• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۹۴۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۳
اجتماعی » جامعه و شهری
تیتر امشب؛

ادامه محدودیت‌ تردد تا ۲۰ فروردین

دبیر کمیته امنیتی‌، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: محدودیت‌های تردد در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی دست کم تا ۲۰ فروردین ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین قاسمی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با واکاوی طرح فاصله گذاری اجتماعی در کشور به برخی سوالات متداول و ابهامات مخاطبان پاسخ داد.
او در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی تردد بین شهری به ویژه شهرستان‌های استان تهران ( مثل پردیس، دماوند، گیلاوند، آبسرد، فیروزکوه) گفت: ورود افراد غیربومی به این شهر‌ها ممنوع است.
دبیر کمیته امنیتی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به سوال دیگری گفت: با توجه به یکی نبودن محل کار و سکونت برخی افراد بدون داشتن سه مشخصه اعلامی تردد فقط با کارت شناسایی محل کار مجاز است.
او ادامه داد: تردد بین تهران و کرج بلامانع است ، ولی ورود به شهر‌هایی مثل نظرآباد، هشتگرد و کردان برای افراد غیرساکن ممنوع است.
قاسمی درخصوص تردد از شهر‌هایی که کمربندی ندارند و باید از داخل شهر عبور کرد هم گفت: مسافران فقط می‌توانند عبور کنند و اجازه توقف ندارند.
او در تشریح اینکه کارت ملی چه کسی ملاک است؟ مالک یا سرنشینان، گفت: کارت ملی راننده و مالک خودرو باید مورد توجه قرار گیرد.
دبیر کمیته امنیتی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به این سوال که فردی متولد شهرستان بوده و ساکن تهران می‌باشند، مدارک منزل متعلق به پدر و با سواری کرایه‌ای قصد بازگشت به محل سکونت را دارند، گفت: چنانچه محل سکونت تهران باشد، مشکلی نیست.
او در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه مدارکی که اعلام شده همه لازم می‌باشد یا یک مورد هم کافی است ؟ اعلام کرد: یک مورد کافی است.
او در پاسخ به سوال دیگری که مدارک دیگر از جمله سند ملک یا قولنامه یا قبوض دلیل بر بومی بودن است یا خیر؟ جواب منفی داد.
قاسمی در جواب این سوال که با یکی از مدارک شناسایی اعلامی تا چند نفر امکان تردد وجود دارد؟ دوتا خودرو با یکی از مدرک امکان تردد دارند؟ گفت: خیر، هر خودرو براساس مدارک راننده و خودرو امکان تردد دارد.
او به سوالِ "پلاک خودرو برای تهران است، ولی ساکن شهرستان می‌باشند امکان تردد وجود دارد؟ " پاسخ داد: تردد به شهرستان‌ها مستلزم آن است که افراد ساکن و بومی آن شهرستان باشند.
قاسمی در پاسخ به این سوال که از تهران به شیراز هیچکدام از سه شرط را ندارند، ولی سرنشینان خودرو اهل شیراز هستند؟ گفت: چنانچه مدارکی داشته باشند که ساکن بودن آن‌ها را تایید نماید، می‌توانند وارد شهر شوند ، اما در مجموع اگر کسی مدارکی دال بر این موضوع ندارد از محلی که مستقر است، حرکت نکند.
او درباره کسب مجوز کسانی که ضرورت سفر دارند برای درمان بیماران خاص (بیماران خاص ازجمله شیمی درمانی برای سرطان، سربازان، کادر درمان و کارمندان) گفت: این افراد با ارائه مستندات لازم، سربازان با کارت مربوط و بیماران با دفترچه و سوابق درمانی می‌توانند عبور کنند.
قاسمی ادامه داد: تاکید می‌کنم برای خروج مشکلی نداریم و تمرکز بیشتر ما بر ورود افراد است.
او به این سوال که مهندس معدن هستم معدن در ۱۵ کیلومتری قم قرار دارد و هر روز ازتهران باید بروم و برگردم شروط لازم را هم ندارم؟ این گونه پاسخ داد:، چون فرد وارد قم نشده ایرادی ندارد و اگر بخواهد وارد شود با ارائه مستندات اعلام شده و مدارک اشتغال می‌تواند تردد کند.
دبیر کمیته امنیتی ستاد ملی مقابله با کرونا درمورد حمل کالا برای تمام وسایل نقلیه عمومی گفت: وسایل نقلیه باری با ارائه بارنامه قانونی می‌توانند نسبت به جابجایی بار و کالا اقدام نمایند.
او افزود: محدودیت‌های تردد در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی دست کم تا ۲۰ فروردین ادامه دارد.
او افزود : در سایت وزارت کشور به بسیاری از سوالات متداول افراد پاسخ داده شده است.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن ناجا نیز در ادامه برنامه، تلفنی اعلام کرد: واحد های صنفی که مایحتاج مردم را توزیع می کنند مشمول طرح فاصله گذاری اجتماعی نمی شوند.
استاندار گیلان هم در ارتباط تصویری با برنامه گفت: کاهش تردد و مصرف سوخت از مزایای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
عالیه
نظر شما
آخرین اخبار
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)