص داده شده و در ارزیابی‌های انجام شده در طی دو هفته گذشته، بیمارستان‌های ارتش در میزان مشارکت برای درمان بیماری کرونا در سطح کشور و شهر تهران در رتبه بالایی قرار دارند و ما امروز شاهد یک الگوی نوین از خدمات به بیماران کرونایی هستیم که در نوع خود بعنوان یک راه کار جدید و خلاقانه مورد توجه قرار می‌گیرد.
دکتر زالی در ادامه با اشاره به افتتاح مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه ۲۰۰۰ تخت خوابی ارتش گفت: مکانی که امروز افتتاح شد تحت عنوان یک بیمارستان بینابینی و یک الگوی جدید در بحث درمان بیماران و بیماریابی است و ما در دو بخش از این مجموعه بیمارستانی و نقاهتگاه استفاده خواهیم کرد اول بیمارانی که ترخیص شده اند و دو هفته زمان برای کاهش اثرات بیماری آن‌ها لازم است و این مدت را در این مجتمع می‌گذرانند و استفاده دوم مربوط به طرح غربالگری است که با شدت و سرعت در کشور در حال انجام است و احتمالا موجب خواهد شد ما تعداد قابل توجهی بیمار در کشور داشته باشیم و با این بیماریابی تعدادی از افراد که علائم بالینی بیماری کرونا را دارند، اما هنوز در مراحل ابتدایی هستند و نیاز به بستری ندارند، می‌توان در اینگونه مراکز به آن‌ها خدمت ارائه کرد و حتی اگر بیماری آن‌ها رشد نمود، نیز می‌توان در همین مراکز نقاهت‌گاهی کار درمان آن‌ها را انجام داد.
وی در پایان گفت: به نوبه خودم از امیر فرماندهی کل ارتش، فرمانده نیروی زمینی و دیگر مسئولان و فرماندهان ارتش سرافراز جمهوری اسلامی ایران تشکر می‌کنم و امیدوارم با این حرکت‌های ارزنده‌ای که می‌تواند یک رکورد تلقی بشود، بتوانیم بر ویروس کرونا فائق بیاییم. همچنین با یک مستند سازی قوی، اقدامات ارتش جمهوری اسلامی ایران و بدنه بهداشت و درمان کشور را بعنوان یک رکورد به جامعه جهانی معرفی کنیم و موجب افتخار و سرافرازی ملت شریف ایران اسلامی بشویم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)